Share

Pont Brazilia, Serie A: FC Santos - Corinthians, meci tare între pretendente la podium

America de Sud

Cota: 1.61

Adaugat de: Matei Udrea

12 Iun 2019 14:56 325 0
Logo Santos
Logo Corinthians
Santos
Corinthians
VS
03:30 13 Iunie 2019
Serie A - Brazilia

Analiză și informații pentru Santos v Corinthians

FC Santos - Corinthians, partidă contând pentru etapa a 9-a a campionatului Braziliei, programată joi, de la ora 3.30, va fi una pe muchie de cuțit, posibil chiar cu durități și cartonașe, între două pretendente la primele locuri în clasament.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Santos: Forma echipei, știri și statistici

Î E V Î V

FC Santos (locul 2, 17 puncte, golaveraj 11-7) a pornit foarte bine în campionat, dar a fost deja eliminată din celelalte două competiții importante, Copa Sudamericana (0-0 și 1-1 cu River Plate) și Cupa Braziliei (0-0 și 1-2 cu Atletico Mineiro). Asta înseamnă, pentru antrenorul argentinian Jorge Sampaoli, că nu mai există nicio plasă de siguranță, obiectivul acestui sezon fiind nici mai mult, nici mai puțin decât titlul.
“Peștii” sunt deocamdată în grafic, ca număr de puncte, dar jocul lor nu convinge tot timpul, prezentând unele fluctuații importante. Echipa a pierdut două puncte mari la una dintre marile candidate la retrogradare, nou-promovata CSA (a fost 0-0), apoi a fost zdrobită la liderul Palmeiras (scor 0-4). Pe propriul teren, a făcut o remiză albă cu una din echipele greu de bătut, Internacional.
Totuși, Santos merge bine, în general, acasă și a reușit să ia 10 puncte din 12 posibile pe teren propriu. Golaverajul, în schimb, este un alt indiciu că echipa nu merge chiar cum ar trebui. Puține goluri date (medie de 1,38 pe meci), care o clasează pe poziția a 6-a în Serie A ca eficacitate. Apărarea merge relativ bine, pentru că, dacă eliminăm “accidentul” de la Palmeiras (singura înfrângere de până acum), vedem că Santos a primit doar 3 goluri în celelalte 7 etape: mai puțin de unul la două meciuri.

La pauză, din 8 etape, Santos a avut de 4 ori 0-0 și de alte 4 ori 2-0 sau 0-2. Simetria se păstrează și în jocurile de acasă: 4 etape, de două ori 0-0, de două ori 2-0. În ultimele 6 partide jucate de Santos în Cupa Braziliei, începând cu luna aprilie, la sfârșitul primelor 45 de minute a fost de 3 ori 0-0, o dată 1-0 și de două ori s-a dat mai mult de un gol.

Corinthians: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î E

Corinthians (locul 10, 12 puncte, golaveraj 7-4), campioana de acum doi ani, a început mai slab decât Santos acest sezon, dar a reușit totuși să-și revină la timp și, deși stă mai prost în campionatul intern, este în continuare în cursă în Copa Sudamericana și Cupa Braziliei. Echipa este foarte robustă și cu mari ambiții, ascensiunea în Serie A fiind o chestiune de timp. La fel ca și Santos, a pierdut un singur joc în debutul de sezon, iar momentan este pe locul 10 și pentru că are un meci mai puțin disputat (acasă, cu nou-promovata Goias).

Echipa pregătită de Fabio Carille deține, împreună cu Sao Paulo, recordul celor mai “închise” meciuri ale sezonului. În 7 etape, la partidele disputate de Corinthians s-au marcat numai 11 goluri (7 date, 4 primite). Defensiva este excelentă, a doua după cea a liderului Palmeiras. Dacă scoatem din calcul prima etapă, când – probabil accidental – a fost 2-3 în deplasare cu Bahia, vedem că golaverajul celor de la Corinthians, în 6 meciuri, este 5-1! Singura echipă care a reușit, în Serie A braziliană, să le mai dea gol a fost Vasco da Gama, acum 5 etape.

Penuria de goluri este un brand al celor de la Corinthians în statistica primei reprize. Din aprilie și până acum, echipa a disputat 14 partide importante în trei competiții majore: Copa Sudamerica, Cupa Braziliei și Serie A braziliană. La pauză, de 7 ori a fost 0-0, de 5 ori 1-0 sau 0-1 și de două ori se înscrisese mai mult de un gol. Dacă focusăm pe partidele din deplasare, prima repriză s-a terminat de 4 ori cu 0-0, de 3 ori cu 1-0 sau 0-1 și de două ori cu 1-1.

Echipe probabile

Santos

Echipă probabilă Santos
Portar Everson
Fundași Victor Ferraz, Lucas Verissimo, Felipe Aguilar, Jorge
Mijlocaşi Diego Pituca, Jean Lucas – Marinho, Yeferson Soteldo, Jean Mota
Atacanţi Eduardo Sasha

Corinthians

Echipă probabilă Corinthians
Portar Walter
Fundași Michel, Marllon, Henrique, Danilo Avelar
Mijlocaşi Ralf – Jadson, Junior Urso, Junior Sornoza, Clayson
Atacanţi Gustavo

Statistica meciurilor directe Santos v Corinthians

Cele două formații se întâlnesc foarte des pentru că sunt vecine în Sao Paulo și participă, pe lângă Serie A, și în campionatul regional. În acest an, au existat deja 4 partide între Santos și Corinthians: un amical în ianuarie, încheiat 1-1, apoi trei întâlniri în campionatul Paulista. Două jocuri au fost acasă la Corinthians și s-au terminat 0-0, respectiv 2-1 pentru gazde. A mai fost unul în deplasare, la Santos, gazdele au învins cu 1-0 pe teren, apoi au pierdut la loviturile de departajare.

În sezonul trecut de Serie A, rezultatele au fost Corinthians – Santos 1-1 și Santos – Corinthians 1-0. După cum se observă, indiferent de competiție, se înscriu puține goluri și scorurile sunt strânse.

În total, au fost 65 de meciuri între cele două formații. De 25 de ori a câștigat Santos, de 21 de ori Corinthians, de 17 ori a fost egalitate.

Cote pentru Santos v Corinthians

Din ultimele 13 meciuri oficiale importante disputate de Corinthians, 7 s-au terminat cu maximum un gol marcat, 5 cu două goluri și unul singur cu mai mult de două goluri pe tabelă. Jocurile Santos – Corinthians se termină, de obicei, cu puține reușite. Așa că pariul pe totalul asiatic -2 la această întâlnire, cu cota 2,02 la Unibet, are șanse mari să iasă. Corinthians și-a revenit binișor în ultimele luni, suferind o singură înfrângere la limită, în Cupa Braziliei, cu Flamengo (0-1). Așa că putem încerca și handicapul asiatic Corinthians +1 – pariu cu cota 1,58.

Pont Santos vs Corinthians: Total asiatic -1 la pauză

Din cele 8 etape disputate până acum, Santos a avut la pauză de 4 ori 0-0 și într-o alta n-a reușit să marcheze. În 2019, Corinthians a disputat 14 jocuri importante în Cupa Braziliei, Copa Sudamericana și Serie A braziliană. La pauză, de 7 ori a fost 0-0, de 5 ori se marcase un gol și de două ori s-a marcat mai mult de un gol. De 9 partide nu s-au mai dat două goluri în primele 45 de minute când a fost Corinthians pe teren. Aici putem încerca pariul pe totalul asiatic -1 la pauză, cu cota 1,61 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic -1 la pauză

Miza: 7/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

22

Castigate:

10

Pierdute:

7

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici