1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Progreso – Boston River. Ponturi Pariuri Primera Division, Uruguay, 16.07.2021. Derby între codașe

Progreso – Boston River. Ponturi Pariuri Primera Division, Uruguay, 16.07.2021. Derby între codașe

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-07-15 23:37:00

Fotbal - Primera Division, Uruguay

16 Iulie 2021, 21:00

Progreso

Progreso

versus
Boston River

Boston River

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Progreso v Boston River

Progreso – Boston River, partidă programată vineri, de la ora 21.00, în etapa a 11-a din campionatul Uruguayului – Apertura (turul), găsește ambele formații în subsolul clasamentului, cu număr similar de puncte. Dar, în timp ce Progreso vine după două înfrângeri la rând, oaspeții sunt în creștere de formă și au deja 3 etape fără eșec.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Progreso: Forma echipei, știri și statistici

Progreso (locul 15, 7 puncte, golaveraj 9-17) traversează o formă slabă și este echipa care coboară, venind după două înfrângeri consecutive, 1-2 acasă cu liderul Paza Colonia și 1-2 în deplasare cu Fenix.

Marele dezastru, în acest sezon, îl reprezintă meciurile de acasă, Progreso luând un singur punct în 4 etape, cu golaveraj 3-8.

În general, în ultima lună, Progreso a reușit să înscrie (a făcut-o în ultimele 4 etape la rând), interval în care a obținut și prima victorie din Apertura, 4-2 în deplasarea la Sud America. Dar în același timp primește prea multe goluri, având în acest moment a doua cea mai slabă apărare din Primera Division din Uruguay.

Boston River: Forma echipei, știri și statistici

Boston River (locul 14, 7 puncte, golaveraj 10-16) a terminat Clausura, astă-primăvară, peste adversara sa de vineri, dar în acest sezon a început pur și simplu dezastruos, cu 4 înfrângeri consecutive. Și-a revenit începând cu mijlocul lunii trecute, iar în ultimele 6 etape a înregistrat o victorie, 4 remize și doar o înfrângere, cu golaveraj 6-6.

Și mai încurajator este trendul ascendent. În ultimele 3 întâlniri a făcut 1-1 acasă cu Liverpool Montevideo, 1-1 la River Plate și, în sfârșit, mult-așteptatul succes, etapa trecută, 1-0 acasă cu Cerro Largo.

O problemă de rezolvat rămâne prestația din deplasări. Boston River are două remize și 3 înfrângeri până acum, cu golaveraj 5-10.

Echipe probabile

Progreso Echipă probabilă Progreso
Portar Suarez
Fundași Asconeguy, Marta, Ferreira, Rojo
Mijlocaşi Morales, Silva, Andrada, Gottesman
Atacanţi Roldan, Alles
Boston River Echipă probabilă Boston River
Portar Falcon
Fundași Lozano, Nadruz, Alvarez, Silva Torrejon
Mijlocaşi Labandeira, Alberti, Rodriguez, Fernandez
Atacanţi Larrosa, Betancourt

Statistica meciurilor directe Progreso v Boston River

Meciurile între cele două formații se termină, de regulă, cu GG în ultimii ani.

Astă-primăvară, în târziul retur (Clausura) din sezonul trecut, Progreso a învins la Boston River cu 3-2.

În august, în Apertura campionatului trecut, Boston River a câștigat la Progreso cu 2-1.

În sezonul 2019 au fost trei partide, toate încheiate cu același scor, 1-1, în Apertura, turneul intermediar și Clausura.

În total, au fost 20 de întâlniri între aceste echipe până acum. Progreso a câștigat 5, Boston River 7, de 8 ori a fost egalitate.

Cote pentru Progreso v Boston River

Deși Progreso are o remiză și 3 înfrângeri până acum pe propriul teren, nu cred că va pierde acest meci cu o formație care, al rândul ei, are două remize și 3 înfrângeri, cu 10 goluri primite. Pariul pe Progreso fără remiză (X-ul returnează banii) are cota 1,62 în oferta Betano pariuri.

Mi se pare foarte ispititoare cota 2.00 dată de Betano pariuri pentru minimum 3 goluri înscrise. E adevărat că ambele formații au avut un sezon slab până acum, dar ultimele două întâlniri directe s-au terminat cu 3 și, respectiv, 5 goluri pe tabelă. Progreso și Boston River au apărări slabe, iar atacurile au înscris destul de regulat în ultimul timp, așa că e posibil să vedem măcar 3 reușite pe tabelă.

Progreso vs Boston River Pont: Ambele echipe marchează

Ultimele 4 etape jucate de Progreso și 3 din ultimele 5 disputate de Boston River s-au încheiat cu GG. Așa au fost și toate cele 5 meciuri directe dintre aceste formații, începând din 2019. Progreso n-a mers bine în acest sezon acasă, are golaveraj 3-8 în cele 4 dispute pe teren propriu, și e de așteptat să încerce ceva cu această colegă de suferință în clasament. Boston River, în schimb, e în revenire de formă, a luat 5 puncte în ultimele 3 etape și va dori să speculeze momentul prost al gazdelor. Boston are golaveraj 5-10 în 5 partide în deplasare, de aceea vom miza pe GG în acest joc – cota 1,8 în oferta Betano pariuri.

Fotbal - Primera Division, Uruguay

Ambele echipe marchează

1.80
Progreso vs Boston River

16 Jul 21, 21:00

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici