Share

Pontul pentru Paraguay - Qatar, în Copa America: ne așteptăm la ceva de la veneticii din Asia?

America de Sud

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

15 Iun 2019 03:09 1,1k 0
Logo Paraguay
Logo Qatar
Paraguay
Qatar
VS
22:00 16 Iunie 2019
Copa America

Analiză și informații pentru Paraguay v Qatar

Unul dintre primele jocuri de la Copa America, al doilea din grupa B, le va opune pe Paraguay și ... sud-americana neaoșă, Qatar. Au mai făcut cei de la Conmebol o asemenea glumiță geografică, invitând la o ediție Japonia. Faptul că obișnuiește frecvent să invite echipe din America de Nord, care aproape că formează același continent cu sudul, nu este deplasat. Îi înțelegem și că mai vor să anime puțin competiția, plictisindu-se să tot joace între, cele 10 naționale mari și late. Dar, să chemi țări de dincolo de mări și țări... De ce se mai numește întrecere continentală? Trecând peste această paranteză, o să vedem cu acest prilej cum se prezintă reprezentativa țării care va găzdui viitorul turneu final al Campionatului Mondial.

Pariază pe România U21 vs Croația U21 la o cotă mărită de 50.00!

Paraguay: Forma echipei, știri și statistici

V E Î Î E

Paraguay nu mai o generație bună cum a avut pe vremurile lui Julio César Romero sau a lui Roque Santa Cruz. O confirmă ultimele rezultate. Abia în ultimul amical dinaintea Copei America a izbutit o victorie, 2-0 cu modesta Guatemala. Până atunci, au fost 7 partide consecutive fără victorie, din acestea 5 fiind înfrângeri. Rezultatele din acest an: 0-1 cu Peru (27 martie în SUA), 1-1 cu Honduras (6 iunie, pe teren propriu) și amintitul 2-0 cu Guatemala. Ca lot, există o concurență pentru postul de fundaș stânga, între Alonso și Arzamendia. Fundași centrali vor fi doi jucători care evoluează sau au evoluat în Europa, Balbuena (West Ham) și Gómez (până în 2018 la Milan, azi la Palmeiras), ceea ce înseamnă un plus de ardoare. Se așteaptă foarte mult de la Almirón, cel care ar trebui să construiască jocul echipei, dar și de la vârful Santander care se bate pentru titularizare cu veteranul Cardozo.

Qatar: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Qatar a câștigat la începutul anului Cupa Asiei numai cu victorii, fiind prima ei mare victorie internațională. Selecționerul spaniol Félix Sánchez folosește de obicei fie 1-4-2-3-1 sau 1-4-5-1, iar acum, în America de Sud, unde mai mereu va porni cu șansa a doua, va miza mai ales pe defensivă. În afara meciurilor de la Cupa Asiei (2-0 cu Liban, 6-0 cu Coreea de Nord, 2-0 cu Arabia Saudită, 1-0 cu Iraq, 1-0 cu Coreea de Sud, 4-0 cu EAU și 3-1 cu Japonia în finală), a mai jucat în acest an doar un recent amical, cu Brazilia, pierdut, 0-2. Va lipsi fundașul stânga Abdulkarim Salem, locul fiindu-i luat de Abdulkarim Hassan. De asemenea va lipsi și fundașul dreapta, Ró-Ró, originar din Capul Verde, locul fiindu-i luat de Hamid Ismail. Apropo de origini, mai există și alți jucători în lot care sunt născuți dincolo de granițe, ca să-i amintim doar pe algerianul Boualem Khoukhi sau sudanezul Assim Madibo, dar nici pe departe nu este acea șarlatanie petrecută cu naționala de handbal a acestei țări.

Echipe probabile

Paraguay

Echipă probabilă Paraguay
Portar Silva
Fundași Piris, Balbuena, Gómez, Alonso
Mijlocaşi Ortiz, Rojas – Iturbe, Almirón, Dominguez
Atacanţi Santander

Qatar

Echipă probabilă Qatar
Portar Saad Abdullah
Fundași Hamid Ismail, Bassam Hisham, Tareq Salman, Abdelkarim Hassan
Mijlocaşi Hassan Al-Haydos, Boualem Khoukhi, Assim Madibo, Abdela ziz Hatem, Ali Yahya
Atacanţi Almoez Ali

Statistica meciurilor directe Paraguay v Qatar

Paraguay și Qatar s-au întâlnit de 3 ori până acum, de fiecare dată amical. Fiecare a învins o dată, iar tot o dată au făcut egal. Ultima oară s-au întâlnit tocmai în noiembrie 2009, pe teren neutru, în localitatea franceză Le Petit-Quevilly, Qatar câștigând cu 2-0.

Cote pentru Paraguay v Qatar

Cota 1,75 pentru 1. Mizez pe superioritatea fotbalului sud-american în fața celui asiatic, mai ales că e pe teren propriu.

Pont Paraguay vs Qatar: 1-0 scor corect oricând

Dacă ar fi să ne luăm după ultimele rezultate ale celor două, Qatar ar trebui să câștige fluierând. Însă între fotbalul sud-american și cel asiatic este o diferență valorică mare, în favoarea primului. Așa că, în pofida unei crize de rezultate ale paraguayenilor, pe amintitele considerente, îi văd favoriți ai acestei întâlniri. Cu atât mai mult, cu cât evoluează mai aproape de casă, la o climă, un aer și un fus orar normale pentru ei, spre deosebire de adversarii lor. În cazul în care echipa sud-americană va rata victoria, înseamnă că este foarte profundă criza prin care trece.

Pont pariuri: 1-0 scor corect oricând

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Paraguay vs Qatar: Paraguay DNB

Paraguay își începe campania de Copa America având un meci relativ lejer, iar victoria aici este vitală mai ales dacă ne gândim că pentru ei urmează meciul cu Argentina, meci în care "pumele" nu pot să scape victorie după ce au pierdut primul meci împotriva Columbiei. Paraguay astfel trebuie să câștige, echipa fiind solidă și în general ofensivă. Qatar este una dintre invitatele speciale de aici, alături de Japonia, ei fiind de fapt câștigătorii Cupei Asiei. Acolo au jucat însă aproape de casă, în Emiratele Arabe, fiind important și contextul politic și faptul că echipa o să găzduiască CM de fotbal din 2020. Nu cred că selecționata Qatarului este la un nivel atât de bun, și nu cred că o să joace atât de bine pe alt continent unde este o umiditate cu greu întâlnită în Orient. Consider astfel că Paraguay se va impune, pariul mergând pe victoria lor draw no bet (miză returnată în caz de egal) la o cotă oferită de Efortuna.

Pont pariuri: Paraguay DNB

Miza: 10/10

Cota: 1.26

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

8

Castigate:

2

Pierdute:

5

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici