1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Palmeiras - Atletico Paranaense: ponturi pariuri Brazilia Serie A. 29.08.2021

Palmeiras - Atletico Paranaense: ponturi pariuri Brazilia Serie A. 29.08.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-08-28 03:47:00

Fotbal Brazilia - Serie A

29 August 2021, 03:00

Palmeiras

Palmeiras

versus
Atletico Paranaense

Atletico Paranaense

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Palmeiras v Atletico Paranaense

Într-o confruntare din etapa a 18-a din Serie A braziliană, Palmeiras o va înfrunta pe teren propriu pe Atletico Paranaense. Meciul de pe Allianz Parque este programat în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 03:00. În cele ce urmează puteți vedea prezentarea celor două echipe, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Palmeiras: Forma echipei, știri și statistici

După 17 etape scurse din întrecerea internă, Palmeiras este clasată pe locul 2, cu 32 de puncte. Ultimele rezultate au fost dezamăgitoare: 3 înfrângeri la rând, care i-au permis lui Atletico Mineiro să urce pe prima poziție și să își construiască un avantaj de 6 puncte în fruntea ierarhiei. După un start excelent de sezon, pentru Palmeiras au venit eșecurile cu Fortaleza (2-3), Atletico Mineiro (0-2) și Cuiaba (0-2). În ultimele două partide ale lui Palmeiras au fost cel puțin 13 cornere - 11-2 și 13-3. Chiar și în duelul cu Fortaleza, formația lui Abel Ferreira și-a făcut rost de 6 lovituri de la colțul terenului. Stilul fostului antrenor de la Sporting Braga și PAOK Salonic este unul ofensiv, Palmeiras ajunge des în fața porților adverse, astfel că își procură cu ușurință un număr ridicat de lovituri de la colțul terenului.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! Vă așteptăm să câștigăm împreună
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Atletico Paranaense: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții meciului nostru de duminică sunt clasați pe locul 9, au o poziție călduță la mijlocul ierarhiei, fără emoții în ceea ce privește retrogradarea, dar și fără speranțe în lupta pentru trofee. Atletico Paranaense este mai mult o formație de casă, care își câștigă în general punctele pe teren propriu. Așa s-a întâmplat și în confruntarea recentă cu Santos (1-0), precum și în cea din Copa Sudamericana cu LDU Quito (4-2). În Serie A din Brazilia, Paranaense are 4 înfrângeri la rând, de aici și căderea vertiginoasă în clasament. Cel mai recent meci, jucat în Copa do Brasil, cu Santos, a avut nu mai puțin de 17 lovituri de la colțul terenului (9-8). Chiar dacă a pierdut acasă în fața celor de la Sao Paulo (1-2), formația lui Antonio Oliveira a pus multă presiune în fața porții adverse și a reușit să își treacă în cont 8 cornere. Scorul general la acest capitol a fost 8-2. 

Statistica meciurilor directe Palmeiras v Atletico Paranaense

În general, confruntările dintre Palmeiras și Atletico Paranaense au fost presărate cu multe lovituri de la colțul terenului. Patru din ultimele cinci confruntări directe au avut cel puțin 11. Cele mai recente, ambele în campionatul trecut, au avut scorul la cornere 10-1 și 5-8. 

Cote pentru Palmeiras v Atletico Paranaense

Gazdele sunt favorite în acest meci, chiar dacă forma de moment nu este una extrarodinară. Eu m-am concentrat în acest meci pe statistica loviturilor de colț, iar cifrele ne îndeamnă spre un peste la acest capitol. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes obținut de Palmeiras. În cazul în care gazdele se vor impune, veți fi recompensați cu o cotă bună de 1,65. 

Palmeiras vs Atletico Paranaense Pont: Peste 8,5 cornere

Palmeiras are dorință de revanșă după ultimele 3 partide pierdute în campionat, iar Paranaense speră și ea să dubleze rezultatele bune din Copa do Brasil și Copa Sudamericana. Ambele formații sunt implicate des în partide cu multe cornere, iar asta s-a văzut atât în confruntările recente, cât și în duelurile directe. Patru din ultimele cinci confruntări dintre Palmeiras și Paranaense au avut cel puțin 11 cornere. În aceste condiții, mă aștept ca partida din acest weekend să aibă cel puțin 9 lovituri de la colț. Pentru o doză suplimentară de siguranță, am ales baremul mic propus de Betano pariuri sportive. Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici