1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Palmeiras – Atletico Mineiro. Ponturi Pariuri Serie A, Brazilia, 2.11.2020. Derby între două echipe de top

Palmeiras – Atletico Mineiro. Ponturi Pariuri Serie A, Brazilia, 2.11.2020. Derby între două echipe de top

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-11-01 20:09:00

Fotbal Brazilia - Serie A

02 Noiembrie 2020, 22:00

Palmeiras

Palmeiras

versus
Atletico Mineiro

Atletico Mineiro

1.63

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Palmeiras v Atletico Mineiro

Palmeiras Sao Paulo – Atletico Mineiro, partidă programată luni, de la ora 22.00, în etapa a 19-a din campionatul Braziliei, este un derby între două echipe de top. Amândouă sunt foarte puternice, dar trec prin momente dificile și unica soluție la ieșirea din criză este victoria. Ne putem aștepta la goluri în ambele porți.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Palmeiras: Forma echipei, știri și statistici

Palmeiras Sao Paulo (locul 7, 25 de puncte, golaveraj 22-20) este campioana de acum doi ani și ocupanta locului trei anul trecut. Echipa este puternică și are ca obiectiv, în mod clar, un loc între primele 4 formații, ca să se califice direct în grupele din Copa Libertadores.
Pentru asta este nevoie de un efort, pentru că acum este la 7 puncte de obiectiv după o serie de 4 eșecuri în ultimele 5 etape de campionat.
În octombrie, Palmeiras a jucat nu mai puțin de 9 meciuri: 5-0 acasă cu Bolivar (Bolivia) în Copa Libertadores, 2-1 acasă cu Ceara, 1-2 la Botafogo, 0-2 acasă cu Sao Paulo, 1-3 acasă cu Coritiba, 0-2 la Fortaleza (toate 5 în campionat), 5-0 cu Tigre (Argentina) în Copa Libertadores, 3-0 la Atletico GO în campionat, 3-1 la Bragantino în Cupa Braziliei.

După al treilea dintre eșecuri s-a produs o schimbare pe banca tehnică, antrenorul Vanderlei Luxemburgo fiind dat afară și înlocuit cu interimarul Andrey Lopes. Deocamdată, manevra a dat rezultate, dar acum trebuie așteptate meciurile dificile din campionat.

Palmeiras va avea de depășit lipsa câtorva fotbaliști importanți: Esteves, Gabriel Veron, Luan și Rocha.

Atletico Mineiro: Forma echipei, știri și statistici

Atletico Mineiro (locul 3, 32 de puncte, golaveraj 31-20) este în continuare foarte aproape de poziția de lider, dar rezultatele din ultimele trei etape au mărit distanța de locul 1 de la un punct la trei puncte. Echipa face eforturi disperate să-și revină și să profite de slăbiciunile pe care le arată și ceilalți competitori, dar și pentru a rezista asaltului lansat de marea revelație a sezonului, Fluminense.

Octombrie a fost o lună grea, cu 6 etape de campionat, care a început bine și s-a terminat prost: 4-1 acasă cu Vasco da Gama, 1-2 la Fortaleza, 3-0 acasă cu Goias, 1-1 acasă cu Fluminense, 1-3 la Bahia, 0-0 acasă cu Sport Recife.

Ultimele trei rezultate sunt foarte dezamăgitoare. Fluminense, care anul trecut s-a temut de retrogradare până spre final, acum e ca un taifun, cu 8 etape fără eșec și urcată pe locul 4. Bahia este o echipă de pluton, cu griji la retrogradare. Sport Recife – cam la fel.

Formația antrenată de Jorge Sampaoli are în mânecă un ultim as, cele două meciuri în minus față de liderul Internacional, dar asta va funcționa numai dacă va izbuti să și câștige respectivele jocuri.

În această partidă, Atletico Mineiro are un fotbalist indisponibil – pe Tardelli, accidentat.

Echipe probabile

Palmeiras Echipă probabilă Palmeiras
Portar Weverton
Fundași Menino, Melo, Gomez, Vina
Mijlocaşi Danilo, Ze Rafael – Roni, Veiga, Ribeiro Silva
Atacanţi Adriano
Atletico Mineiro Echipă probabilă Atletico Mineiro
Portar Everson
Fundași Rodrigues Gomes, Rever, Alonso, Arana
Mijlocaşi Franco, Jair – Keno, Nathan, Savarino Quintero
Atacanţi Eduardo

Statistica meciurilor directe Palmeiras v Atletico Mineiro

4 dintre ultimele 6 partide între Palmeiras și Atletico Mineiro s-au încheiat cu GG.

În sezonul trecut, Palmeiras a câștigat în tur cu 2-0 pe terenul din Belo Horizonte, apoi cele două formații au remizat în retur, scor 1-1, la Sao Paulo.

Acum două sezoane, în tur a fost Palmeiras – Atletico Mineiro 3-2, iar în retur Atletico – Palmeiras 1-1.

În campionatul din 2017, în tur a fost 0-0 la Sao Paulo, iar în retur a fost 1-1 la Atletico Mineiro.

Cote pentru Palmeiras v Atletico Mineiro

Cred că Palmeiras nu va pierde meciul acesta acasă. Miza pe gazde fără X (egalul returnează banii) are cota 1,91 pe Betano pariuri. Va fi un meci echilibrat, de aceea mă aștept ca la pauză să fie egal. Betano pariuri are cota 1,73 pentru X după 45 de minute.

Palmeiras vs Atletico Mineiro Pont: Ambele echipe marchează

Meciul este foarte important pentru Palmeriras și Atletico Mineiro deopotrivă. Cele două echipe sunt puternice și vor încerca să câștige, de aceea ne putem aștepta să înscrie. Palmeiras a înscris 11 goluri în ultimele 3 partide. Atletico a dat 5 în ultimele 4 și e forțată să depășească pasa neagră pentru a nu pierde contactul cu liderul campionatului. Mizăm pe GG, cu cota 1,63 pe Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.63
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici