1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Guatemala vs Jamaica

Guatemala – Jamaica. Ponturi Gold Cup turneu final, 10.07.2023. Outsiderele

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-07-08 04:19:00

Fotbal - Gold Cup

10 Iulie 2023, 00:00

Guatemala

Guatemala

versus
Jamaica

Jamaica

1.70

Cele mai bune cote:

PariuriPlus
L1160650W000194
Pariază acum la PariuriPlus

Analiză și informații pentru Guatemala v Jamaica

Un sfert de finală al Gold Cup se joacă pe TQL Stadium din Cincinatti între două outsidere, Guatemala și Jamaica, dar care în faza grupelor s-au descurcat bine. Pentru oricare dintre cele două atingerea semifinalelor ar reprezenta o importantă performanță, mai ales pentru Guatemala care a mai reușit doar o singură dată acest lucru.

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Guatemala: Forma echipei, știri și statistici

Guatemala a câștigat grupa a 4-a din prima fază a acestui turneu final, neînvisă, cu două victorii și un egal, izbutind să devanseze Canada. Merită însă făcute niște precizări. Canada este lipsită la acest turneu final de mulți dintre titularii săi cu contracte la cluburi din Europa. De asemenea, celelalte două echipe din grupă, pe care Guatemala le-a învins la limită, Cuba și Guadelupa, sunt destul de modeste. Adică, în rândul acestei selecționate din America Centrală nu trebuie făcută o beție cu apă rece.

Cea mai bună performanță a Guatemalei la Gold Cup a avut loc la a 3-a ediție, în 1996, când a ocupat locul 4. Echipa de-atunci, condusă de tehnicianul agentinian Juan Ramón Verón, care îi avea în compnență printre alții pe portarul Estrada, frații Rodas, ambii mijlocași, atacantul Westphal, a pierdut cu Mexic în semifinale, 0-1, iar în finala mică a cedat clar cu SUA, 0-3. Cea mai mare victorie a acestei naționale, care n-a fost niciodată calificată la vreun turneu final de CM, s-a produs în 1967, când a câștigat Cupa CONCACAF, o competiție continentală premergătoare Gold Cup, dar de o mult mai mică anvergură.

Rezultatele din faza grupelor: 1-0 cu Cuba, 0-0 cu Canada și 3-2 cu Guadelupa. Cu cea din urmă s-a chinuit, fiind condusă în două rânduri, primind goluri în minutele 27 și 63, după ce egalase în 39. A avut însă cinci minute de mare inspirație, în 70 și 75, când a reușit să întoarcă rezultatul. Dar emoțiile nu s-au oprit căci în minutul 88, guadelupezii au beneficiat de un penalty, pe care însă l-au ratat.

Celelalte meciuri din 2023: 1-1 (a) cu Panama (amical), 2-1 (d) cu Belize, 4-0 (a) cu Guyana Franceză (ambele în Liga Națiunilor Concacaf), 0-2 (d) cu Mexic, 0-1 (d) cu Trinidad-Tobago, 1-0 (d) cu Costa Rica, 0-1 (d) cu Venezuela (toate amicale).

Selecționerul mexican Luis Fernando Tena nu are probleme de efectiv.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Jamaica: Forma echipei, știri și statistici

Jamaica, chiar dacă nu a câștigat grupa A, a arătat foarte bine. Mai întâi, în primul și cel mai greu meci, putea să câștige în fața favoritei SUA, pe care a condus-o din minutul 13, 1-0, după golul marcat de fundașul Lowe, iar în minutul 29, Bailey a ratat un penalty! Nord-americanii au egalat norocos, în minutul 88. Însă Reggae Boyz și-au confirmat forma bună și în meciurile următoare, când le-a spulberat pe Trinidad-Tobago cu 4-1 (în minutul 29 era 3-0) și pe St.Kitts & Nevis cu 5-0.

Reprezentativa Jamaicăi a mai prins în patru rânduri semifinalele acestei competiții: 1993, 1998, 2015 și 2017. A avut loc o simetrie, căci la primele două a ieșit pe locul 4, iar la următoarele două pe locul 2. Așadar, a jucat două finale, la cea din 2015 a fost învinsă de Mexic, 1-3, iar la cea din 2017, de SUA, 1-2, primind golul înfrângerii în minutul 88.

Rezultatele din faza grupelor: 1-1 cu SUA, 4-1 cu Trinidad-Tobago și 5-0 cu St.Kitts & Nevis.

Celelalte meciuri din 2023: 0-1 și 0-0 (ambele a) cu Trinidad-Tobago (amicale), 2-2 (d) cu Mexic (în Liga Națiunilor Concacaf), 1-2 (n) cu Qatar și Iordania (ambele amicale).

Selecționerul islandez Heimir Hallgrimsson nu are probleme de efectiv.

50 RON FREEBET LA WIMBLEDON FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Guatemala Echipă probabilă Guatemala
Portar Hagen
Fundași Herrera, Pinto, Samayoa, Ardón
Mijlocaşi Castellanos, Saravia – Méndez-Laing, Galindo, Mejia
Atacanţi Rubin
Jamaica Echipă probabilă Jamaica
Portar Blake
Fundași Lembikisa, Lowe, Bernard, Lawrence
Mijlocaşi Reid, Johnson, Russell, Gray
Atacanţi Antonio, Nicholson

Statistica meciurilor directe Guatemala v Jamaica

Cele două s-au confruntat de-a lungul timpului de 18 ori. Jamaica are o balanță superioară, cu 10 victorii, față de 4 ale guatemalezilor, tot de 4 ori fiind și egal. Ultimele dăți s-au întâlnit cam demult, în 2012, în preliminariile pentru CM 2014, când fiecare a învins pe teren propriu cu același scor, 2-1.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Guatemala v Jamaica

Betano pariuri oferă o cotă de 1,65 pentru sub 2,5 goluri.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Guatemala vs Jamaica Pont: Jamaica victorie

Ambele reprezentative s-au descurcat bine în faza grupelor, calificându-se cu aceleași linii de clasament și evident cu același punctaj, câte 2 victorii și un egal, rezultând câte 7 puncte. Diferența vine de la faptul că adversarele întâlnite de Jamaica au fost ceva mai bune decât cele ale Guatemalei, iar victoriile Reggae Boyz n-au lăsat loc de echivoc, spre deosebire de cele ale adversarei sale, care a trecut chiar prin emoții. Având în vedere și bilanțul direct, și peformanțele anterioare în această competiție, dar și al lotului superior, vedem echipa insulară favorită.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici