Share

Pont Brazilia, Serie A: Gremio – Vasco da Gama, cine reușește să se relanseze?

America de Sud

Cota: 1.68

Adaugat de: Matei Udrea

12 Iul 2019 17:53 293 0
Logo Gremio
Logo Vasco da Gama
Gremio
Vasco da Gama
VS
23:00 13 Iulie 2019
Serie A Brazilia

Analiză și informații pentru Gremio v Vasco da Gama

Gremio Porto Alegre – Vasco da Gama, partidă contând pentru etapa a 10-a din campionatul Braziliei, programată sâmbătă, de la ora 23.00, produce mari așteptări la cele două formații. În primele 9 etape, până la pauza de o lună alocată turneului Copa America, Gremio și Vasco au mers slab, sub așteptări. Și-au revenit spre finalul perioadei, dar încă se clasează în partea a doua a clasamentului. Redeschiderea sezonului intern are, din acest motiv, o importanță specială.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON

Gremio: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V E

Gremio (locul 11, 11 puncte, golaveraj 10-11) a avut, până la pauza competițională, o primă parte de campionat foarte slabă, comparativ cu ambițiile echipei (semifinalistă în Copa Libertadores astă-toamnă). Echipa a înscris puțin, a primit prea multe goluri pentru ambițiile de podium și a lucrat intens, în luna de pauză (13 iunie – 13 iulie), pentru a urca la parametri mai buni.

Dacă scoatem bizarul 4-5 din etapa a treia, înregistrat acasă cu modesta Fluminense, vedem că Gremio are un golaveraj foarte modest: 6-6 în 8 meciuri. În ultimele 4 etape a fost de 3 ori 1-0 și o dată 0-1.

Pe propriul teren, Gremio a dat semne de dificultate ca să se impună: 1-2 cu Santos, 4-5 cu Fluminense, 1-0 cu Atletico Mineiro, 1-0 cu Fortaleza. Se poate vedea că echipa și-a revenit după un start dezastruos, nu mai primește gol acasă, dar și înscrie greu.

Începând cu 28 aprilie, când a luat startul Serie A, Gremio a jucat 8 partide acasă în toate competițiile. În primele două, la pauză s-a înregistrat mai mult de un gol: 0-2 cu Santos, 3-2 cu Fluminense (ambele în campionat). Apoi, acest lucru nu s-a mai repetat niciodată în prima repriză a următoarelor 6 jocuri: 1-0 cu Universidad Catolica (Chile) în Copa Libertadores, 0-0 cu Atletico Mineiro în campionat, 1-0 cu Juventude în Cupa Braziliei, 0-0 cu Fortaleza în campionat, 0-0 cu Criciuma în amical, 1-0 cu Bahia în Cupa Braziliei.

La meciul cu Vasco da Gama, antrenorul Renato Gaucho nu va conta pe mijlocașul Michel, accidentat.

Vasco da Gama: Forma echipei, știri și statistici

E Î V V V

Vasco da Gama (locul 15, 9 puncte, golaveraj 8-14) a avut o primă parte a sezonului în Serie A mult sub așteptări. Echipa a început cumplit, cu un punct în primele 4 etape și 10 goluri încasate (1-4 la Atletico Paranaense, 1-2 acasă cu Atletico Mineiro, 1-1 acasă cu Corinthians, 0-3 la Santos). Apoi, antrenorul Vanderlei Luxemburgo a preluat echipa de la Marcos Valadares și Vasco și-a revenit treptat. În ultimele 5 etape n-a mai încasat niciodată mai mult de un gol pe meci: 1-1 acasă cu Avai, 1-1 în deplasare cu Fortaleza, 0-1 în deplasare la Botafogo, 2-1 acasă cu Internacional, 1-0 acasă cu Ceara.

Evoluția echipei din Rio de Janeiro se poate împărți clar în două perioade distincte în acest sezon, înainte și după venirea antrenorului Luxemburgo. Din cele 4 partide de campionat disputate până la schimbarea antrenorului, în 3 s-au dat câte două goluri în prima repriză. După numirea lui Luxemburgo, acest lucru s-a mai petrecut o singură dată în 6 partide. Iată scorurile la pauză înregistrate de Vasco da Gama cu Luxemburgo pe bancă: 0-0 cu Avai, 0-0 cu Fortaleza, 0-0 cu Botafogo, 2-0 cu Internacional, 0-0 cu Ceara, 1-0 cu Atletico Go (ultimul a fost amical).

Echipe probabile

Gremio

Echipă probabilă Gremio
Portar Paulo Victor
Fundași Leo Gomes, Pedro Geromel, Kannemann, Bruno Cortez
Mijlocaşi Matheus Henrique, Maicon – Alisson, Jean Pyerre, Everton
Atacanţi Andre

Vasco da Gama

Echipă probabilă Vasco da Gama
Portar Fernando Miguel
Fundași Pikachu, O. Henriquez, Graca, Barcelos
Mijlocaşi Marcos Junior, Raul, Andrey
Atacanţi Rossi, Tiago Reis, Marrony

Statistica meciurilor directe Gremio v Vasco da Gama

În campionatul din 2018, fiecare echipă și-a câștigat la limită meciul de acasă: Vasco – Gremio 1-0 (1-0) și Gremio – Vasco 2-1 (1-1). Acum doi ani, victoriile au fost, de asemenea, împărțite: Gremio – Vasco 2-0, Vasco – Gremio 1-0.

În total, au fost 36 de partide între cele două formații. Gremio a câștigat 12, Vasco a câștigat 15, alte 9 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Gremio v Vasco da Gama

Gremio are un lot mai bun și probabil că se va impune în acest meci în care pornește favorită. Unibet are cota 1,56 în pariul pe victoria gazdelor. Pe de altă parte, vedem că Vasco da Gama și-a îmbunătățit treptat randamentul defensiv în ultimele partide, echipa nemaiprimind mai mult de un gol pe meci de 5 etape. Gremio, pe de altă parte, a înscris ultima oară mai mult de un gol într-un meci acum 7 etape. Putem paria cu destule șanse de izbândă că nu se vor înscrie mai mult de două goluri – cota 1,64 la Unibet.

 

Pont Gremio vs Vasco da Gama: Total asiatic -1 la pauză

Dintre ultimele 8 partide disputate de Gremio, 6 au avut la pauză 0-0 și două 1-0. Dintre ultimele 6 partide disputate de Vasco da Gama, 4 au avut la pauză 0-0 și în două a fost 0-2. În cele 4 etape jucate până acum acasă, Gremio a reușit să înscrie în prima repriză 3 goluri, în timp ce Vasco da Gama n-a dat încă niciun gol în primele 45 de minute ale celor 4 etape disputate în deplasare. Aceste date ne îndeamnă spre un total asiatic -1 la pauză, pariu cu cota 1,68 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic -1 la pauză

Miza: 6/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

16

Castigate:

4

Pierdute:

8

Anulate:

4

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici