Share

Pont Brazilia – Serie A: Gremio - Parana, meci cu sens unic?

America de Sud

Cota: 1.45

Adaugat de: Matei Udrea

15 Sep 2018 09:17 378 0
Logo Gremio
Logo Parana
Gremio
Parana
VS
22:00 15 Septembrie 2018
Serie A Brazilia

Analiză și informații pentru Gremio v Parana

Gremio – Parana, partidă din etapa a 25-a a campionatului Braziliei, programată sâmbătă, de la ora 22.00, se anunță a fi cea mai dezechilibrată din această rundă. Gazdele sunt pe loc care asigură prezența în preliminariile Copei Libertadores în sezonul următor – iar distanța de lider, 8 puncte cu 14 etape înaintea finalului, nu e chiar atât de mare în Serie A braziliană, unde rezultatele strânse și imprevizibile sunt la ordinea zilei. Oaspeții sunt ca și retrogradați, singura formație nou-promovată anul trecut care n-a avut capacitatea să țină pasul cu liga superioară. Chiar dacă Gremio e acum preocupată de Copa Libertadores (pe care își propune s-o câștige), totuși Parana are șanse mărunte să genereze o surpriză.

 Deschide cont și pariază pe victorie FC Barcelona la o cotă mărită de 35.00!

Gremio: Forma echipei, știri și statistici

E V Î E Î

Gremio (locul 6, 41 de puncte, golaveraj 29-12) este o echipă mare care se clasează mai jos decât i-ar permite valoarea lotului. Anul acesta, obiectivele principale au fost Cupa Braziliei (din care formația din Porto Alegre a fost deja eliminată) și Copa Libertadores. În această ultima competiție, Gremio urmează să joace marți un meci foarte important, prima manșă a sferturilor de finală împotriva argentinienilor de la Atletico Tucuman. De aceea, în partida cu ultima clasată din Serie A braziliană e de așteptat ca antrenorul Renato Gaucho să folosească destule rezerve, încercând să-și menajeze titularii.

Dar, chiar și așa, diferența de valoare și de motivație este substanțială.

Consecință a atenției secundare acordate campionatului, Gremio n-a avut în ultimul timp rezultate bune în Serie A. O singură victorie în ultimele 5 etape înseamnă foarte puțin. Totuși, echipa din Porto Alegre nu-și permite nici să se facă de râs, nici să coboare mai jos de locul 6 în clasament, pentru că ar însemna să piardă poziția care o trimite în preliminariile Copei Libertadores. Socoteala e simplă, acest loc va reprezenta o plasă de siguranță în situația în care Gremio nu câștigă Copa Libertadores în acest sezon. În cazul nefericit al eliminării chiar acum, în sferturile de finală, trebuie ca formația să fie la o distanță convenabilă față de lider, pentru a putea încerca o revenire în lupta pentru titlu.

Gremio este echipa cu cea mai bună apărare din campionat și e greu de crezut că Parana, formație care a dat 11 goluri în 24 de etape, va reuși să înscrie. Principala problemă a celor de la Gremio au fost jocurile din deplasare, pe care n-au prea reușit să le câștige (o singură victorie în 6 etape după reluarea sezonului, la 19 iulie). În schimb, acasă Gremio a mers foarte bine și adesea a făcut chiar scor cu formațiile mai mici: 5 victorii și un egal în 6 etape după pauza din iunie-iulie, cu golaveraj 15-2.  

E greu de spus câți titulari va folosi Renato Gaucho sâmbătă. De aceea, componența echipei va fi diferită de cea standard.

Parana: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î E Î

Parana (locul 20, 16 puncte, golaveraj 11-31) și-a acceptat deja statutul de echipă retrogradată, deși până la sfârșitul sezonului mai sunt 14 etape. Realist vorbind, e imposibil ca echipa să mai revină în luptă și să spere într-o salvare miraculoasă (față de ocupanta locului 16, primul care asigură menținerea în Serie A, este o distanță de 9 puncte). Chiar jucătorii echipei au început să declare public acest lucru, preocuparea tuturor din club fiind mai degrabă sezonul următor, din Serie B, când vor încerca să promoveze înapoi.
Dintre cele 4 nou-promovate, Parana a fost singura care n-a reușit să țină pasul cu competiția. Echipa e foarte slabă, resursele financiare limitate, rezultatele pe măsură. Parana n-a mai reușit să înscrie două goluri într-un meci de 16 etape (un 2-1 acasă, cu Fluminense). În deplasare este o adevărată dramă: din 11 meciuri pe teren străin, s-a obținut un singur punct! Un egal din etapa a 4-a, 1-1 la Chapecoense, ține de cald lângă 10 înfrângeri, din care 9 la zero. Parana n-a mai înscris pe teren advers niciun gol din 14 mai, din etapa a cincea, când a pierdut cu 1-3 la Santos.

Echipe probabile

Gremio

Echipă probabilă Gremio
Portar Paulo Victor
Fundași Leo Moura, Pedro Geromel, W. Kannemann, Bruno Cortez
Mijlocaşi Maicon, Cicero – Ramiro, Luan, Everton
Atacanţi Jael

Parana

Echipă probabilă Parana
Portar Richard
Fundași Diego Tavares, Cleber Reis, Rene, Igor
Mijlocaşi Alex Santana, Leandro Vilela – Raphael Alemao, Caio Henrique, Silvinho
Atacanţi Rafael Grampola

Statistica meciurilor directe Gremio v Parana

În tur, scorul a fost egal alb, 0-0. Aceasta a reprezentat singura confruntare între cele două echipe în ultimul deceniu, pentru că din 2007 Parana și-a petrecut timpul în Serie B.
În total, au existat 13 meciuri directe între Gremio și Parana. Ambele formații au câștigat câte 5 jocuri, iar 3 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Gremio v Parana

Gremio a câștigat adesea la scor meciurile cu diverse echipe, când a jucat acasă, chiar dacă a folosit rezerve (4-0 cu Botafogo, 4-0 cu Vitoria). Parana nu a mai reușit de foarte mult timp să înscrie în deplasare. De aceea pariul că se vor marca peste 2,5 goluri (Betano are cota 2,4) și cel că Gremio câștigă la zero (cota 1,97) sunt cât se poate de credibile. Mai este și pariul că Gremio învinge și se marchează peste 2,5 goluri – cota 2,75.
În sfârșit, avem și un pariu interesant și provocator, se marchează peste 2,5 goluri și nu înscriu ambele echipe (deci, e clar, Gremio bate cu minimum 3-0) – acesta are cota 6.

 

Pont Gremio vs Parana: Gremio câștigă

Mai binele este dușmanul binelui, spune un proverb francez. Pe scurt, dacă ai cota 1,45 pentru victoria gazdelor (oferită de Efbet) într-un meci unde e greu de crezut că se poate întâmpla altceva, de ce să te mai complici cu alte soluții sofisticate? Pariul pe un „1“, solist și simplu, pare sigur.

Pont pariuri: Gremio câștigă

Miza: 8/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

18

Castigate:

8

Pierdute:

8

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici