Goias - Bragantino. Ponturi pariuri Serie A, Brazilia, 28.05.2022. Gazdele au o șansă nesperată să scoată un rezultat bun cu oaspeții obosiți și demoralizați

America de Sud

Cota: 1.62

Adaugat de: Matei Udrea

27 Mai 2022 22:20 292 0
Logo Goias Goias
Logo Bragantino Bragantino
VS
22:30 28 Mai 2022
Fotbal Brazilia - Serie A

Analiză și informații pentru Goias v Bragantino

Goias - Bragantino, partidă programată sâmbătă, de la ora 22.30, în etapa a 8-a din campionatul din Brazilia, opune formațiile clasate pe locurile 15 și, respectiv, 13. Oaspeții sunt dați de calculul hârtiei drept mari favoriți, însă circumstanțele acestui meci le oferă gazdelor nou-promovate o bună șansă să dea lovitura. Goias e neînvinsă acasă în startul sezonului, pe când Bragantino vine după o campanie dezastruoasă în Copa Libertadores și trei etape fără victorie în Serie A braziliană.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Goias: Forma echipei, știri și statistici

Î E V V Î

Goias (locul 15, 8 puncte, golaveraj 7-10) a promovat astă-toamnă din Serie B braziliană de pe locul 2, iar în noul sezon a obținut, la ultimul meci acasă, un spectaculos 1-0 cu puternica FC Santos. Pe teren propriu, formația pregătită de Jair Ventura n-a pierdut încă niciun meci. Problema principală e însă în defensivă, unde Goias primește prea multe goluri (atât acasă, cât și în deplasare). Are a doua cea mai slabă apărare din cele 20 de participante la Serie A. 
Totuși, acest lucru a dat semne să se fi reglat în ultimele săptămâni, când Goias a luat un singur gol.
Ultimele 5 partide: 2-3 în deplasare cu Avai, 2-2 acasă cu Atletico Mineiro, 1-0 în deplasare cu Atletico GO, 1-0 acasă cu Santos, 0-1 în deplasare cu Flamengo.
Gazdele vor fi lipsite sâmbătă de 4 fotbaliști: Reynaldo, Hugo, Luiz Felipe și Vinicius, toți accidentați. 

Bragantino: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î Î Î

Bragantino (locul 13, 9 puncte, golaveraj 9-7) vine la Goias după o serie dezastruoasă de două remize și 4 înfrângeri care i-a pus capăt penibil și campaniei din Copa Libertadores, unde a încheiat grupa pe ultimul loc. 
Formația pregătită de Mauricio Barbieri a terminat sezonul trecut pe locul 6, dar acum e foarte departe de forma de atunci. Ultimele 5 rezultate: 0-1 acasă cu liderul Corinthians, 1-1 acasă cu Atletico Mineiro, 0-2 în deplasare cu Palmeiras în campionat, 0-1 acasă cu Estudiantes La Plata și 0-3 în deplasare cu Nacional Montevideo în Copa Libertadores.
E de așteptat ca antrenorul Barbieri să opereze schimbări importante după acest ultim eșec și foarte probabil vor reveni în primul 11 Leonardo Realpe și Lucas Evangelista.
Oaspeții vor fi lipsiți sâmbătă de trei jucători bolnavi de Covid, Aderlan, Luan Candido și Raul. 

Echipe probabile

Goias

Echipă probabilă Goias
Portar Tadeu
Fundași Dieguinho, Da Silva, Sidimar, Caetano, Danilo
Mijlocaşi Apodi, Elvis, C. Vinicius, Belmonte
Atacanţi Raul

Bragantino

Echipă probabilă Bragantino
Portar Cleiton
Fundași Hurtado, Ortiz, Realpe, Ramon
Mijlocaşi Jadsom, Evangelista – Artur, Praxedes, Helinho
Atacanţi Ytalo

Statistica meciurilor directe Goias v Bragantino

În urmă cu doar o lună, în Cupa Braziliei, Bragantino a câștigat la Goias cu 2-1.
Acum două sezoane în Serie A, Bragantino a învins acasă cu 2-0 în tur (jucat în 2020) și a remizat alb, 0-0, în deplasarea la Goias (în februarie 2021).
S-au disputat până acum doar 10 partide între aceste formații. Goias a învins de 5 ori, Bragantino de 3 ori, iar de două ori a fost remiză.

Cote pentru Goias v Bragantino

Cred că va fi un meci strâns, cu puține goluri. Betano pariuri are cota 1,65 pentru maximum două reușite și o cotă excelentă, de 2,22, pentru totalul asiatic -2 goluri.
Date fiind circumstanțele meciului (Goias n-a pierdut acasă în acest sezon, Bragantino e obosită după ce acum două zile s-a întors din Uruguay, echipa oaspete e la pământ cu moralul după atâtea eșecuri în ultimele săptămâni), cred că gazdele nu vor pierde. Betano pariuri are o cotă foarte bună de 1,7 pentru 1X.

Goias vs Bragantino Pont: Pauză sau Final: X

Goias s-ar mulțumi cu o remiză împotriva uneia din echipele participante în cupele continentale. Echipa are deja două egaluri în cele trei etape jucate acasă. Bragantino traversează o formă foarte slabă, n-a mai câștigat de 6 meciuri, din care 3 în Copa Libertadores, unde a terminat grupa lamentabil, pe ultimul loc. În plus, formația tocmai s-a întors dintr-o obositoare călătorie în Uruguay. Sunt motive să vedem o remiză sau, oricum, un meci echilibrat. Vom miza pe X la pauză și/sau la final – cota 1,62 în oferta Betano pariuri.

Pont pariuri: Pauză sau Final: X

Miza: 7/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Matei Udrea

Ponturi:

30

Castigate:

16

Pierdute:

13

Anulate:

1

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici