Share

Pont Brazilia, Serie A: Fortaleza - Avai, tablou cu nou-promovate fugind de retrogradare

America de Sud

Cota: 1.55

Adaugat de: Matei Udrea

12 Iul 2019 17:59 279 0
Logo Fortaleza
Logo Avai
Fortaleza
Avai
VS
23:00 13 Iulie 2019
Serie A Brazilia

Analiză și informații pentru Fortaleza v Avai

Fortaleza - Avai, partidă contând pentru etapa a 10-a din campionatul Braziliei și programată sâmbătă, de la ora 23.00, opune două nou-promovate care au început destul de slab sezonul. Pauza de o lună rezervată turneului Copa America a fost bine-venită pentru că Avai e pe ultimul loc, în timp ce Fortaleza este la două puncte distanță de ultima poziție retrogradabilă.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON

Fortaleza: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Fortaleza (locul 14, 10 puncte, golaveraj 8-13) a promovat astă-iarnă de pe primul loc în Serie B braziliană, cu un avans mare (9 puncte) față de următoarea clasată, dar în noul sezon merge slăbuț. Are o medie de sub un gol marcat pe meci, iar pe propriul teren a pierdut deja 5 puncte în 4 partide: 2-1 cu Atletico Paranaense, 0-1 cu Sao Paulo, 1-1 cu Vasco da Gama, 2-1 cu Cruzeiro.

Antrenorul Rogerio Ceni are la dispoziție un lot limitat, cu care are misiunea să se salveze de la retrogradare – în acest context, confruntările cu echipele mai slab cotate, cum e Avai, e obligatoriu să fie câștigate.
În prima repriză, meciurile disputate de Fortaleza sunt în general destul de sărace în goluri. De la data primei etape, 29 aprilie, echipa a disputat 15 partide în toate competițiile (campionat, Cupa Braziliei și diverse cupe regionale). De 9 ori s-a intrat la vestiare după 45 de minute cu 0-0, de două ori cu 0-1, o dată cu 1-0, de două ori cu 1-1 și o dată cu 2-1 (în ultimul meci de campionat, cu Cruzeiro).
Din cele 15 partide enumerate mai sus, 7 au fost acasă. Bilanțul pauzei pe propriul teren este următorul: de 5 ori 0-0, o dată 1-1, o dată 2-1.

Pentru acest meci, Fortaleza nu poate conta pe fundașul central Nathan, suspendat.

Avai: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î E Î

Avai (locul 20, 4 puncte, golaveraj 4-11) a fost salvată de pauza competițională pentru Copa America exact așa cum gongul finalului de repriză îl salvează pe pugilistul făcul Knock Down. Finalul primului “pachet” de 9 etape din Serie A a găsit Avai (promovată din Serie B de pe locul 3 astă-iarnă) pe ultimul loc, fără victorie, cu doar 4 puncte și numai 4 goluri marcate. Echipa s-a dovedit clar depășită de nivelul și ritmul primei ligi, în 5 din cele 9 etape nefiind în stare să înscrie.

Conducerea clubului a mutat în pauza competițională, în locuindu-l pe antrenorul Geninho cu Alberto Valentim, fost fotbalist care în aprilie fusese dat afară de la Vasco da Gama. Misiunea noului venit e foarte grea, pentru că Avai a luat un punct în 5 meciuri disputate în deplasare, iar în ultimele 3 etape de campionat n-a reușit să înscrie niciodată. Lipsită complet de forță ofensivă (cele 4 goluri date o situează pe locul 19 în clasamentul atacului), Avai s-a concentrat pe defensivă, care în linii mari se poate spune că a mai scos-o cât de cât la capăt (n-a primit niciodată mai mult de două goluri într-un meci), însă în lipsa golurilor marcate eforturile din apărare sunt zadarnice.

Avai a disputat, de la startul campionatului, doar meciuri în Serie A, fără alte competiții paralele. La pauză, în cele 9 etape, a fost de 4 ori 0-0, o dată 1-0 și de 4 ori 0-1.
În deplasare a disputat, din 28 aprilie până acum, 5 etape în Serie A. La pauză, de două ori a fost 0-0 și de 3 ori 0-1.

Antrenorul Valentim nu poate conta pe stoperul Marquinhos Silva, accidentat.

Echipe probabile

Fortaleza

Echipă probabilă Fortaleza
Portar Felipe Alves
Fundași Dias, J. Quintero, Roger Carvalho, Carlinhos
Mijlocaşi Felipe, Juninho – Romarinho, Dodo, Marcinho
Atacanţi Andre Luis

Avai

Echipă probabilă Avai
Portar Vladimir
Fundași Lourenco, Kunde, Betao, Igor
Mijlocaşi Pedro Castro – Caio Paulista, Matheus Barbosa, Julinho, Gege
Atacanţi Getulio

Statistica meciurilor directe Fortaleza v Avai

În 2018, cele două echipe s-au întâlnit în Serie B braziliană. În tur a fost Fortaleza – Avai 1-1, în retur Avai – Fortaleza 0-1. Au fost singurele meciuri din ultimii 11 ani, pentru că precedentele confruntări au fost tot în Serie B, în 2008: Fortaleza – Avai 2-2, Avai – Fortaleza 2-1.

În total, s-au jucat 10 meciuri directe. Fortaleza a câștigat 4, Avai 2, alte 4 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Fortaleza v Avai

8 din ultimele 10 partide jucate atât de Fortaleza, cât și de Avai s-au terminat cu cel mult două goluri pe tabelă. Putem încerca așadar, cu șanse bune, fie pariul că se înscriu maximum două goluri – cu cota 1,49 la Unibet –, fie pe totalul asiatic -2, de asemenea disponibil la Unibet cu cota 1,9. Aceeași agenție dă cota 1,71 pentru un pariu pe victoria gazdelor – destul de previzibilă dacă ținem cont de situația celor două echipe.

Pont Fortaleza vs Avai: Total asiatic -1 la pauză

În ultimele 10 partide disputate de Fortaleza, la pauză s-a înregistrat de 6 ori 0-0, de două ori s-a marcat câte un gol și de două ori s-au marcat două goluri. În ultimele 10 partide jucate de Avai, la pauză a fost de patru ori 0-0 și de alte șase ori s-a înscris câte un singur gol. Fortaleza a jucat în Serie A braziliană, până acum, 4 etape acasă și a marcat în prima repriză 3 goluri. Avai a jucat 5 etape în deplasare și n-a înscris până la pauză niciodată. Din aceste considerente putem încerca totalul asiatic -1 la pauză, pariu cu cota 1,55 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic -1 la pauză

Miza: 7/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

13

Castigate:

2

Pierdute:

8

Anulate:

3

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici