1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Fluminense vs. Bragantino

Fluminense - Bragantino. Ponturi pariuri Serie A, Brazilia, 24.07.2022. Se întâlnesc echipele cu al treilea și, respectiv, cel mai bun atac din țară

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-07-23 12:40:00

Fotbal Brazilia - Serie A

24 Iulie 2022, 22:00

Fluminense

Fluminense

versus
Bragantino

Bragantino

1.95

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Fluminense v Bragantino

Fluminense - Bragantino, partidă programată duminică, de la ora României 22.00, în etapa a 19-a din campionatul Braziliei, opune formațiile clasate pe locurile 4 și, respectiv, 8. Ambele formații sunt nu doar într-o formă foarte bună, dar și printre cele mai ofensive din Serie A Brasileirao, ceea ce promite un derby foarte interesant și, poate, chiar spectaculos. Fluminense vine după 7 victorii și o remiză în ultimele 8 meciuri, în timp ce Bragantino, redresată, are la activ acum 3 victorii consecutive.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Pariază la Winner pe meciul dintre Fluminense vs Bragantino cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Fluminense: Forma echipei, știri și statistici

Fluminense Rio de Janeiro (locul 4, 31 de puncte, golaveraj 29-19) este într-o formă excelentă. Echipa antrenată de Fernando Diniz are 7 victorii și o remiză în ultimele 8 partide, din care în cele mai recente 5 a înscris, de fiecare dată, câte minimum două goluri. Flu a depășit momentul 2018-2019, când a fost la un pas de retrogradare și faliment, cu datorii uriașe și revolte ale suporterilor, iar acum are – cel puțin teoretic – chiar șanse la titlu.
Ultimele 5 rezultate: 4-0 acasă cu Corinthians, 2-1 acasă cu Ceara în campionat, 3-0 în deplasare cu Cruzeiro în returul optimilor de finală din Cupa Braziliei, 2-2 în deplasare cu Sao Paulo, 3-2 în deplasare cu Goias în campionat.
Fluminense are pe propriul teren 5 victorii, o remiză și 3 înfrângeri în 9 etape, cu golaveraj 16-10. În atac joacă argentinianul Cano, golgheterul la zi din Serie A braziliană, cu 11 goluri.
La gazde nu vor evolua David Braz și Luan Freitas, accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bragantino: Forma echipei, știri și statistici

Bragantino (locul 8, 27 de puncte, golaveraj 29-21) dă semne clare că a depășit forma proastă din intervalul mai-iunie, care a costat-o eliminarea din Copa Libertadores și Cupa Braziliei. Echipa antrenată de Mauricio Barbieri vine acum după 3 victorii la rând, cu golaveraj impresionat: 9-1. Bragantino are, în acest moment, cel mai bun atac din Brazilia, la egalitate cu liderul clasamentului, Palmeiras. Lucrurile merg însă mult mai prost în apărare, unde formația din suburbiile metropolei Sao Paulo a primit cele mai multe goluri dintre formațiile clasate în acest moment între primele 11 locuri. 
Cele mai recente 5 partide: 2-4 în deplasare cu Athletico Paranaense, 0-1 acasă cu Botafogo, 4-0 acasă cu Avai, 3-0 în deplasare cu America Mineiro, 2-1 acasă cu Fortaleza.
La partida de duminică, Bragantino va fi lipsită de Eric Ramirez, suspendat, Hyroyan, Ytalo și Emiliano Martinez – accidentați. 

Echipe probabile

Fluminense Echipă probabilă Fluminense
Portar Fabio
Fundași Xavier, Nino, Manoel, Paulista
Mijlocaşi Andre, Nonato – Martins, Ganso, Arias
Atacanţi Cano
Bragantino Echipă probabilă Bragantino
Portar Cleiton
Fundași Aderlan, Ortiz, Souza, Candido
Mijlocaşi Evangelista, Raul – Artur, Silveira, Sorriso
Atacanţi Alerrandro

Statistica meciurilor directe Fluminense v Bragantino

Ultimele 3 partide dintre cele două formații s-au terminat cu GG.
În campionatul din ediția 2021, turul a consemnat o remiză, Bragantino – Fluminense 2-2. Returul a fost câștigat de gazde, Fluminense – Bragantino 2-1.
Tot anul trecut a avut loc o „dublă” în Cupa Braziliei: Fluminense – Bragantino 2-0, Bragantino – Fluminense 2-1. Flu a mers mai departe.
În ediția 2020 a campionatului, turul a fost câștigat de Bragantino cu 2-1, returul s-a terminat remiză, Fluminense – Bragantino 0-0.
Până acum, doar aceste 6 partide s-au disputat între cele două echipe. Egalitatea e a proape perfectă: Fluminense a câștigat două meciuri, Bragantino tot două, iar alte două s-au terminat la egalitate. Golaverajul avantajează ușor Bragantino, cu totalul 8-7.

Cote pentru Fluminense v Bragantino

Cred că la acest meci se vor înscrie cel puțin 3 goluri. Fluminense și Bragantino au atacuri bune, dar nu excelează în defensivă. Fluminense a primit, spre exemplu, 4 goluri în ultimele două etape. Bragantino n-a luat decât unul recent, dar are în total 21 de goluri încasate în 18 etape și e greu de crezut că va scăpa fără să primească nimic pe Maracana. Superbet pariuri sportive ne dă o cotă foarte bună pentru +2,5 goluri înscrise – 2,1.
Sunt, în opinia mea, șanse foarte mari să vedem cel puțin un gol încă din prima repriză. Fluminense are golaveraj 9-5 în prima repriză a celor 9 etape disputate acasă, în timp ce Bragantino are golaveraj 8-8 în prima repriză a celor 8 etape disputate în deplasare. Totalul asiatic +1 la pauză are cota 2,1 în oferta Betano pariuri. Aceeași agenție ne dă cota 1,47 pentru minimum un gol în prima repriză și cota 3,1 pentru minimum două.

Pariază la Winner pe meciul dintre Fluminense vs Bragantino cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Fluminense vs Bragantino Pont: Ambele echipe marchează

Se întâlnesc duminică seara echipele cu al treilea (Fluminense) și, respectiv, cel mai bun atac (Bragantino) din Serie A braziliană. Combatantele din acest meci nu doar că sunt ofensive, dar și în formă foarte bună. Fluminense, aflată la un punct de locul doi, are 7 victorii și o remiză în ultimele 8 meciuri, în timp ce Bragantino, după ce a ieșit din forma proastă în care căzuse, acum vine după 3 victorii la rând, în care a făcut golaveraj 9-1. Vom miza, în această partidă, pe GG – cota 1,95 în oferta Winner pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici