1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Flamengo Rio de Janeiro – Velez Sarsfield. Ponturi pariuri Copa Libertadores, America de Sud 28.05.2021. Din nou goluri multe?

Flamengo Rio de Janeiro – Velez Sarsfield. Ponturi pariuri Copa Libertadores, America de Sud 28.05.2021. Din nou goluri multe?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-05-27 10:21:00

Fotbal - Copa Libertadores

28 Mai 2021, 03:00

Flamengo RJ

Flamengo RJ

versus
Velez Sarsfield

Velez Sarsfield

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Flamengo RJ v Velez Sarsfield

Flamengo Rio de Janeiro (Brazilia) – Velez Sarsfield (Argentina), partidă programată vineri, de la ora României 3.00, în ultima etapă a Grupei G din Copa Libertadores, opune două echipe cu sacii-n căruță deja. Flamengo și Velez sunt calificate în faza următoare și unica miză ar mai fi aceea a primului loc. Argentinienii ar avea nevoie de o victorie, în timp ce brazilienilor le-ar ajunge remiza

Partida se dispută fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Flamengo RJ: Forma echipei, știri și statistici

Flamengo Rio de Janeiro (locul 1, 11 puncte, golaveraj 14-9) a pierdut ultima oară un meci pe 16 aprilie, 1-3 acasă cu Vasco da Gama în Campeonato Carioca (campionatul statului federal din care face parte în Brazilia). De atunci au trecut alte 11 jocuri în care a fost invincibilă, inclusiv 5 din Grupa G în Copa Libertadores: 3-2 la Velez Sarsfield, 4-1 acasă cu Union La Calera, 3-2 la LDU Quito, 2-2 la Union La Calera, 2-2 acasă cu LDU Quito.

O caracteristică importantă a puternicei formații din Rio de Janeiro este că nu refuză jocul. E preocupată să înscrie mai mult decât adversarii și nu să primească mai puține goluri decât aceștia: de aici, predilecția pentru GG-uri. Din luna aprilie până în prezent, Flamengo a disputat 15 partide, din care în 13 au marcat ambele formații.

Antrenorul Rogerio Ceni (celebrul fost portar care antrenează Flamengo din 2020) nu-l va avea la dispoziție pe mijlocașul defensiv Thiago Maia și nici pe mijlocașul ofensiv Willian Arao. În schimb, în atac vor fi prezenți doi atacanți extrem de incisivi, Gabriel Barbosa și Pedro.

Velez Sarsfield: Forma echipei, știri și statistici

Velez Sarsfield (locul 2, 9 puncte, golaveraj 10-8) este o formație puternică din Argentina, care are, la fel precum adversara sa de vineri, un atac foarte percutant: în luna mai a marcat 13 goluri în cele 6 meciuri disputate (3 în Cupa Ligii Profesioniste din Argentina, 3 în Copa Libertadores).

Spre deosebire de Flamengo, argentinienii de la Velez au început greu Grupa G, înfrângerea din debut, suferită acasă în fața brazilienilor, atrăgând apoi o alta în Ecuador. Dar valoarea formației s-a concretizat până la urmă într-o accelerație care i-a permis să obțină calificarea mai departe înaintea ultimei etape.

Velez alternează victoriile cu înfrângerile, chiar dacă primele sunt mai numeroase. În Copa Libertadores are o medie de două goluri marcate pe meci: 2-3 acasă cu Flamengo, 1-3 în deplasare la LDU Quito, 2-0 în deplasare la Union La Calera, 3-1 acasă cu LDU Quito, 2-1 acasă cu Union La Calera.

Formația din Sarsfield înscrie mult și adesea reușește să-și câștige meciurile la zero: a marcat în 9 din ultimele 10 întâlniri. Totuși, defensiva nu e nici pe departe invincibilă, de unde și destule rateuri (4 înfrângeri și două jocuri pierdute la penalty-uri din aprilie încoace).

Antrenorul Mauricio Pellegrino, venit de la Southampton, va fi lipsit de fundașul dreapta Roberto Garcia.

Echipe probabile

Flamengo RJ Echipă probabilă Flamengo RJ
Portar Batista
Fundași Viana, Henrique, Pereira
Mijlocaşi Matheuzinho, Ribeiro, Gerson, Vitinho
Atacanţi Diego – Pedro, Barbosa
Velez Sarsfield Echipă probabilă Velez Sarsfield
Portar Hoyos
Fundași Guidara, Giannetti, Abram, Ortega
Mijlocaşi Caseres, Mancuello – Bouzat, Almeda, Janson
Atacanţi Tarragona

Statistica meciurilor directe Flamengo RJ v Velez Sarsfield

Un singur meci între cele două formații s-a disputat până acum: turul din 21 aprilie acest an, când Flamengo a învins în deplasare, pe terenul celor de la Velez Sarsfield, cu 3-2.

Cote pentru Flamengo RJ v Velez Sarsfield

E posibil ca Velez să forțeze pentru a “fura” locul 1 în grupă, dar mai degrabă Flamengo va câștiga din nou, deoarece pare o formație mai puternică în acest moment. Betano pariuri are cota 1,5 pe victoria gazdelor.

Am convingerea că scorul se va deschide încă din prima repriză. Betano pariuri are cota 1,57 pentru totalul asiatic +1 la pauză și cota 2,27 pentru minimum două goluri înscrise în primele 45 de minute.

Flamengo RJ vs Velez Sarsfield Pont: Ambele echipe marchează

Flamengo a avut GG în ultimele 6 partide la rând și în 9 din ultimele 10 confruntări. Este o formație foarte puternică în atac, care a marcat în ultimele 18 meciuri la rând. Velez Sarsfield este, de asemenea, o echipă deosebit de activă în ofensivă, care adesea scapă fără gol primit. N-a fost cazul în turul cu Flamengo, din Grupa G, când brazilienii au învins la Sarsfield cu 3-2. Vom miza și noi în această partidă pe “ambele marchează” – cota 1,62 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici