Share

Pont Columbia, Liga Aguila: Envigado – Altetico Huila, meci de criză între echipe fără priză

America de Sud

Cota: 1.64

Adaugat de: Matei Udrea

14 Apr 2019 12:21 234 0
Logo Envigado
Logo Atletico Huila
Envigado
Atletico Huila
VS
01:00 15 Aprilie 2019
Liga Aguila Columbia

Analiză și informații pentru Envigado v Atletico Huila

Envigado – Atletico Huila, partidă programată luni, de la ora 1.00, în etapa a 15-a din campionatul Columbiei, este un derby al subsolului. Atletico Huila este într-o formă mai bună, dar are mai puține puncte. Envigado caută să stopeze o pantă descendentă care durează deja de 5 etape. Ambele echipe au o medie de sub un gol pe meci înscris.

Pariază pe gol marcat în CFR Cluj vs FCSB la o cotă mărită de 30.00!

Envigado: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î Î Î

Envigado (locul 17, 15 puncte, golaveraj 13-15) este o echipă fără mari veleități, de mijlocul clasamentului în Columbia și sub nivelul locului 8, ultimul care asigură calificarea în play-off. Anul acesta merge mai slab decât de obicei și, după un start mediocru, a început s-o ia la vale. Ultima victorie a fost obținută acum 6 etape, 3-1 în deplasare, cu lanterna roșie Rionegro. De atunci, Envigado a mai câștigat doar două puncte. A făcut 1-1 acasă în returul cu ultima clasată Rionegro, apoi a pierdut în deplasare, scor 1-4, cu Independiente, din nou remiză acasă, 0-0 cu penultima clasată Santa Fe, 1-2 acasă cu Bucaramanga și, săptămâna trecută, 0-1 la Once Caldas.

Se poate observa, așadar, că Envigado a reușit doar 3 goluri în ultimele 5 etape.

Statistica pauzei este la fel de săracă. În 7 partide jucate acasă în acest sezon, echipa lui Eduardo Lara are golaveraj 1-3 în prima repriză.

În ultimele 3 partide jucate pe teren propriu, Envigado a avut următoarele scoruri la pauză: 0-1 cu Rionegro, 0-0 cu Santa Fe, 0-1 cu Bucaramanga.

Atletico Huila: Forma echipei, știri și statistici

Î E E V V

Atletico Huila (locul 18, 12 puncte, golaveraj 12-22) este, în general, o echipă ceva mai bună decât adversara vizitată în această etapă – pe care o și bate cu regularitate – și, uneori, reușește chiar să se califice în play-off. În acest sezon a luat însă un start sub orice critică și acum e pe al treilea loc din coada clasamentului. După înfrângeri la scor (1-5 acasă cu Tolima, 0-3 în deplasare cu Junior), Huila a dat semne de redresare în ultimele etape, remizând cu Patriotas (1-1 acasă), cu Rionegro (0-0 în deplasare) și repurtând săptămâna trecută, surprinzător, o victorie (2-1 acasă) cu America de Cali (locul 5).

Atletico Huila rămâne însă pe ultimele locuri în topul atacurilor din Liga Aguila. Cu 12 goluri înscrise, „minerii“ au al treilea cel mai slab atac din campionat.

Prima repriză a partidelor jucate în deplasare se dovedește, în special, o corvoadă pentru Huila. În 7 meciuri pe teren advers, golaverajul pauzei este 1-7.

În ultimele 3 partide disputate afară, Huila a intrat la pauză cu următoarele scoruri: 0-0 la Tolima, 0-1 la Junior, 0-0 la Rionegro.

Echipe probabile

Envigado

Echipă probabilă Envigado
Portar Jefersson Martinez
Fundași Arrieta, Baez, Palomino, Giraldo
Mijlocaşi N. Moreno, Saunders, I. Rojas, A. Zapata
Atacanţi Y. Guzman – De La Rosa

Atletico Huila

Echipă probabilă Atletico Huila
Portar Quintana
Fundași N. Roa, V. Morena, Cardoza, Sanchez
Mijlocaşi Agudelo, Ordonez – Garces, J. Aguirre, M. Lopez
Atacanţi Jordan

Statistica meciurilor directe Envigado v Atletico Huila

În sezonul trecut, Atletico Huila a câștigat ambele partide, 3-0 în deplasare și 2-1 acasă. Acum două campionate, tot Huila a câștigat: 2-0 acasă, 2-1 în deplasare.

S-au jucat, în total, 32 de partide între cele două formații. Envigado a învins de 6 ori, Huila de 15 ori, de 11 ori a fost egalitate.

Cote pentru Envigado v Atletico Huila

Dat fiind că se întâlnesc două dintre cele mai slabe atacuri din campionat, putem încerca un pariu că se înscrie de maximum două ori – cota 1,64 la Unibet. Mai există un pariu ceva mai riscant, dar cu o anumită logică. Huila este într-o formă mai bună în ultimele meciuri și, în ultimii ani, i-a învins mereu pe cei de la Envigado. Victoria oaspeților în pariul fără egal (X-ul returnează banii) are cota 2,95.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Envigado vs Atletico Huila: Total asiatic la pauză -1

Envigado a înscris un singur gol în prima repriză a celor 7 partide jucate acasă, Huila a înscris un singur gol în prima repriză a celor 7 partide disputate în deplasare. Niciuna din ele n-a reușit să marcheze până la pauză în ultimele 3 partide jucate acasă și, respectiv, în deplasare. Putem încerca, la acest meci între echipe care au medie de sub un gol pe meci marcat, pariul pe totalul asiatic -1 la pauză – cota 1,64 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic la pauză -1

Miza: 8/10

Cota: 1.64

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

3

Castigate:

0

Pierdute:

0

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0