Share

Pont pentru Ecuador - Japonia, Copa America, 25.06.2019

America de Sud

Cota: 1.67

Adaugat de: Vladimir Eugen

24 Iun 2019 10:05 787 1
Logo Ecuador
Logo Japonia
Ecuador
Japonia
VS
02:00 25 Iunie 2019
Copa America

Analiză și informații pentru Ecuador v Japonia

Ecuador și Japonia se întâlnesc în ultimul meci din faza grupelor la această Copa America, partida având o miză importantă pentru ambele echipe. Ecuador a fost învinsă în ambele partide, însă datorită faptului că Paraguay nu a reușit ieri nici măcar un egal împotriva Columbiei, are șanse bune să ajungă în sferturi de pe locul 3. Evident, eșecul de ieri al celor din Paraguay o să le dea moral foarte bun, o astfel de oportunitate fiind greu de obținut și probabil greu de ratat.
Japonia se află într-o situație similară, deși ei au venit aici cu scopul de a se pregăti pentru Olimpiadă. Însă egalul cu Uruguay, 2-2, cu siguranță a avut rolul să le ridice încrederea, iar acum niponii pot să spere la un loc în sferturi. Așadar acest meci se anunță foarte interesant, pontul pentru el fiind mai jos și fiind folosit în cadrul proiectului "Biletul Zilei".

Pariază pe Franța U21 - România U21 cu un pariu fără risc de 150RON!

Cote pentru Ecuador v Japonia

Pont Ecuador vs Japonia: Peste 2.5 goluri

Ecuadorul era cu bagajele făcute după primele două meciuri de la această Copa America, fiind învinsă atât de Uruguay cât și de Chile. Însă faptul că ieri Paraguay nu a reușit nici măcar un egal împotriva Columbiei le-a deschis ușa spre sferturi, iar Ecuador trebuie să forțeze victoria astăzi. Jocul lor a fost modest cu Uruguay, 0-4, însă în înfrângerea 1-2 cu Chile au arătat mult mai bine, au ratat multe ocazii și au părut foarte inventivi în atac. Japonia a venit aici cu o echipă plină de debutanți, majoritatea sub 25 de ani, având scopul de a pregăti Olimpiada din 2020. Însă după acel 2-2 cu Uruguay, meci foarte bun, Japonia deja are șanse reale la sferturi. Jocul niponilor a fost în general foarte deschis, având multe ocazii de a marca însă și o defensivă destul de ușor de trecut și destul de scundă. Consider astfel că vom vedea multe goluri, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Peste 2.5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Vladimir Eugen

Ponturi:

21

Castigate:

12

Pierdute:

5

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Nice vs PSG. Meci tare în Ligue 1
Cota: 1.62 18 Oct 2019 21:45 0