1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Deportivo Municipal – Sporting Cristal. Ponturi Pariuri Primera Division, Peru, 30.07.2021. Campioana e favorită, dar gazdele par în revenire de formă

Deportivo Municipal – Sporting Cristal. Ponturi Pariuri Primera Division, Peru, 30.07.2021. Campioana e favorită, dar gazdele par în revenire de formă

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-07-29 22:02:00

Fotbal - Primera Division, Peru

30 Iulie 2021, 23:30

Deportivo Municipal

Deportivo Municipal

versus
Sporting Cristal

Sporting Cristal

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Deportivo Municipal v Sporting Cristal

Deportivo Municipal – Sporting Cristal, partidă programată vineri, de la ora 23.30, în etapa a 3-a din partea a doua (Clausura) a campionatului din Peru, o are ca favorită certă pe formația oaspete. Sporting este echipa-fanion a Perului, e campioana en-titre și a câștigat cam toate partidele cu Deportivo Municipal în ultimii ani. Gazdele au luat însă un start bun în Clausura și încearcă să depășească pasa proastă de până acum în 2021.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Deportivo Municipal: Forma echipei, știri și statistici

Deportivo Municipal (locul 6, 4 puncte, golaveraj 3-2) are acum un start bun în Clausura: 1-1 acasă cu Cajamarca în prima etapă, 2-1 la Carlos Mannucci în etapa a doua. Pare o cu totul altă echipă față de Apertura (tur) – disputată într-un format de conjunctură din cauza epidemiei –, când s-a clasat pe locul 8 din 10 posibile în Grupa B, cu doar 7 puncte în 9 etape și golaveraj 6-15.

Deportivo Municipal n-a avut rezultate bune în acest sezon, dar măcar pe propriul teren înscrie în fiecare meci. A făcut-o în ultimele 5 (4 în campionat, unul în Cupă), ceea ce i-a adus 3 victorii și două remize: 2-1 cu Binacional, 1-0 cu Alianza Huanuco, 1-1 cu Cusco, 1-0 cu AD Cantolao, 1-1 cu Cajamarca.

Sporting Cristal: Forma echipei, știri și statistici

Sporting Cristal (locul 8, 3 puncte, golaveraj 4-2), campioana din Peru, este neînvinsă în toate competițiile de 8 meciuri – din 26 mai. Și-a câștigat și Grupa B din Apertura (turul acestui sezon) cu 24 de puncte din 27 posibile și golaveraj 18-6. În paralel, trebuie să gestioneze și sferturile de finală din Copa Sudamericana, unde pe 12 august va întâlni Penarol (Uruguay). Din acest motiv, antrenorul Roberto Mosquera jonglează cu două garnituri de jucători, una în cupa continentală și alta în competiția internă.

Sporting Cristal este o formație care-și câștigă meciurile axându-se pe atac și nu pe apărare. A marcat în ultimele 7 meciuri, iar din acestea, cele mai recente 4 au fost cu GG.

Echipe probabile

Deportivo Municipal Echipă probabilă Deportivo Municipal
Portar Melian
Fundași Neyra, Guzman, Caballero, Yovera
Mijlocaşi Galli, Archimbaud – Ratto, Ramirez, Arakaki
Atacanţi Rengifo
Sporting Cristal Echipă probabilă Sporting Cristal
Portar Solis Salinas
Fundași Lora, Gonzalez, Chavez, Madrid
Mijlocaşi Pretell Panta, Tavara, Marchan
Atacanţi Avila, Liza, Grimaldo

Statistica meciurilor directe Deportivo Municipal v Sporting Cristal

Sporting Cristal câștigă, de obicei, partidele cu Deportivo Municipal de la o vreme încoace. Ultima victorie a celor de la Deportivo a avut loc acum 4 ani. De atunci, Sporting a obținut 5 victorii.

În Apertura din acest sezon, Sporting Cristal a învins Deportivo Municipal cu 3-1.

În campionatul trecut, din cauza epidemiei de Covid, a fost doar un singur meci între cele două formații – cel din Apertura, încheiat 1-1 la Deportivo Municipal.

În 2019, Sporting Cristal a câștigat acasă, în Apertura, cu 2-0, și în deplasare, în Clausura, cu 1-0.

În 2018, tot Sporting Cristal a câștigat cu 1-0 în deplasare și 4-0 acasă.

Au fost, în total, 22 de meciuri între aceste formații. Deportivo Municipal a câștigat 6, Sporting Cristal 11, de 5 ori a fost remiză.

Cote pentru Deportivo Municipal v Sporting Cristal

Cred că se vor înscrie mai mult de două goluri în acest meci. Betano pariuri are cota 1,82 pentru miza pe minimum 3.
Vedem că, în primele două etape, Deportivo Municipal și-a înscris toate cele 3 goluri până la pauză. Pariul pe deschiderea scorului în prima repriză are cota 1,4 în oferta Betano pariuri, iar totalul asiatic +1 la pauză – cota 1,85.

Deportivo Municipal vs Sporting Cristal Pont: Ambele echipe marchează

În ultimele două partide între Deportivo Municipal și Sporting Cristal au marcat ambele echipe. Acest scenariu s-ar putea repeta, ținând cont că gazdele au marcat în ultimele 5 meciuri acasă, iar oaspeții – în ultimele 4 în deplasare. Sporting Cristal este o echipă care joacă pe atac și încearcă să înscrie, ceea ce le dă ocazia și adversarilor să arate ce pot. Deportivo Municipal a avut GG în primele două etape din Clausura și pe acest rezultat vom miza și noi. „Ambele marchează“ are cota 1,72 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici