1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Deportes Tolima vs Flamengo

Deportes Tolima – Flamengo RJ. Ponturi Pariuri Copa Libertadores 30.06.2022

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-06-28 17:05:00

Fotbal - Copa Libertadores

30 Iunie 2022, 03:30

Deportes Tolima

Deportes Tolima

versus
Flamengo RJ

Flamengo RJ

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Deportes Tolima v Flamengo RJ

Joi dimineață cu începere de la ora 03:30 ne așteaptă o partidă interesantă în Copa Libertadores între Deportes Tolima din Columbia și Flamengo RJ din Brazilia. În paragrafele următoare vom vorbi despre această confruntare, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe echipa care credem că se va impune.

Deportes Tolima: Forma echipei, știri și statistici

Deportes Tolima tocmai a jucat finala campionatului în Columbia Primera A contra lui Atlético Nacional. Pe teren propriu ea a câștigat cu 2:1 (deși a condus cu 2:0 până în minutul 90), iar în retur a condus cu 1:0 până aproape de pauză datorită golului marcat de A. Plata în minutul 23. Însă cei de la Atlético au reușit o remontada spectaculoasă, câștigând cu 3:1 și adjudecându-și astfel trofeul.

În ceea ce privește Copa Libertadores, columbienii de la Deportes Tolima se pot lăuda cu cea mai mare performanță din istoria clubului indiferent de ce vor face în dubla cu Flamengo: calificarea în faza optimilor de finală. Echipa columbiană a terminat pe locul secund grupa D, cu 11 puncte (3/2/1), la egalitate de puncte cu prima clasată  - Atlético Mineiro.

De remarcat că formația pregătită de Hernán Torres are doar două înfrângeri în ultimele 18 partide oficiale în toate competițiile!

Andres Ibarguen a fost înlocuit după doar 18 minute în partida cu Atletico Nacional din cauza unei accidentări la picior, iar acesta va lipsi cu siguranță la meciul de joi dimineață. Lipsesc și Juan David Rios și Anderson Angulo, aceștia fiind de asemenea accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Flamengo RJ: Forma echipei, știri și statistici

În timp ce adversara sa este la prima prezență în optimile de finală, Flamengo este un club obișnuit cu performanțele la nivel înalt, aceasta câștigând deja de 3 ori Copa Libertadores.

Mai mult decât atât, formația pregătită de Dorival Junior a fost una din singurele trei care a ajuns în optimi fără a pierde vreun meci în grupe. Celelalte două au fost River Plate și campioana en-titre Palmeiras.

De remarcat și că Flamengo a marcat minim două goluri în fiecare din partidele disputate în grupă, deși va privi cu precauție această optime de finală ținând cont că a fost eliminată în această fază a competiției în ultimele două sezoane.

De evidențiat și că Flamengo nu o duce prea bine în campionatul intern, acolo unde ocupă doar locul al 9-lea cu 18 puncte după 14 etape (5/3/6).

Vedeta David Luiz (fost fundaș central la Arsenal și Chelsea) este accidentat și nu va putea juca joi. Lipsește și Bruno Henrique, acesta suferind de o accidentare la genunchi.

Echipe probabile

Deportes Tolima Echipă probabilă Deportes Tolima
Portar Dominguez
Fundași Marulanda, Quinones, Moya, Hernandez
Mijlocaşi Trujillo, Urena; Miranda, Catano, Lucimi
Atacanţi Rangel
Flamengo RJ Echipă probabilă Flamengo RJ
Portar Santos
Fundași Rodinei, Pablo, L. Pereira, Henrique
Mijlocaşi A. Pereira, Arao, Maia; De Arrascaeta; Barbosa
Atacanţi Pedro

Statistica meciurilor directe Deportes Tolima v Flamengo RJ

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată.

Cote pentru Deportes Tolima v Flamengo RJ

Pe lângă pontul principal recomandăm și un pariu pe o victorie solistă a oaspeților la o cotă de 2.15 conform casei de pariuri Betano.

Deportes Tolima vs Flamengo RJ Pont: Flamengo (0)

Pentru Deportes Tolima calificarea în optimile de finală este o performanță importantă, însă nu credem că poate merge mai departe de atât în această competiție. Flamengo este formația mai experimentată, dar și superioară din punct de vedere valoric. Ne așteptăm ca formația braziliană să facă tot ce este posibil să ajungă în sferturi, mai ales că în ultimele două sezoane nu a reușit să treacă de optimi. Credem că Flamengo va lua o opțiune serioasă la calificare încă din meciul tur. Mergem pe victoria ei, dar cu miză returnată în caz de egalitate, la o cotă de 1.57 conform Betano pariuri sportive.

Fotbal - Copa Libertadores

Flamengo (0)

1.57
Miza: 9/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici