Share

Pont Brazilia, Serie A: Corinthians – Sport Recife, gazdele au probleme în atac, oaspeții în apărare

America de Sud

Cota: 1.75

Adaugat de: Matei Udrea

16 Sep 2018 16:53 415 0
Logo Corinthians
Logo Sport Recife
Corinthians
Sport Recife
VS
01:00 17 Septembrie 2018
Serie A Brazilia

Analiză și informații pentru Corinthians v Sport Recife

Partida Corinthians – Sport Recife, programată în noaptea de duminică spre luni, de la ora României 1.00, în etapa a 25-a din campionatul Braziliei, este una între două echipe suferinde. Corinthians și-a schimbat de curând antrenorul, dar campioana detașată din sezonul trecut rămâne profund ineficientă în atac, plutind fără scop și voință la mijlocul clasamentului. Sport Recife a ajuns pe penultimul loc și, în ciuda tuturor eforturilor, n-a reușit până acum nici să reducă ritmul golurilor încasate, nici să obțină puncte vitale din deplasări.

 Pariază pe CFR Cluj la o cotă de 55 sau pe FCSB la o cotă de 60 în derby!

Corinthians: Forma echipei, știri și statistici

V E Î Î E

Corinthians (locul 10, 30 de puncte, golaveraj 25-21) și-a schimbat antrenorul de curând, a fost adus Jair Ventura jr., iar echipa a disputat deja două partide, 0-1 în deplasare cu Palmeiras, în campionat, și 0-0 cu Flamengo, în semifinalele Cupei Braziliei, tot în deplasare. Cele două jocuri au dus la o primă concluzie: nici cu noul antrenor nu s-a reușit o revigorare a spiritului ofensiv. Cu Flamengo, unde s-a reușit, totuși, o remiză albă, Corinthians a avut posesia balonului numai 28% din timp. Cu Palmeiras a fost o posesie mai mare, 45 la sută, dar zero șuturi pe spațiul porții (cu Flamengo a fost unul singur). Vechiul antrenor, Osmar Loss, tocmai din acest motiv fusese schimbat, din cauza jocului slab de atac și a lipsei de inițiativă a echipei.
Corinthians a marcat cel mult un gol în ultimele 8 etape la rând. În ceea ce privește meciurile de acasă, după reluarea campionatului, pe 19 iulie, gruparea din Sao Paulo a avut 6 întâlniri: 3 victorii, două egaluri, o înfrângere, golaveraj 6-2. În nicio situație nu s-au înscris mai mult de două goluri: 2-0 cu Botafogo, 2-0 cu Cruzeiro, 0-0 cu Altetico Paranaense, 0-1 cu Gremio, 1-0 cu Parana, 1-1 cu Atletico Mineiro.

La meciul din această etapă e posibil să apară în atac Roger, absent în Cupă, cu Palmeiras.

Sport Recife: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î E

Sport Recife (locul 19, 24 de puncte, golaveraj 20-36) este în mare pericol și asta, în bună măsură, din cauza performanțelor foarte slabe în deplasări. Echipa a mai înscris un singur gol în cele 6 etape disputate în deplasare după reluarea campionatului, la mijlocul lui iulie, interval în care a pierdut tot. O ineficiență cronică macină gruparea din Recife, care a înscris, în ultimele 6 etape la rând, o singură dată.

Încercând să pună capăt crizei, antrenorul Eduardo Baptista a recurs, în ultimele zile, la soluții disperate. L-a readus în echipă pe fundașul Durval, exilat după ce a semnat cu clubul un contract în care salariul îi crește în funcție de numărul de partide jucate. Dornici să facă economie, șefii clubului l-au tras pe linie moartă când Durval s-a apropiat de plafonul fixat în contract. Situația s-a agravat însă și acum jucătorul a reapărat între titulari. La antrenamente s-a lucrat îndelung mai ales faza defensivă și s-au operat și alte schimbări în formula considerată de bază. La meciul cu Corinthians, cel de-al doilea fundaș central, lângă Durval, va fi Leo Ortiz, care-l va înlocui pe Ronaldo Alves, suspendat.

Echipe probabile

Corinthians

Echipă probabilă Corinthians
Portar Cassio
Fundași Fagner, Leo Santos, Henrique, Danilo Avelar
Mijlocaşi Ralf – A. Romero, Jadson, Douglas, Clayson
Atacanţi Roger

Sport Recife

Echipă probabilă Sport Recife
Portar Magrao
Fundași Ernando, Leo Ortiz, Durval, Sander
Mijlocaşi Marcao, Neto Moura – Claudio Winck, Jair, Andrigo
Atacanţi Hernane

Statistica meciurilor directe Corinthians v Sport Recife

În tur a fost Sport Recife – Corinthians 1-1. Anul trecut, dubla din campionat s-a terminat 1-0 pentru Recife în tur și 3-1 pentru Corinthians în retur. În 2016, Corinthians a făcut instrucție: 2-0 în deplasare, 3-0 acasă.

În total, au existat 21 de meciuri directe. Corinthians a câștigat 10, Sport Recife 8, în 3 cazuri a fost remiză.

Cote pentru Corinthians v Sport Recife

Victoria gazdelor e cotată de Betano cu 1,67. Pariul că se marchează 1-2 goluri are cota 1,87. Mai există și varianta (credibilă) 1 și -2,5 goluri (victorie Corinthians într-un meci cu maximum două goluri înscrise) – cota 3,05. Sau varianta de sigurană 1 și -3,5 – cota 2,08.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Corinthians vs Sport Recife: Egal sau victorie Corinthians și se marchează cel mult două goluri (X2 și -2,5 goluri)

Exceptând prima etapă din campionat (2-1 cu Fluminense pe 15 aprilie), niciuna din următoarele 11 partide disputate pe teren propriu de Corinthians nu s-a mai încheiat cu mai mult de două goluri înscrise. Trendul ineficienței pare să se mențină cu noul antrenor, echipa nereușind să înscrie niciodată în cele două jocuri de până acum. În același timp, deși este o formație vraiște în apărare și ia gol meci de meci în deplasare, Sport Recife a terminat, după reluarea campionatului pe 19 iulie, numai două din cele șase dispute pe teren strain cu scoruri care însumau mai mult de două goluri (0-3 la Santos și 1-4 la Flamengo). În rest, jocuri pierdute la zero, dar în care gazdele au dat unul sau, cel mult, două goluri. De aici presupunerea rezonabilă că în acest meci Corinthians nu va pierde, dar nici nu se vor marca multe goluri. Betano are cota 1,75 pentru pariul 1X și -2,5 goluri înscrise (victoria gazdelor sau egal și cel mult două goluri marcate).

Pont pariuri: Egal sau victorie Corinthians și se marchează cel mult două goluri (X2 și -2,5 goluri)

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Matei Udrea

Ponturi:

18

Castigate:

8

Pierdute:

8

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici