1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Cobresal - Everton

Cobresal - Everton: ponturi pariuri fotbal Chile. 07.11.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-11-06 17:24:00

Fotbal Chile

07 Noiembrie 2021, 23:30

Cobresal

Cobresal

versus
Everton CD

Everton CD

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cobresal v Everton CD

Într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 31 din prima ligă de fotbal din Chile, Cobresal primește vizita celor de la Everton. Meciul de pe Estadio El Cobre este progrmat duminică seara, cu începere de la ora 23:30. În continuate puteți vedea prezentarea celor două formații, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Cobresal: Forma echipei, știri și statistici

Cobresal are 28 de meciuri jucate și a strâns 35 de puncte. Gazdele confruntării noastre de duminică e pe locul 9 la 3 puncte în spatele adversarei de duminică, Everton, care ocupă ultima poziție care trimite în preliminariile Copei Sudamericana. Forma de moment pentru Cobresal nu este una bună: 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri jucate în campionat. Golaverajul arată un echilibru 36-35, o medie de peste 2,5 goluri per etapă. Ultimele 6 meciuri jucate de Cobresal au avut și GG și peste 2,5 goluri la total: 1-2 cu Audax Italiano, tot 1-2 cu La Serena, 1-3 în compania celor de la Universidad Catolica, 2-1 victorie cu Union La Calera, 2-3 acasă cu O'Higgins și 1-2 în cel mai recent meci, din deplasare, pe terenul celor de la Melipilla. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Everton CD: Forma echipei, știri și statistici

Asemenea adversarei de duminică, Everton nu traversează cea mai bună perioadă. Oaspeții jocului nostru au doar o victorie în ultimele 5 etape. Cu 38 de puncte acumulate până acum, Everton este pe locul 7, însă tremură pentru locul care duce în Copa Sudamericana. Patru din ultimele 5 meciuri au avut fie GG, fie 3+ la total: 1-2 cu Santiago Wanderers, 1-0 în compania lui Huachipato, 1-1 în deplasare la Nublense, 2-3 cu Union Espanola și 1-2 acasă în fața lui Audax Italiano. Nu mai puțin de 8 goluri a încasat Everton în cele mai recente 5 meciuri disputate de propriul fief. 

Statistica meciurilor directe Cobresal v Everton CD

Ultimele 5 meciuri directe au avut fie GG, fie 3+ la total. Cobresal și Everton sunt implicate des în confruntări cu multe goluri. Everton a reușit să se impună de 3 ori (3-0, 3-0 și 2-1), o victorie le-a revenit celor de la Cobresal (2-1), iar un meci s-a încheiat la egalitate (1-1).

Cote pentru Cobresal v Everton CD

Partida este văzută drept una echilibrată, între două formații implicate des în confruntări cu un număr ridicat de goluri. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și peste 0,5 goluri marcate în prima repriză. În cazul în care va fi înscris cel puțin un gol în primele 45 de minute, veți prinde o cotă bună de 1,50. 

Cobresal vs Everton CD Pont: GG sau 3+

Fotbalul din prima ligă din Chile aduce multe meciuri cu un număr ridicat de goluri, iar Everton și Cobresal nu fac notă discordantă la acest capitol. Statisticile celor două formații arată multe partide cu GG sau 3+ atât în istoricul recent (fiecare cu serii impresionante la activ), dar și în duelurile directe (ultimele 5 au avut fie gol în ambele porți, fie peste 2,5 reușite la total). În aceste condiții, mă aștept ca șirul să continue, iar pentru o doză superioară de încredere am ales pontul GG sau 3+ din oferta de pariuri sportive Betano. Să fie verde!

Miza: 9/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici