1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Chile vs. Bolivia, Ponturi pariuri Copa America, 19.06.2021: Jucători bolivieni depistați pozitiv cu coronavirus!

Chile vs. Bolivia, Ponturi pariuri Copa America, 19.06.2021: Jucători bolivieni depistați pozitiv cu coronavirus!

Dan Bara
Dan Bara

2021-06-16 19:53:00

Copa America

19 Iunie 2021, 00:00

Chile

Chile

versus
Bolivia

Bolivia

1.68

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Chile v Bolivia

Vineri spre sâmbătă, la miezul nopții în România, este programată partida dintre Chile și Bolivia. Cele două echipe evoluează la Copa America în grupa A, iar în prima etapă au avut prestații destul de neconvingătoare. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Chile: Forma echipei, știri și statistici

Înainte de startul Copei America, Chile a jucat două meciuri din campania de calificare la Campionatul Mondial, iar adversare i-au fost chiar Argentina și Bolivia, echipele în fața cărora dispută și primele două partide de la Copa America. Contra Argentinei a remizat, 1-1, atât în deplasare, în preliminariile de acum două săptămâni, cât și luni seara, în Brazilia, iar împotriva Boliviei a obținut același scor, 1-1, în întâlnirea de acasă, disputată pe 9 iunie. 

Deși a avut o sumedenie de ocazii de gol, nu mai puțin de 29, și o posesie de 77%, selecționata chiliană nu a reușit să îi învingă pe bolivieni. Însă, dacă confruntarea de acum o săptămână a ajutat la ceva, atunci se poate presupune că elevii lui Martin Lasarte au învățat câte ceva, iar repetiția ar putea să fie în favoarea lor. 

Oarecum asemănător au stat lucrurile și contra Argentinei. După repetiția din preliminarii, chilienii au reușit să rupă cu succes construcțiile echipei lui Messi la debutul în ediția din acest an a Copei America. În primul rând, au jucat foarte dur, provocând multe faulturi și întreruperi ale partidei. De altfel, statistica ne arată că s-au acordat 5 cartonașe galbene, un penalty și nu mai puțin de 33 de faulturi (19 făcute de Chile). Dacă în partida din Argentina, Chile reușise doar 5 șuturi la poartă și 1 pe poartă, în Brazilia raportul a fost inversat: 1 pe lângă poartă și 4 șuturi cadrate. De asemenea, posesia în Argentina a fost de 46%, iar în Brazilia, de 51%. 

Fără Alexis Sanchez, accidentat, Chile a scos un rezultat destul de bun contra favoritei grupei A. Însă prestația nu a fost la nivel înalt. Fotbaliștii lui Martin Lasarte au părut obosiți, ca și adversarii lor, de altfel, și au avut multe stângăcii, execuții ratate, mingi pierdute ca în Liga 1 din România și, mai ales, au fost neconvingători în apărare. Messi s-a zbătut și se vede că își dorește mult să câștige competiția, însă jocul echipei sale nu a fost suficient de bun, condiții în care chilienii au scăpat cu bine de cel mai greu meci din grupă. 

Bolivia: Forma echipei, știri și statistici

Bolivienii au debutat contra Paraguay-ului la Copa America și au pierdut cu 3-1. Însă partida a avut o istorie cu totul aparte. În minutul 10, Bolivia a primit o lovitură de la 11 metri după consultarea VAR, însă decizia de a acorda penalty-ul i-a aparținut, până la urmă, arbitrului, care a trebuit să judece dacă a fost sau nu intenție la hențul făcut de adversari. Erwin Saavedra a transformat lovitura de pedeapsă și scorul a devenit 1-0. 

Zece minute mai târziu, arbitrul a fost pus din nou în aceeași situație, dar la poarta cealaltă. Într-o singură fază, bolivienii au făcut henț și fault în careul lor. La VAR s-a văzut cum un paraguayan se afla într-o poziție milimetrică de ofsaid, iar cavalerul fluierului a fost nevoit să decidă dacă acesta a influențat sau nu faza. Până la urmă, a hotărât să nu acorde penalty. Fără a-l acuza pe arbitru, putem totuși să spunem că Bolivia a avut noroc. Măcar una dintre cele două decizii din minutele 10 și 20 putea să fie judecată invers. 

Oricum, Paraguay-ul a dominat categoric prima repriză, în ciuda jocului plin de durități al adversarului. În primele 45 de minute s-au acordat 6 cartonașe galbene și unul roșu, iar bolivienii au rămas în 10 oameni în prelungiri. În partea a doua, echilibrul s-a rupt, iar fotbaliștii lui Cesar Farias au cedat cu 3-1. 

Spuneam mai sus, în prezentarea echipei chiliene, că aceasta a avut o posesie de 77% în meciul direct cu Bolivia de pe 9 iunie. Ei bine, Paraguay-ul a avut o posesie de 79%, dar și 23 de ocazii de gol. Una dintre armele paraguayenilor, șutul de la distanță, care s-a dovedit extrem de eficient, merită să fie încercată și de Chile, dacă nu va reuși să desfacă altfel apărarea adversă. 

Echipe probabile

Chile Echipă probabilă Chile
Portar Bravo
Fundași Maripan, Medel, Sierralta
Mijlocaşi Isla, Pulgar, Vidal, Mena
Atacanţi Palacios, Vargas, Brereton
Bolivia Echipă probabilă Bolivia
Portar Cordano
Fundași Sagredo, Jusino, Quinteros, Flores
Mijlocaşi Ramallo, Cespedes, Justiniano, Saavedra, Vaca
Atacanţi Alvarez

Statistica meciurilor directe Chile v Bolivia

Chile și Bolivia s-au întâlnit de două ori în ultimele trei luni. În afara partidei de pe 9 iunie, cele două au mai disputat un meci amical pe 27 martie, încheiat cu scorul de 2-1 pentru chilieni. 

09.06.21 WC Chile - Bolivia 1 : 1
27.03.21 AMI Chile - Bolivia 2 : 1
05.09.17 WC Bolivia - Chile 1 : 0
07.09.16 WC Chile - Bolivia 3 : 0
11.06.16 CA Chile - Bolivia 2 : 1

Cote pentru Chile v Bolivia

După ceea ce am văzut în prima etapă din grupă, Chile este ușor favorită, însă casele de pariuri nu sunt corecte atunci când oferă cotele partidei. Varianta pe victoria acestei selecționate are o cotă de doar 1.20, iar cea cu handicap asiatic (-1) are cota 1.30! În aceste condiții, e clar că pariorii nu au prea multe șanse și, fie forțează un handicap mai mare, fie încearcă alte variante. O soluție ar fi pariul pe cartonașe. Pentru minimum 5, Unibet propune o cotă de 1.58, iar pentru cel puțin 3 cartonașe primite de Bolivia, cota e 1.53 la același bookmaker. 

Chile vs Bolivia Pont: Victorie Chile la minim 2 goluri

Așa cum spuneam, dacă vrem să mizăm pe chilieni, singura variantă pentru o cotă mai bună e cea cu handicap. Aceștia nu vor conta nici de această dată pe Alexis Sanchez, care e în continuare accidentat, însă bolivienii au și ei probleme serioase de efectiv. În afara lui Cuellar, care a luat cartonaș roșu cu Paraguay, vor mai lipsi alți trei jucători, depistați pozitiv cu coronavirus. Printre ei se află și vedeta Marcelo Moreno, golgeterul echipei.

Miza: 5/10
Cota: 1.68
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici