Ceara – Atletico GO. Ponturi pariuri Serie A, Brazilia, 27.06.2022. Gazdele n-au mai înscris după plecarea antrenorului Doriva

America de Sud

Cota: 2.10

Adaugat de: Matei Udrea

25 Iun 2022 20:14 255 0
Logo Ceara Ceara
Logo Atletico GO Atletico GO
VS
00:00 27 Iunie 2022
Fotbal Brazilia - Serie A

Analiză și informații pentru Ceara v Atletico GO

Ceara – Atletico GO, partidă programată luni, de la ora 00.00, în etapa a 14-a din campionatul Braziliei, opune formațiile clasate pe locurile 13 și, respectiv, 12. Gazdele n-au mai câștigat de când le-a părăsit subit antrenorul Doriva Junior. Oaspeții sunt în schimb într-o formă bună, au pierdut un singur joc din ultimele 5.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Ceara: Forma echipei, știri și statistici

V E E E Î

Ceara (locul 13, 16 puncte, golaveraj 13-13) este în plină criză. Antrenorul Doriva Junior a părăsit echipa brusc, când a primit ofertă de la Flamengo (unde nu-i merge deloc bine), iar de atunci Ceara n-a mai câștigat. Noul tehnician, Santos Marquinhos, nu a reușit nici măcar să facă echipa să înscrie.
Dar Ceara este totuși o formație mai bună de atât și, la un moment dat, șirul ghinioanelor trebuie să se rupă.
Ultimele 5 partide: 2-0 în deplasare cu America Mineiro, 1-1 în deplasare cu Goias, 0-0 acasă cu Atletico Mineiro, 0-0 în deplasare cu Cuiaba în campionat, 0-2 în deplasare cu Fortaleza în Cupa Braziliei.
Antrenorul Marquinhos Santos nu va putea conta pe atacanții Dentinho și Jael, accidentați, la fel ca și mijlocașul Leo Rafael.

Atletico GO: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V E

Atletico GO (locul 12, 16 puncte, golaveraj 15-18) are același număr de puncte precum Ceara, dar este în ascensiune de formă. Echipa a câștigat 3 din ultimele 4 etape și vine la Fortaleza să-și continue seria bună. Antrenor este Jorginho, fostul campion mondial din 1994, care a imprimat echipei un impuls suplimentar în atac. Atletico GO a înscris 9 goluri în cele mai recente 5 partide: 2-1 acasă cu Avai, 2-0 în deplasare cu Fluminense, 2-4 în deplasare cu Palmeiras, 3-1 acasă cu Juventude în campionat, 0-0 acasă cu Goias în Cupa Braziliei.
De la venirea lui Jorghinho pe bancă, Atletico GO a disputat 4 partide în deplasare și a înscris în toate. În 3 dintre ele a avut GG.
S-ar putea ca, la oaspeți, Wanderson și Dudu să nu poată fi recuperați.

Echipe probabile

Ceara

Echipă probabilă Ceara
Portar Ricardo
Fundași Kelvyn, Messias, Otavio, Pacheco
Mijlocaşi Freitas, Baralhas – Rato, Jorginho, Airton
Atacanţi Churin

Atletico GO

Echipă probabilă Atletico GO
Portar Ronaldo
Fundași Hayner, Noga, Edson, Henrique
Mijlocaşi Freitas, Baralhas – Rato, Jorginho, Airton
Atacanţi Churin

Statistica meciurilor directe Ceara v Atletico GO

Două din ultimele 3 partide dintre aceste formații s-au terminat cu GG.
În campionatul trecut s-au înregistrat două remize: Ceara – Atletico GO 0-0 și Atletico GO – Ceara 1-1.
Acum doi ani a fost Atletico GO – Ceara 0-2 în tur și Ceara – Atletico GO 1-2 în retur.
S-au disputat 18 meciuri până acum. Ceara a câștigat 5, Atletico G 6, de 7 ori a fost remiză.

Cote pentru Ceara v Atletico GO

Atletico GO este pe un trend bun și nu cred că va pierde aces meci. Betano pariuri ne dă o cotă excelentă pentru handicapul asiatic 0 Atletico GO – 2,87. Și X2-ul are o cotă excelentă la aceeași agenție – 1,83.

Ceara vs Atletico GO Pont: Ambele echipe marchează

Ceara trebuie să pună capăt urgent seriei de meciuri fără gol marcat, mai ales că acum a ajuns la 3 asemenea situații la rând. Șanse ar fi, pentru că Atletico GO a primit până acum 12 goluri în 6 etape în deplasare. În același timp, statistica ne spune că echipa Ceara a marcat în 5 din ultimele 6 partide acasă. Oaspeții vin însă cu moralul ridicat și motivați. La ultima deplasare au înscris două goluri liderului Palmeiras. Atletico GO a înscris în ultimele 4 meciuri jucate afară. Vom miza pe GG în această partidă – cota 2,1 în oferta Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 5/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Matei Udrea

Ponturi:

7

Castigate:

5

Pierdute:

1

Anulate:

1

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici