1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Brazilia - Venezuela, Ponturi Pariuri Fotbal Copa America, 14.06.2021

Brazilia - Venezuela, Ponturi Pariuri Fotbal Copa America, 14.06.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-06-13 01:16:00

Fotbal - Copa America 2021

14 Iunie 2021, 00:00

Brazilia

Brazilia

versus
Venezuela

Venezuela

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Brazilia v Venezuela

Brazilia și Venezuela deschid duminică, la miezul nopții în România (ora 24:00), meciurile la Copa America, evenimentul fiind inclus și pe lista de pronosticuri.

Cele două naționale fac parte din Grupa B, alături de Peru, Ecuador și Columbia. Turneul final a ajuns în cele din urmă în Brazilia, chiar cu câteva zile înainte de start, după ce Argentina și Columbia nu au mai putut organiza din diferite motive.

Brazilia: Forma echipei, știri și statistici

Brazilia este deținătoarea en-titre a trofeului, după ce în 2019 s-a impus tot pe teren propriu. Finala a fost disputată cu Peru și a fost câștigată cu 3-1. În urmă cu 2 ani, selecționata condusă de Tite (Adenor Leonardo Bacchi) a terminat fără înfrângere și cu un golaveraj 13-1 în cele 6 jocuri. A existat și o „sincopă” în grupă, chiar cu Venezuela, într-un joc încheiat cu 0-0.

Tite este pe banca tehnică și cu această ocazie, iar gazdele intră în competiție cu o echipă foarte puternică, din care nu lipsesc vedete precum Neymar, Gabriel Jesus, Firmino, Thiago Silva și Alisson. Din lotul de 24 de jucători, doar 3 activează în campionatul intern. Interesant este faptul că mai mulți jucători din lot, în frunte cu Neymar, au susținut boicotarea competiției, dar acum toți au același gând, să aducă titlul cu nr. 10 pentru Brazilia în istoria Copei America.

Înainte de a intra în competiție, Brazilia și-a reglat ritmul în două partide pentru Cupa Mondială din 2022, cu Ecuador și Paraguay, ambele câștigate cu același scor, cu 2-0. Deși nu s-au jucat decât 6 jocuri din cele 18 în această campanie, Neymar & Co sunt deja cu un pas la turneul final din Qatar, după ce au obținut maximum de puncte. Iar golaverajul realizat este 16-2. Punând în calcul și un 3-0 cu Coreea de Sud într-un joc amical, brazilienii au în acest moment 7 victorii consecutive.

Interesant este faptul că Tite a aliniat la ultima partidă un cvartet ofensiv, cu Neymar, Richarlison, Firmino și Gabriel Jesus în primul „11”. Nu este exclus ca selecționerul Braziliei să înceapă la fel de ofensiv și cu această ocazie. Își permite să testeze în condițiile în care grupele sunt de câte 5 naționale, iar mai departe avansează 4.

Venezuela: Forma echipei, știri și statistici

Venezuela este clasată cu 27 de locuri mai jos în Ranking-ul FIFA decât Brazilia și ajunge la Copa America după un start destul de greoi în calificările pentru Cupa Mondială din 2022. În 6 partide a câștigat doar una cu Chile (2-1) și a acumulat doar 4 puncte, cu care se află pe penultimul loc. Selecționata condusă de Jose Peseiro, fost la un moment dat și la Rapid București, a disputat două jocuri în 2021, în ultimele 10 zile, cu Bolivia (1-3) și Uruguay (0-0).

În mare parte, echipa cu care au fost abordate meciurile din calificările pentru turneul final de anul viitor a făcut deplasarea și în Brazilia. Lipsesc totuși cei mai importanți atacanți, Salomon Rondon (Dallian / CSKA Moscova) și Darwin Machis (Granada), din cauza accidentărilor. Din același motiv ratează Copa America și Yordan Osorio de la Parma. Liderul naționalei este Tomas Rincon, care joacă la Torino.

După sosirea în Brazilia, selecționata „Vinotinto” a primit însă o lovitură și mai dură decât absențele celor menționați. Nu mai puțin de 12 membri din delegație au dat rezultate pozitive la testele pentru Covid-19. Nu s-a specificat însă câți sunt jucători și câți fac parte din staff. Toți cei cu rezultate pozitive au fost izolați. Venezuela a luat un lot de 28 de jucători la Copa America.

Peseiro a optat pentru o echipă defensivă în ultimul meci cu Uruguay și probabil că la fel se va întâmpla și cu Brazilia. Totuși, în ultimul joc oficial, Venezuela a reușit să-și creeze nu mai puțin de 14 ocazii de gol și a tras de 4 ori pe poartă.

Echipe probabile

Brazilia Echipă probabilă Brazilia
Portar Alisson
Fundași Danilo, Militao, Marquinhos, Sandro
Mijlocaşi Casemiro, Fred
Atacanţi Jesus, Neymar; Firmino, Gabriel Jesus
Venezuela Echipă probabilă Venezuela
Portar Graterol
Fundași Gonzalez, Ferraresi, Chancellor, Villanueva, Rosales
Mijlocaşi Savarino, Moreno, Rincon, Castillo
Atacanţi Martineza

Statistica meciurilor directe Brazilia v Venezuela

După acel 0-0 de la Copa America din 2019, cele două naționale s-au mai întâlnit în actuala campanie de calificare la Cupa Mondială din 2022. Brazilia a câștigat cu 1-0, cu un gol realizat de Firmino în minutul 66.

Cote pentru Brazilia v Venezuela

În condițiile în care Venezuela are probleme cu accidentările și cu Covid-19, casele de pariuri se așteaptă la un recital al Braziliei. Totuși, sud-americanii au câștigat cu 1-0 sau 2-0 în ultimele 4 jocuri. De asemenea, 6 din cele mai recente 7 jocuri directe au avut 0-3 goluri. Pentru under 3,5 goluri, Unibet pariuri sportive oferă cota 1.68.

Brazilia vs Venezuela Pont: Peste 2,5 ofsideuri

Brazilia va pune probabil o presiune constantă pe Venezuela, așa cum de altfel procedează cu majoritatea adversarilor. În acest scenariu, va „ploua” cu mingi în careul oaspeților. Meciurile recente au arătat printre altele și faptul că jucătorii lui Tite sunt prinși și în afara jocului. Atât cu Ecuador, cât și cu Paraguay, Brazilia a fost sancționată cu câte 4 ofsideuri. În contextul în care nu se știe oficial cine va lipsi din tabăra Venezuelei, din cauza covidului, putem aborda și pariul selectat din oferta Unibet. Nu este atât de dependent de echipele pe care le vor alinia cele două selecționate.

Fotbal - Copa America 2021

Peste 2,5 ofsideuri

1.60
Brazilia vs Venezuela

14 Jun 21, 00:00

Miza: 7/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici