Share

Pont Brazilia, Serie A: Botafogo - Gremio, meci între două echipe prudente

America de Sud

Cota: 1.50

Adaugat de: Matei Udrea

12 Iun 2019 14:50 273 0
Logo Botafogo
Logo Gremio
Botafogo
Gremio
VS
01:15 13 Iunie 2019
Serie A - Brazilia

Analiză și informații pentru Botafogo v Gremio

Botafogo - Gremio, partidă contând pentru etapa a 9-a a campionatului Braziliei, programată joi, de la ora 1.15, aduce la un loc două echipe prudente, preocupate de defensivă. Gazdele au șansa importantă de a-și consolida locul de Copa Libertadores, pe când Gremio, după un start ratat, acum încearcă să recupereze și să se apropie de vârful clasamentului, cu care este obișnuită.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Botafogo: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Botafogo (locul 4, 15 puncte, golaveraj 8-6) are un start de sezon excelent după evoluțiile slabe din campionatul trecut. Echipa înscrie puțin și mizează pe o defensivă bună. Din cele 7 meciuri jucate până acum, patru s-au terminat cu 1-0 sau 0-1. Un altul (înfrângerea acasă cu Palmeiras anulată de federație) a consemnat tot un gol, 0-1, dar meciul se va rejuca.

În acest sezon, indiferent de competiție, Botafogo a arătat multă prudență în prima repriză. “Alb-negrii” au disputat 12 partide în Cupa Braziliei, Copa Sudamericana și campionat. Din acestea, la pauză a fost de 7 ori 0-0, de 3 ori 1-0 sau 0-1 și de numai două ori s-a marcat mai mult de un gol. În Serie A braziliană, echipa lui Eduardo Barroca are deja 6 partide consecutive cu 0-0 la pauză (una dintre ele, cea cu Palmeiras, a fost anulată la masa verde).

Gremio: Forma echipei, știri și statistici

E V V Î V

Gremio (locul 13, 8 puncte, golaveraj 9-11) a avut un start de sezon atipic pentru stilul formației: meciuri cu multe goluri încheiate cu rezultate proaste. După primele 3 etape, elevii orgoliosului Renato Gaucho primiseră gol de fiecare dată, aveau deja golaveraj 6-8 și luaseră un singur punct. Apoi, lucrurile au revenit subit la normal. Din următoarele 8 jocuri în Cupa Braziliei, Copa Libertadores și campionat, Gremio a evitat să încaseze vreun gol în 6! Echipa a continuat să înscrie, dar mai puțin decât în explozivul început de sezon. În trei partide n-a marcat deloc, în alte trei a dat câte unul singur. Cu linia de clasament 8 meciuri, 4 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri, golaveraj 8-3, Gremio a început să urce în clasament și s-a calificat mai departe atât în Copa Libertadores, cât și în Cupa Braziliei.

La pauză, situația este foarte clară: Gremio înscrie și primește greu goluri. Sărind peste primele trei etape de care am vorbit mai devreme ca fiind atipice, vedem că, în ultimele 8 meciuri oficiale, avem după 45 de minute de 5 ori 0-0, de două ori 1-0 și o singură dată mai mult de două goluri marcate.

Echipe probabile

Botafogo

Echipă probabilă Botafogo
Portar Diego Cavalieri
Fundași Fernando Costanza, J. Carli, Gabriel, Gilson
Mijlocaşi Cicero – Erik, Alex Santana, Joao Paulo, Luiz Fernando
Atacanţi Diego Souza

Gremio

Echipă probabilă Gremio
Portar Paulo Victor
Fundași Leo Moura, Pedro Geromel, Rodrigues, Leo Gomes
Mijlocaşi Maicon, Thaciano – Diego Tardelli, Jean Pyerre, Alisson
Atacanţi Felipe Vizeu

Statistica meciurilor directe Botafogo v Gremio

În sezonul trecut, victoriile s-au împărțit: 2-1 în tur pentru Botafogo, 4-0 în retur pentru Gremio. Acum doi ani au fost 4 meciuri oficiale, două în campionat și două în Copa Libertadores. În competiția internă, punctele s-au împărțit iar echitabil: 2-0 pentru Gremio în tur, 1-0 pentru Botafogo în retur. În Copa Libertadores, câștig de cauză a avut Gremio: 0-0 în deplasare, 1-0 acasă.

În total, s-au jucat 35 de meciuri. Botafogo a câștigat 10, Gremioa câștigat 17, alte 8 s-au încheiat la egalitate.

Cote pentru Botafogo v Gremio

Din 3 meciuri jucate de Botafogo acasă, 2 au numărat sub două goluri înscrise. Din 4 meciuri jucate de Gremio în deplasare, 2 au numărat sub două goluri înscrise, iar în unul s-au marcat exact două goluri. Rezultă că pariul pe totalul asiatic -2, cota 1,87 la Unibet, are șanse destul de mari să iasă. La fel, și pariul că nu vor marca ambele formații – cota 1,65.

Pont Botafogo vs Gremio: Total asiatic -1 la pauză

Ultimele patru meciuri de campionat disputate de Botafogo și ultimele trei disputate de Gremio au avut 0-0 la pauză. În meciurile jucate de gazde s-au înscris printre cele mai puține goluri din Serie A. După un start de sezon spectaculos și ineficient, oaspeții au revenit la ceea ce se știa că joacă de obicei și, din ultimele 5 etape, într-una nu s-a marcat deloc, iar în trei s-a înscris câte un singur gol. Dacă se respectă tipicul, atunci putem paria, cu șanse semnificative de reușită, pe totalul asiatic -1 la pauză – cota 1,5 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic -1 la pauză

Miza: 7/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

22

Castigate:

10

Pierdute:

7

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici