Boston River – Montevideo City. Ponturi pariuri Primera Division, Uruguay, 28.05.2022. Reușește Ledesma prima victorie pe banca oaspeților?

America de Sud

Cota: 1.85

Adaugat de: Matei Udrea

27 Mai 2022 21:25 278 0
Logo Boston River Boston River
Logo Montevideo City Montevideo City
VS
23:30 28 Mai 2022
Fotbal - Uruguay Apertura

Analiză și informații pentru Boston River v Montevideo City

Boston River – Montevideo City, partidă programată sâmbătă, de la ora 23.30, în etapa a 14-a din campionatul din Uruguay - Apertura, opune formațiile clasate pe locurile 6 și, respectiv, 12. Cele două echipe nu trec printr-o perioadă strălucită, gazdele vin după două înfrângeri consecutive, în timp ce oaspeții n-au mai câștigat de 5 etape. Situația din clasament este, momentan, opusă celei de anul trecut, când Montevideo City a terminat atât Apertura, cât și Clausura înaintea celor de la Boston River.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Boston River: Forma echipei, știri și statistici

E V V Î Î

Boston River (locul 6, 21 de puncte, golaveraj 15-14) era acum două etape chiar pe locul 1 în clasament, dar două înfrângeri consecutive au aruncat-o până pe poziția actuală. Formația antrenată de Ignacio Ithurralde își datorează poziția în principal meciurilor din deplasare (13 puncte), în timp ce acasă stă mult mai slab (8 puncte) și are golaveraj negativ, cu o medie de aproape două goluri primite pe meci (8-11).
Ultimele 5 etape: 0-0 în deplasare cu Danubio, 2-0 acasă cu Maldonado, 1-0 în deplasare cu Rentistas, 2-3 acasă cu Liverpool Montevideo, 0-1 în deplasare cu Penarol. Boston River s-a „înmuiat”, după cum se vede, când a întâlnit două dintre principalele favorite la titlu, Liverpool Montevideo și Penarol.
Acasă, rezultatele sunt inconstante. Pe 11 aprilie a pierdut cu 0-6 la Nacional Montevideo (locul 2), pentru ca apoi să învingă cu 2-0 Maldonado (locul 3). 

Montevideo City: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E E E

Montevideo City (locul 12, 12 puncte, golaveraj 15-17) este mult sub nivelul din ultimele sezoane – în 2020 a terminat atât Apertura, cât și Clausura pe locul 3 – și așteptările din acest campionat. Formația a fost preluată la începutul acestei luni de cunoscutul fost internațional Sebastian Eguren Ledesma (54 de meciuri și 7 goluri pentru Uruguay) după un început critic de sezon, în care fostul antrenor Roman Cuello obținuse două victorii, două remize și 5 înfrângeri. Deocamdată, după 3 etape, Ledesma n-a reușit să câștige, dar măcar Montevideo City n-a mai pierdut.
Ultimele 5 etape: 0-2 în deplasare cu Liverpool Montevideo, 0-1 acasă cu Penarol, 2-2 în deplasare cu Cerrito, 1-1 în deplasare cu Wanderers, 1-1 acasă cu Plaza Colonia. E greu de făcut o evaluare a performanțelor în deplasare ținând cont că noul antrenor are doar 3 etape, dar putem observa măcar că de la venirea lui Ledesma s-au înregistrat doar GG-uri.

Echipe probabile

Boston River

Echipă probabilă Boston River
Portar Silva Azambuja
Fundași L. Costa, Valdez, G. Rodriguez
Mijlocaşi Villa, A. Rodriguez, Perez, Alberti, F. Rodriguez
Atacanţi Lopez, Fernandez

Montevideo City

Echipă probabilă Montevideo City
Portar Guruceaga
Fundași Pena, Orihuela, Arismendi, Morales Vilalba
Mijlocaşi Allende, Catarozzi, Pereira
Atacanţi Palacios, Guerrero, Alvares

Statistica meciurilor directe Boston River v Montevideo City

Ultimele două partide între aceste formații s-au încheiat cu destule goluri și cu GG-uri.
În sezonul trecut au fost două partide. În Apertura a fost Boston River – Montevideo City 1-2, în Clausura a fost Montevideo City – Boston River 4-3.
Acum două campionate, sezonul a fost puternic perturbat de pandemie. În turul jucat abia în august 2020 a fost Montevideo City – Boston River 2-0, iar în returul disputat în februarie 2021 a învins tot Montevideo City, în deplasare, cu 3-0.
Au fost până acum 15 partide între aceste formații. Boston River a învins de 5 ori, Montevideo City de 7 ori, de alte 3 ori a fost remiză.

Cote pentru Boston River v Montevideo City

Ultimele 5 partide între aceste formații s-au terminat cu minimum două goluri pe tabelă. După cum arată golaverajul celor două echipe, există o probabilitate mare să vedem iar repetându-se această situație. Totalul asiatic +2 goluri are cota 1,53 în oferta Betano pariuri.
Boston River a pierdut ultimele două etape, așa că va fi prudentă în acest meci. Montevideo City a făcut trei remize la rând cu Ledesma pe bancă și e posibil să asistăm la repetarea acestui scenariu. Betano pariuri are o cotă bună pentru X – 3,45, dar și X2-ul e de luat în seamă, cu cota 1,42.

Boston River vs Montevideo City Pont: Ambele echipe marchează

De la venirea lui Ledesma pe banca oaspeților, Montevideo City a remizat de 3 ori și a înregistrat GG-uri la fiecare din aceste jocuri. Putem remarca și că ultimele două întâlniri directe dintre Boston River și Montevideo City, în iunie și octombrie anul trecut, s-au soldat tot cu GG. Vom miza și noi pe acest pariu observând că Boston River are golaveraj 8-11 în 7 etape acasă, iar Montevideo City are golaveraj 8-9 în 6 etape în deplasare. Superbet pariuri sportive are cota 1,85 pentru „ambele marchează”.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 7/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Matei Udrea

Ponturi:

30

Castigate:

16

Pierdute:

13

Anulate:

1

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici