1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Bahia - Internacional Ponturi Pariuri Brazilia Serie A, 14.06.2021. Formă slabă pentru oaspeți!

Bahia - Internacional Ponturi Pariuri Brazilia Serie A, 14.06.2021. Formă slabă pentru oaspeți!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-06-13 11:24:00

Fotbal Brazilia - Serie A

14 Iunie 2021, 02:30

Bahia

Bahia

versus
Internacional

Internacional

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Bahia v Internacional

Una dintre cele mai interesante jocuri ale etapei cu numărul trei din Serie A va avea loc la Salvador, unde Bahia va primi vizita celor de la Internacional. Se anunță o confruntare cu scântei, între două formații cu pretenții. Duelul va avea loc pe Arena Fonte Nova și va fi arbitrat de Wagner do Nascimento Magalhaes.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Bahia: Forma echipei, știri și statistici

Bahia vine după un sezon dificil, în care s-a clasat la doar trei lungimi de zona fierbinte a clasamentului. Datorită succesului obținut în ultima etapă, a primit un loc în grupele Copa Sudamericana, unde a obținut două victorii, două remize și a suferit două înfrângeri. S-a clasat pe locul trei, într-o grupă cu Independiente, Montevideo City și Guabira. Acum se poate concentra pe campionat și pe cupă.

În prima etapă a obținut o victorie la scor de neprezentare, în fața celor de la Santos. Cele trei goluri au fost marcate la începutul reprizei secunde, în decurs de opt minute. Putea să aibă maximum de puncte după primele două partide, dar n-a putut păstra un avantaj de două goluri cu Red Bull Bragatino. A condus cu 2-0, iar cu cinci minute înainte de fluierul de final, era deja condusă cu 2-3. Situația a fost salvata de mijlocașul Jonas, care a marcat golul egalizator. Jucătorul partidei a fost Gilberto, cel care a reușit o dublă și a oferit o pasă decisivă. Cu cele patru puncte acumulate, Bahia se află pe locul cinci, având un golaveraj de 6-3.

Cel mai bine cotat jucător al echhipei este fundașul central, German Conti, cel care este împrumutat de la Benifca până la finalul anului.

Juninho, Nino Paraiba și Danielzino sunt suspendați.

 

Internacional: Forma echipei, știri și statistici

Internacional n-a mai cucerit campionatul intern din 1979, dar în plan extern a obținut câteva rezultate notabile. În 2016 a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor, după ce în finală s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Barcelona, și Copa Libertadores, atât în 2006, cât și în 2010. În sezonul precedent s-a clasat pe locul secund, la doar un singur punct de Flamengo, după ce în ultima etapă a remizat cu Corinthians.

Actualul sezon l-a început foarte slab. După remiza obținută în prima etapă cu Sport Recife, deși a condus cu 2-0, a urmat o înfrângerea rușinoasă suferită în deplasare cu Fortaleza. A încasat cinci goluri, de la o echipă, care în ediția precedentă de campionat s-a salvat de la retrogradare datorită golaverajului. Golul de onoare a fost reușit de tânărul Bruno Praxedes. În urmă cu două zile a jucat în returul din Copa do Brasil. În primul meci a obținut o victorie la limită, în deplasare la Vitoria, și teoretic era cu un picior în optimile de finală. Doar că oaspeții n-au renunțat și s-au impus cu 3-1, după un meci nebun. Toate cele patru goluri au fost marcate în ultimele 25 de minute. La scurt timp după fluierul de final, Miguel Angel Ramirez a fost demis de pe banca tehnică. În locul său a fost promovat secundul Osmar Loss.

Veteranul Paolo Guerrero, golgheterul naționalei Peru, a fost lăsat acasă în ultimul moment de selecționer și va putea evolua în această partidă. Rodrigo Dourado și Rodrigo Moledo sunt accidentați, în timp ce Pedro Henrique are de ispășit o pedeapsă.

 

Echipe probabile

Bahia Echipă probabilă Bahia
Portar Claus
Fundași Bahia, Otavio, Conti, Guedes
Mijlocaşi Araujo, Lucca, Thaciano
Atacanţi Rodriguinho, Gilberto, Rossi
Internacional Echipă probabilă Internacional
Portar Lomba
Fundași Saravia, Cuesta, Ribeiro, Moises
Mijlocaşi Praxedes, Edenilson, Taison
Atacanţi Vidal, Alberto, Patrick

Statistica meciurilor directe Bahia v Internacional

27.12.2020 Bahia - Internacional 1-2
06.09.2020 Internacional - Bahia 2-2
27.10.2019 Bahia - Internacional 2-3
13.06.2019 Internacional - Bahia 3-1
23.08.2018 Bahia - Internacional 0-1

Cote pentru Bahia v Internacional

În ultimele patru întâlniri directe, pronosticul "ambele marchează" a fost câștigător. Pentru încă un meci de GG, Betano pariuri sportive oferă cota 1.83.

Bahia vs Internacional Pont: Bahia +0.5 (HA)

Internacional traversează o perioadă extrem de slabă. După ce s-a chinuit să obțină un loc de play-off în Copa Libertadores, a reușit să lege două înfrângeri consecutive, în care a încasat opt goluri și a marcat doar două. Are un lot valoros, doar ca lipsește de pe banca tehnică un antrenor cu experiență. Bahia a început să obțină rezultate pozitive și speră să aibă un sezon mai liniștit, față de cel precedent. Trebuie neapărat să profite de situația celor de la Internacional și să obțină cel puțin un punct din această confruntare.

Fotbal Brazilia - Serie A

Bahia +0.5 (HA)

1.50
Bahia vs Internacional

14 Jun 21, 02:30

Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici