1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Avai vs Palmeiras

Avai vs Palmeiras - Ponturi Brazilia Serie A, 26.06.2022. Oaspeții vor să păstreze avansul pentru titlu

Caramavrov
Caramavrov

2022-06-25 17:41:00

Fotbal Brazilia - Serie A

26 Iunie 2022, 23:00

Avai

Avai

versus
Palmeiras

Palmeiras

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Avai v Palmeiras

Pont pentru meciul Avai vs Palmeiras, din etapa a 14-a a campionatului Braziliei, care se dispută pe 26 iunie, de la ora 23:00.

Gazdele sunt pe 11 în clasament, cu 17 puncte (golaveraj 15-19), iar oaspeții se află pe prima poziție, având 28 de puncte (golaveraj 25-8).

Avai: Forma echipei, știri și statistici

Avai se află „în obiectiv” în acest moment, adică ocupă un loc care o califică în grupele Cupei Sudamericane. Echipa din Santa Catarina nu a contat în meciul precedent pierdut (0-2) pe terenul lui Fluminense, o echipă care este sub Palmeiras atât ca număr de puncte, cât și ca valoare. Fanii echipei antrenate de Eduardo Barroca nu pot avea așteptări mari de la partida de duminică, dacă ținem cont de palmaresul din confruntările cu „verzii”.

Gazdele nu pot conta pe portarul Friedrich și pe mijlocalul ofensiv Jean Pyerre, care este și cel mai valoros fotbalist din lot (5 milioane de euro), ambii fiind accidentați. Principala preocupare a lui Barroca este să-și „betoneze” mijlocul terenului, cu un închizător (Silva) și alți patru jucători în fața lui. Bissoli este de multe ori izolat în atac. Chiar și așa, a reușit să puncteze de cinci ori în acest sezon.

Avai este pe locul 9 în clasamentul formei, cu 7 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 6-7.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Palmeiras: Forma echipei, știri și statistici

Disputa petru titlu în Brazilia este foarte strânsă în acest an, iar Palmeiras are un avantaj de trei puncte față de Corinthians și de patru puncte față de Internacional (echipă care are un meci în plus). În etapa precedentă, elevii lui Abel Ferreira au obținut o victorie pe cât de prețioasă, pe atât de dramatică pe terenul rivalilor de la Sao Paolo (2-1), răsturnând scorul în minutele 90+1 și 90+6. Dincolo de confirmarea valorii, acest succes demonstrează că „verzii” au putere mentală și stau foarte bine la capitolul fizic.

Palmeiras are ce mai bună ofensivă și cea mai solidă apărare din Serie A. Cel mai bun marcator este Rony, un atacant foarte rapid, care și-a trecut numele de cinci ori pe tabela de marcaj. Pe locul secund în ierarhia golgheterilor echipei este fundașul central Gustavo Gomez (3 goluri). 

Mijlocașul Raphel Veiga poate reveni pe teren după o accidentare, astfel că pe lista jucătorilor cu probleme medicale rămâne un singur nume: mijlocașul defensiv Jailson. La mijloc va fi Danilo, „închizătorul” de 21 de ani care valorează deja 22 de milioane de dolari, mai mult decât tot lotul lui Avai.

Palmeiras conduce în clasamentul formei, cu 13 puncte obținute în ultimele 5 etape, golaveraj 12-3.

Echipe probabile

Avai Echipă probabilă Avai
Portar Vladimir
Fundași Kevin, Bressan, Arthur, Cortez
Mijlocaşi Silva - Pottker, Raniele, Eduardo, Muriqui
Atacanţi Bissoli
Palmeiras Echipă probabilă Palmeiras
Portar Weverton
Fundași Rocha, Gomez, Cerqueira, Piquerez
Mijlocaşi Danilo, Ze Rafael - Dudu, Veiga, Veron
Atacanţi Rony

Statistica meciurilor directe Avai v Palmeiras

Avai și Palmeiras s-au întâlnit de 19 ori până în prezent. Palmeiras a câștigat 9 din ultimele 10 confruntări.

Precedentele două partide directe s-au jucat în sezonul 2019, tot în Serie A, când Palmeiras s-a impus atât acasă (2-0), cât și în deplasare (2-1).

Cote pentru Avai v Palmeiras

Avai a pierdut la diferență de două goluri ultimul meci jucat în Serie A (0-2 cu Fluminense). Betano bet oferă cota 1.87 pentru selecția „Goias -0.75 handicap asiatic”.

În ultimele trei întâlniri directe de campionat pe terenul lui Avai, s-au marcat minim trei goluri. Aceeași agenție de pariuri oferă cota 1.98 pentru „Peste 2.5 goluri total asiatic”.

Avai vs Palmeiras Pont: Victorie Palmeiras

Palmeiras, echipa de legendă a fotbalului brazilian, este în pole position să câștige al 11-lea titlu de campioană. Pentru ca obiectivul să fie atins, „verzii” nu au voie să facă pași greșiți în fața unor adversare precum Avai, formație pe care au bătut-o de 9 ori în ultimele 10 confruntări directe. Elevii lui Abel Ferreira trec printr-o perioadă foarte bună și ar trebui să obțină în Santa Catarina trei puncte prețioase pentru titlu. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Brazilia - Serie A

Victorie Palmeiras

1.70
Avai vs Palmeiras

26 Jun 22, 23:00

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici