Share

Pont Brazilia, Serie A: Avai - Cruzeiro, criză majoră în ambele tabere

America de Sud

Cota: 1.46

Adaugat de: Matei Udrea

10 Aug 2019 13:19 501 0
Logo Avai
Logo Cruzeiro
Avai
Cruzeiro
VS
22:00 11 August 2019
Fotbal Brazilia - Serie A

Analiză și informații pentru Avai v Cruzeiro

Avai - Cruzeiro, partidă programată duminică, de la ora 22.00, în etapa a 14-a a campionatului Braziliei, este duelul neadaptaților la actualul sezon. Clasate pe locurile 20 și 18 (ultimul și antepenultimul), ambele formații caută de mult timp ieșirea din tunel, dar fără nicio perspectivă până acum. Nu doar că nu câștigă puncte, dar nici măcar nu prea reușesc să înscrie. Pontul pentru acest meci poate fi citit la finalul analizei. 

Pariază pe câștigătoarea meciului Man Utd – cotă 11 vs Chelsea – cotă 21!!!

Avai: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E Î Î

Avai (locul 20, 5 puncte, golaveraj 5-18) se pare că nu poate evita nici de data aceasta retrogradarea după un singur an, exact cum a pățit și în precedentele două dăți când a promovat, în 2015 și 2017. Echipa e pe ultimul loc, fără victorie după 13 etape, cu doar 5 goluri marcate, și a ajuns deja la 7 puncte în urma primului loc care asigură rămânerea în Serie A. Nici măcar schimbarea de antrenor produsă în iunie și aducerea lui Alberto Valentim, fost la Vasco da Gama, n-a reușit să îmbunătățească randamentul unei echipe clar prea slabă pentru nivelul primei ligi braziliene. În cele 4 etape de la reluarea campionatului după pauza competițională (14 iunie – 13 iulie), Avai a luat un singur punct (0-0 acasă cu o altă nou-promovată, Goias) și a marcat un singur gol, primind în schimb 7.

Pe propriul teren, Avai rămâne însă, deocamdată, o formație de luat în seamă. În 6 etape a înregistrat 4 egaluri și două înfrângeri, cu golaveraj 2-5. La pauză, în jocurile de acasă, Avai are golaveraj 1-2. De 3 ori a fost 0-0, o dată 1-0, de două ori 0-1.

Alberto Valentim nu poate conta pe jucătorul Andre Moritz.

Cruzeiro: Forma echipei, știri și statistici

E Î E Î Î

Cruzeiro (locul 18, 10 puncte, golaveraj 9-20) întârzie la nesfârșit să-și găsească ritmul în noul sezon și, deja, îngrijorările privind retrogradarea devin concrete. Se poate considera că 2019 e un an ratat, pentru că acum câteva zile echipa a pierdut acasă și prima manșă din semifinalele Cupei Braziliei, scor 0-1 cu Internacional, după ce a fost eliminată la penalty-uri de River Plate în Copa Libertadores (ambele manșe s-au terminat 0-0).

Formația pregătită de Mano Menezes merge catastrofal în meciurile de campionat pe teren advers. În 7 etape, a obținut două remize și a pierdut de 5 ori, având golaveraj 5-15. De la reluarea sezonului competițional, la mijlocul lui iulie, a avut două deplasări în Serie A, 0-0 la Salvador, cu Bahia, și 0-2 cu Atletico Mineiro, la Belo Horizonte.

În deplasare, rare sunt momentele când meciurile jucate de Cruzeiro numără mai mult de un gol. De la reluarea sezonului, în 4 meciuri afară, rezultatele la pauză au fost 0-1 (cu Atletico Mineiro, în Cupa Braziliei), 0-0 (cu Bahia, în campionat), 0-0 (cu River Plate, în Copa Libertadores) și 0-1 (cu Atletico Mineiro, în campionat).

Echipe probabile

Avai

Echipă probabilă Avai
Portar Vladimir
Fundași Leo, Betao, Marquinhos Silva, Igor
Mijlocaşi R. Franco, Pedro Castro – Gustavo Ferrareis, Joao Paulo, Bruno Savio
Atacanţi Lourenco

Cruzeiro

Echipă probabilă Cruzeiro
Portar Fabio
Fundași Orejuela, Dede, Leo, Dodo
Mijlocaşi Henrique, Cabral – Robinho, Thiago Neves, Pedro Rocha
Atacanţi Sassa

Statistica meciurilor directe Avai v Cruzeiro

Acum doi ani, când Avai a mai fost în Serie A (a retrogradat după doar un sezon), în tur a fost 1-0 pentru Avai, iar în retur 2-2. Acum patru ani, în 2015, de asemenea ajunsă pasager în Serie A, Avai a remizat de două ori cu Cruzeiro cu același scor, 1-1.

Au fost 10 meciuri între cele două formații. Avai a câștigat unul, Cruzeiro 3, alte 6 s-au încheiat la egalitate.

Cote pentru Avai v Cruzeiro

N-avem de ce să ne așteptăm ca, după ce tot campionatul, până acum, n-au fost în stare să înscrie multe goluri, cele două echipe să-și descopere brusc valențele ofensive. La Unibet, pariul pe totalul asiatic -2 are cota 1,78 – una foarte bună. La aceeași casă de pariuri, egalul are, de asemenea, o cotă excelentă, 2,95 – dat fiind că Avai n-a câștigat încă niciun meci acasă, iar Cruzeiro – niciunul în deplasare.

Pont Avai vs Cruzeiro: Total asiatic -1 la pauză

Avai și Cruzeiro sunt două dintre cele mai slabe echipe din Serie A în acest moment – deși e clar că oaspeții au totuși un potențial mai bun. În prima repriză a celor 6 etape jucate acasă până acum, Avai a reușit un singur gol, primind 3. Pe de altă parte, Cruzeiro arată o vulnerabilitate în prima repriză a meciurilor din deplasare având în 7 etape golaveraj 3-7. Dar, cum gazdele sunt atât de slabe, e posibil ca acestea să nu reușească să speculeze punctul slab al oaspeților (care dispun de jucători buni, chiar dacă acum sunt într-o criză de formă majoră). Putem încerca pariul pe totalul asiatic -1 la pauză, cu cota 1,46 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic -1 la pauză

Miza: 7/10

Cota: 1.46

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

11

Castigate:

2

Pierdute:

2

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Lazio vs Juventus, Serie A
Cota: 1.64 07 Dec 2019 21:45 0