1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. America Mineiro - Palmeiras: ponturi pariuri Cupa Braziliei. 31.12.2020

America Mineiro - Palmeiras: ponturi pariuri Cupa Braziliei. 31.12.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-12-29 15:13:00

Cupa Braziliei

31 Decembrie 2020, 02:30

Atletico Mineiro

Atletico Mineiro

versus
Palmeiras

Palmeiras

2.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Atletico Mineiro v Palmeiras

În semifinalele Cupei Braziliei, America Mineiro primește vizita celor de la Palmeiras. În turul disputat pe 24 decembrie, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 1-1. Duelul de pe "Estadio Raimundo Sampaio" are loc în cursul nopții de miercuri spre joi, de la ora 02:30. În cele ce urmează puteți vedea prezentarea meciului, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul meu. 

Atletico Mineiro: Forma echipei, știri și statistici

America Mineiro evoluează în Serie B din Brazilia, al doilea eșalon valoric din fotbalul Carioca. Forma arătată de gazdele meciului nostru este una foarte bună. Echipa din Belo Horizonte are 7 partide la rând fără eșec, perioadă în care și-a trecut în cont 5 victorii și două egaluri. Parcursul din Cupa Braziliei a fost unul impresionant. Deși America era considerată victimă sigură în fața unor nume mari din prima ligă, Mineiro le-a eliminat pe rând pe Ponte Preta, Corinthians și Internacional. Jucătorii pregătiți de Luiz Carlos Cirne Lima sunt la doar 90 de minute distanță de calificarea în finala Cupei Braziliei, o performanță impresionantă. În cel mai recent meci jucat, cel de pe 26 decembrie, Mineiro a învins-o pe CRB (1-0), într-un duel cu 16 cornere: 9-7! 

Palmeiras: Forma echipei, știri și statistici

Palmeiras este una dintre formațiile cu nume din Brazilia, cu 10 titluri adjudecate în prima ligă. Actualul sezon nu este printre cele mai bune, oaspeții meciului de miercuri noapte fiind doar pe locul 6 în campionat. Astfel, Cupa Braziliei ar putea reprezenta un mare plus pe final de sezon. În lotul lui Palmeiras se găsesc două nume importante din fotbalul mondial: Luiz Adriano (fost la Milan și la Shakthar Donetsk) și Felipe Melo (Juventus, Inter și Galatasaray). Asemenea adversarei din semifinalele Cupei Braziliei, jucătorii antrenați de Abel Ferreira traversează o perioadă bună. În ultimele 10 partide din toate competițiile, Palmeiras a pierdut o singură dată, în fața lui Internacional. Echipa din Sao Paulo este una dintre specialistele cornerelor. Ultimele 5 meciuri jucate de Palmeiras au avut peste 10,5 cornere la total: 5-8 cu Bragantino, 11-2 cu America Mineiro (în tur), 8-4 cu Internacional, 7-4 în compania celor de la Club Libertad și 8-7 cu Bahia. 

Statistica meciurilor directe Atletico Mineiro v Palmeiras

În afara confruntării din turul semifinalei din Cupă, cele două formații s-au mai întâlnit în sezonul 2018. Palmeiras s-a impus pe teren propriu cu 4-0, iar returul s-a încheiat la egalitate, fără goluri. De notat că toate cele 3 meciuri directe recente au avut peste 10,5 cornere la total: 11-2, 9-2 și tot 9-2. 

Cote pentru Atletico Mineiro v Palmeiras

Bookmakerii o văd favorită pe Palmeiras pentru calificarea în finală, însă eu mă aștept la un meci extrem de strâns. Fazele de atac se vor succeda de la o poartă la alta, mă aștept să vedem multe lovituri de la colțul terenului. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un GG, la o cotă de 2,00. 

Atletico Mineiro vs Palmeiras Pont: Peste 10,5 cornere

Față în față se vor afla două formații care sunt implicate des în partide cu un număr ridicat de lovituri de la colțul terenului. Statistica este elocventă atât în cazul meciurilor jucate de cele două formații în luna decembrie, cât și în privința duelurilor directe. Partidele lui America Mineiro și Palmeiras depășesc foarte des baremul de 10,5 cornere, iar eu cred că se va întâmpla la fel și în cazul jocului de final din 2020. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 2.65
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici