1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Athletico Paranaense vs. Bragantino

Athletico Paranaense – Bragantino. Ponturi pariuri Serie A, Brazilia, 25.06.2022. Ambele echipe sunt în formă foarte bună

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-06-24 22:21:00

Fotbal Brazilia - Serie A

25 Iunie 2022, 22:30

Athletico Paranaense

Athletico Paranaense

versus
Bragantino

Bragantino

2.00

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Athletico Paranaense v Bragantino

Athletico Paranaense – Bragantino Sao Paulo, partidă programată sâmbătă, de la ora 22.30, în etapa a 14-a din campionatul Braziliei, opune formațiile clasate pe locurile 3 și, respectiv, 9. Gazdele par avantajate conform situației din clasament și seriei de 10 meciuri fără înfrângere, dar Bragantino vine după 4 etape la rând fără înfrângere și este într-o substanțială revenire după dezastruosul start de sezon. Partida poate fi considerată, fără îndoială, unul din capetele de afiș ale etapei.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Athletico Paranaense: Forma echipei, știri și statistici

Athletico Paranaense (locul 3, 21 de puncte, golaveraj 13-13) este una din protagonistele acestui sezon din Brazilia, după ce campionatul din 2021 l-a încheiat abia pe locul 14, la doar 4 puncte distanță de prima retrogradată. Pe bancă se află celebrul Luis Felipe Scolari, veteranul care a preluat echipa din mers de la Fabio Carille, după primele 5 etape, când Paranaense avea două victorii și 3 înfrângeri. De atunci s-au înregistrat 4 victorii, 3 remize și o înfrângere în campionat plus două victorii și calificare din grupele Copa Libertadores și două calificări în Cupa Braziliei. Paranaense n-a mai pierdut de 10 meciuri.
Ultimele 5 întâlniri: 3-1 în deplasare cu Juventude, 0-0 în deplasare cu Fortaleza, 1-1 acasă cu Corinthians, 1-0 în deplasare cu Coritiba în campionat, 2-1 în deplasare cu Bahia în Cupa Braziliei.
La acest joc, Athletico Paranaense nu-i are pe Vitinho, Agustin Canobbio, Marlos și Thiago Heleno, accidentați. Va fi însă pe teren David Terans, golgheterul formației, cu 5 goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bragantino: Forma echipei, știri și statistici

Bragantino Sao Paulo (locul 9, 18 puncte, golaveraj 18-15) a trecut cu bine peste o perioadă cumplită, în care timp de o lună (6 mai – 6 iunie) n-a câștigat niciun meci, înregistrând 3 remize și 6 înfrângeri în toate competițiile. Această cădere grozavă de formă a dus la eliminarea lamentabilă din grupele Copa Libertadores și eliminarea din Cupa Braziliei, iar în campionat la o situație foarte precară în clasament.
Momentul a fost depășit, în mod interesant, fără schimbarea antrenorului Mauricio Barbieri, cum se practică de obicei în Brazilia. Între timp, Bragantino și-a revenit, marchează meci de meci și n-a mai pierdut de 4 etape. 
Cele mai recente 5 partide: 0-2 acasă cu Internacional, 1-0 acasă cu Flamengo, 1-1 în deplasare cu Cuiaba, 4-2 acasă cu Coritiba, 2-2 în deplasare cu Santos.
La partida de sâmbătă, Bragantino vine fără mijlocașul Emiliano Martinez și atacantul Ytalo, ambii accidentați. Foarte probabil însă că Barbieri va merge pe mâna aceleiași formule care i-a dat randament în ultimele etape.

Echipe probabile

Athletico Paranaense Echipă probabilă Athletico Paranaense
Portar Bento
Fundași Khellven, Henrique, Hernandez, Abner
Mijlocaşi Moura, Christian – Rocha, Terans, Cuello
Atacanţi Pablo
Bragantino Echipă probabilă Bragantino
Portar Cleiton
Fundași Aderlan, Lomonaco, Natan, Candido
Mijlocaşi Evangelista, Raul – Artur, Praxedes, Helinho
Atacanţi Hurtado

Statistica meciurilor directe Athletico Paranaense v Bragantino

Astă-toamnă, în finala Copa Sudamericana (a doua ca importanță din America de Sud după Copa Libertadores), Athletico Paranaense a reușit să învingă Bragantino cu 1-0.
În sezonul 2021 din campionatul Braziliei, în tur a fost Athletico Paranaense – Bragantino 2-2, iar în retur, Bragantino – Paranaense 0-2.
În sezonul 2020, în tur a fost Paranaense – Bragantino 1-1, iar în retur Bragantino – Paranaense 0-1.
S-au jucat până acum doar 8 partide între aceste formații. Athletico Paranaense a câștigat 4, Bragantino una singură, de 3 ori a fost egalitate.

Cote pentru Athletico Paranaense v Bragantino

Athletico Paranaense a câștigat 3 din ultimele 4 meciuri directe cu Bragantino și cred că nu va pierde nici această întâlnire. Șansa dublă 1X are cota 1,42 în oferta Betano pariuri, iar handicapul asiatic 0 Athletico are cota 1,8 la aceeași agenție.
Acesta e un meci la care ne-am putea aștepta, având în vedere forma celor două echipe, la gol încă din prima repriză. Betano pariuri are cota 1,57 pentru o deschidere de scor până la pauză.

Athletico Paranaense vs Bragantino Pont: Ambele echipe marchează

Athletico Paranaense a avut GG în ultimele 4 partide jucate acasă, iar Bragantino – în ultimele 3 disputate în deplasare. Se întâlnesc două dintre echipele bune ale Braziliei, care acum sunt și în vârf de formă și cu un nivel maxim de încredere în forțele proprii după serii foarte reușite de rezultate. Normal ar fi să se vadă acest lucru pe teren: vom miza pe GG – cota 2 în oferta Winner pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici