Share

Pont Brazilia, Serie A: Atletico Paranaense - Bahia, se marchează până la pauză?

America de Sud

Cota: 2.12

Adaugat de: Matei Udrea

12 Mai 2019 15:11 313 0
Logo Atletico Paranaense
Logo Bahia
Atletico Paranaense
Bahia
VS
01:00 13 Mai 2019
Serie A Brazilia

Analiză și informații pentru Atletico Paranaense v Bahia

Atletico Paranaense - Bahia, partidă contând pentru etapa a 4-a a campionatului Braziliei, programată luni, de la ora 1.00, opune două echipe care au început bine acest sezon. Gazdele tocmai s-au calificat în sferturile de finală ale Copei Libertadores și acum se pot concentra, o perioadă, asupra sezonului intern. Oaspeții sunt bine plasați și dovedesc un randament ofensiv bun, dar e nevoie să-și mărească productivitatea în deplasare.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Atletico Paranaense: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î E Î

Atletico Paranaense (locul 10, 4 puncte, golaveraj 6-4) a avut de gestionat, în acest început de sezon, două competiții importante, campionatul și grupele Copei Libertadores. A reușit să promoveze în „sferturile“ competiției din urmă, dar cu prețul unei oarecare nesiguranțe în Serie A. Acum, cel puțin în următoarele săptămâni, grija Copei Libertadores dispare și va fi înlocuită cu meciurile din Cupa Braziliei și Supercupa Americii de Sud, cu River Plate.

Atletico Paranaense este o echipă foarte puternică acasă. Anul trecut, a avut al doilea cel mai bun punctaj pe teren propriu în Serie A braziliană. Anul acesta, din ultimele 10 meciuri acasă, a câștigat 9 și a remizat în unul. Socotindu-le, dintre acestea, pe cele 4 care contează (restul au fost cu echipe mai slăbuțe din campionatul regional), Vedem că s-au obținut tot atâtea victorii și golaveraj 12-1: 4-0 cu Jorge Wilstermann (Bolivia), 3-0 cu Boca Juniors (Argentina), 1-0 cu Deporters Tolima (Columbia) – toate în grupele din Copa Libertadores, 4-1 cu Vasco da Gama – în Serie A braziliană.

O privire spre rezultatele înregistrate la pauză în aceste 4 întâlniri ne arată că Paranaense a marcat în 3: 2-0 cu Jorge Wilstermann, 1-0 cu Boca Juniors, 0-0 cu Deportes Tolima, 2-0 cu Vasco da Gama.

La partida de luni, antrenorul Tiago Nunes nu poate conta pe mijlocașul defensiv Camacho, accidentat.

Bahia: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Bahia (locul 6, 6 puncte, golaveraj 6-5) a început sezonul în forță, cu multe goluri înscrise, dar și probleme în defensivă. În deplasare, lucrurile n-au mers prea bine, echipa înregistrând în ultimele 5 jocuri două egaluri și 3 înfrângeri, cu golaveraj 5-8. Problema principală este că Bahia n-a întâlnit, în 2019, adversari de calibru decât după ce a început Serie A. În campionatul regional și în cel local, rezultatele înregistrate nu sunt foarte relevante. Eliminată, în februarie, din preliminarii în Cupa Americii de Sud, de formația uruguayană Liverpool (0-1 acasă, 0-0 în deplasare), Bahia a rămas cu competițiile interne. În cele 3 partide care contează, echipa a înregistrat în deplasare o victorie (1-0 în Cupa Braziliei la Santa Cruz de Natal, liga a 4-a), un egal (1-1 în Cupa Braziliei la CRB, liga a doua) și o înfrângere (2-3 în Serie A, la Botafogo).

Bahia a marcat în prima repriză în toate cele trei etape disputate până acum în Serie A. A fost 1-1 în prima etapă, acasă, cu Corinthians (scor final 3-2), apoi 1-3 în etapa a doua, în deplasare, la Botafogo (scor final 2-3) și, în etapa a treia, acasă, 1-0 cu Avai (scor final 1-0). Se poate observa că în prima repriză a partidelor jucate de Bahia s-au înscris mai multe goluri decât în cea de-a doua: 3-4 față de 3-1.

Antrenorul Roger Machado vine la Parana fără fundașul stânga Moises și mijlocașul ofensiv Arthur Caike – ambii accidentați.

Echipe probabile

Atletico Paranaense

Echipă probabilă Atletico Paranaense
Portar Santos
Fundași Robson Bambu, Paulo Andre, Leo Pereira, Marcio Azevedo
Mijlocaşi Wellington – Erick, Vitinho, Leo Cittadini, Marcelo Cirino
Atacanţi B. Romero

Bahia

Echipă probabilă Bahia
Portar Douglas Friedrich
Fundași Nino Paraiba, Ernando, Lucas Fonseca, Paulinho
Mijlocaşi Gregore, Douglas – Ramires, Shaylon, Artur
Atacanţi Gilberto

Statistica meciurilor directe Atletico Paranaense v Bahia

Ultima partidă dintre cele două formații s-a disputat astă-toamnă, în Cupa Americii de Sud (echivalentul Europa League pe continentul nostru). Bahia a câștigat în deplasare cu 1-0, dar a pierdut calificarea la penalty-uri de departajare, după ce Paranaense câștigase turul dublei manșe tot cu 1-0. În campionat, anul trecut, a fost Bahia – Paranaense 0-0 și Paranaense – Bahia 2-0.
Acum doi ani a fost 6-2 pentru Bahia în tur și 4-1 pentru Paranaense în retur.

În total s-au jucat 19 meciuri. Athletico Paranaense a câștigat de 11 ori, Bahia a câștigat de 4 ori, alte 4 meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul general este 34-20 pentru Paranaense (medie de 2,84 goluri pe meci).

Cote pentru Atletico Paranaense v Bahia

Pariul pe totalul asiatic +2 are cota 1,7 la Unibet – destul de bună ținând cont că meciurile jucate de Paranaense în acest debut de sezon au o medie de 3,3 goluri marcate, iar cele jucate de Bahia – medie de 3,67 goluri.

Un alt pariu cu șanse mari este că Paranaense câștigă – cota 1,7. Din ultimele 10 meciuri acasă, Atletico a câștigat 9 și a remizat în unul, pe când Bahia, din ultimele 10 meciuri în deplasare, a câștigat 4, a remizat în două și a pierdut 4. Diferența este că Paranaense a întâlnit, în intervalul măsurat, adversari mult mai buni (inclusiv trei din grupele Copei Libertadores).

Atletico Paranaense vs Bahia Pont: Total asiatic +1 la pauză

În cele 3 etape disputate până acum, Atletico Paranaense are la pauză golaveraj 3-1, iar Bahia – 3-4. În unicul meci jucat acasă până acum în acest sezon, Paranaense a avut 2-0 la pauză cu Vasco da Gama. Bahia a avut la pauză, în unicul meci jucat în deplasare până acum, 1-3 la Botafogo. Ambele echipe au înscris și primit multe goluri în acest sezon. Ne putem aștepta ca în partida directă să se înscrie încă din prima repriză. Pariul pe totalul asiatic +1 la pauză este 2,12 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic +1 la pauză

Miza: 7/10

Cota: 2.12

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici