1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Argentina vs Paraguay – Ponturi Pariuri Copa America 22.06.2021

Argentina vs Paraguay – Ponturi Pariuri Copa America 22.06.2021

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2021-06-20 16:56:00

Copa America

22 Iunie 2021, 03:00

Argentina

Argentina

versus
Paraguay

Paraguay

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Argentina v Paraguay

Copa America a ajuns la runda a treia, iar eu am ales un pariu pentru partida dintre Argentina și Paraguay. Cele două echipe se vor întâlni marți dimineață, ora 03:00 a României, pe Stadionul Național din Brazilia. Argentina este favorită în această confruntare, așa cum era de așteptat. În continuare puteți citi mai multe detalii despre forma celor două echipe și un pont recomandat.

Argentina: Forma echipei, știri și statistici

Argentina se află pe primul loc în Grupa A, la egalitate de puncte cu Chile, după o victorie și un egal. Câștigătoare a 14 trofee Copa America, Argentina nu este favorită în această competiție. Casele de pariuri îi acordă Braziliei cele mai mari șanse în această ediție.

Argentina a debutat cu un egal cu Chile. Messi a înscris în repriza întâi, plecând cu avantaj la pauză. Chile a primit penalty la începutul reprizei secunde, Vidal a ratat iar Vargas a profitat de o minge respinsă. Astfel, s-a echilibrat scorul pe tabela și echipele au plecat cu câte un punct după această partidă. Argentina a dominat în ceea ce privește ocaziile, având aproape de 4 ori mai multe ocazii de gol decât adversara sa Chile.

A urmat întâlnirea cu Uruguay, meci tranșat rapid încă din primul sfert de ora. Mijlocașul de la Betis, Rodriguez a fructificat o pasă superbă de la Messi și a înscris cu capul în minutul 13.

Argentina nu a mai pierdut un meci din iulie 2019, când era învinsă de Brazilia în acest turneu. 15 meciuri a jucat de atunci, alternând victoriile cu rezultatele de egalitate. S-a mai întâlnit cu Paraguay în calificările pentru Cupa Mondială, când au încheiat 1:1. Argentina a dominat complet acea întâlnire.

Argentina are în spate 8 meciuri oficiale. Nu a depășit 2 goluri înscrise per meci și a câștigat 50% din aceste partide. Messi a înscris doar de 2 ori în cele 6 dueluri pentru World Cup și o dată în primul meci din Copa America.

Nu se anunță jucători absenți în lotul Argentinei.

Paraguay: Forma echipei, știri și statistici

Au trecut 43 de ani de când Paraguay a câștigat ultimul trofeu Copa America, al doilea din palmares. În acest sezon a debutat cu o victorie, s-a impus cu 3:1 în fața Boliviei. Este într-o formă destul de bună și ocupă poziția 6 în calificările din Cupa Mondială cu 7 puncte acumulate după cele 6 meciuri jucate. Aici a obținut o victorie, 4 egaluri și a pierdut cu Brazilia.

Paraguay a jucat un singur meci spre deosebire de colegele din grupă. A învins-o pe Bolivia în acest prim meci și urmează hop-ul cu Argentina. Mai rămân 2 etape, pe 25 și pe 29 iunie când va juca cu Chile și cu Uruguay.

Scorul din prima etapă poate arată un meci fără emoții pentru Paraguay, însă nu a fost chiar așa. Bolivia a condus la pauză cu 1:0, deși a avut o posesie de doar 23%. Abia în minutul 62 a reușit să egaleze, prin golul superb al lui Kaku. Surpriza a venit din partea atacantului Romero, care joacă chiar în Argentina, la San Lorenzo. Acesta nu a impresionat în ultima perioadă, mai ales că a și lipsit câteva săptămâni în luna mai din cauze medicale. Romero a făcut spectacol în acest final de meci reușind o dublă, în minutele 65 și 80.

Pe lângă Angel Romero,un alt jucător talentat din ofensiva naționalei este Miguel Almiron, mijlocașul lui Newcastle. Acesta are 3 sezoane în Premier League și a marcat un total de 8 goluri până acum.

Nu se anunță absențe notabile în lotul lui Paraguay.

Statistica meciurilor directe Argentina v Paraguay

Cele două echipe s-au întâlnit destul de recent, în 2019 și în 2020. De fiecare dată au încheiat la egalitate, scor 1:1.

13.11.20               WC         Argentina           Paraguay             1 : 1

20.06.19               CA          Argentina           Paraguay             1 : 1

12.10.16               WC         Argentina           Paraguay             0 : 1

14.10.15               WC         Paraguay             Argentina           0 : 0

01.07.15               CA          Argentina           Paraguay             6 : 1

Cote pentru Argentina v Paraguay

Din oferta de pariuri Betano am ales varianta de peste 2 goluri asiatic, cota 1.60. Un gol reușit de Messi ne dublează miza, iar dacă Romero reușește să înscrie urcăm la o cota uriașă de 5.

Argentina vs Paraguay Pont: Peste 2 goluri asiatic

Argentina este mare favorită în această confruntare, însă în ultimele 2 întâlniri nu a reușit să treacă de naționala extrem de bine montată a lui Paraguay. Echipele vin după 2 rezultate de egalitate, ambele reușind să înscrie. Părerea mea este că va fi un duel mai echilibrat decât o arată cotele. Mă aștept să vedem o partidă interesantă, cu ocazii din partea ambelor echipe.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Argentina vs Paraguay Pont: Paraguay marchează

Argentina a primit un singur gol pana acum, insa a avut in fata doua echipe care nu i-au pus prea multe probleme. Contra chlienilor a fost o lupta dura la mijlocul terenului, cu multe faulturi si fragmentari ale jocului, iar in meciul cu Uruguay adversarul a dezamagit crunt, fiind incapabil sa isi creeze ocazii periculoase. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca, la 1-0 cu Uruguay, in prima repriza, portarul Argentinei, Emiliano Martinez, incepuse deja sa traga de timp. Paraguay a parut mai proaspata si a ajucat un singur meci pana acum, motiv pentru care cred ca are sanse sa incurce favorita grupei. In plus, fata de Chile si Uruguay, Paraguay-ul a aratat ca e mai o echipa mai versatila si mai creativa. Atunci cand jocul de pase nu a fost suficient de eficient in atac, a stiu sa foloseasca arma sutului de la distanta si cotraatacuri foarte rapide, care i-au adus victoria cu Bolivia, scor 3-1.

Miza: 5/10
Cota: 1.91
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici