1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Waregem - Genk, Ponturi Pariuri Fotbal Belgia, 09.08.2020. Oaspeții se gândesc din nou la titlu

Waregem - Genk, Ponturi Pariuri Fotbal Belgia, 09.08.2020. Oaspeții se gândesc din nou la titlu

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-08-08 18:37:00

Fotbal Belgia - Pro League

09 August 2020, 17:00

Zulte Waregem

Zulte Waregem

versus
Genk

Genk

1.97

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Zulte Waregem v Genk

Continuăm seria predicțiilor din prima etapă a Jupiler Pro League (Belgia) cu o selecție de la partida Waregem – Genk, programată duminică, de la ora 17:00.

Zulte Waregem: Forma echipei, știri și statistici

Waregem a fost o echipă de mijlocul clasamentului în ultimele sezoane și este plasată cam în aceeași zonă de specialiștii din Belgia și înaintea startului noului sezon. Antrenorul Francky Dury va miza în mare parte pe aceeași echipă pe care a avut-o la dispoziție și în ediția 2019-2020.

Contractele jucătorilor Marvin Baudry și Sandy Walsh au ajuns la final, iar căpitanul Davy De Fauw s-a retras din activitate. În locul lor au fost aduși Daniel Opare, Laurens De Bock și William Bianda. Dintre aceștia doar primii doi sunt în lot pentru această întâlnire, având în vedere că Bianda a fost adus cu patru zile înainte de start.

Prin transferurile efectuate, gazdele au încercat să-și consolideze apărarea, cea mai slabă din Top 10 în ultimul sezon, cu cele 49 de goluri primite.

Waregem a susținut șapte meciuri amicale în pre-season, iar patru dintre acestea le-a pierdut. A reușit totuși să se impună în cel mai important meci de pregătire, cu Gent (scor 2-1), care a însemnat și ultima repetiție. Portarul Bossut s-a accidentat după acest amical și a devenit indisponibil. În schimb, Govea este în lot, în ciuda faptului că a avut un accident rutier.

Genk: Forma echipei, știri și statistici

După titlul cucerit în 2019, fanii echipei Genk au fost readuși cu picioarele pe pământ. În ultimul sezon, fostul club al lui Ianis Hagi a terminat doar pe locul 7, motiv pentru care a și ratat cupele europene. În această vară, echipa pregătită de Hannes Wolf s-a despărțit de ambii români aflați sub contract, Ianis Hagi și Vladimir Screciu.

Clubul nu a mai reușit să obțină sume importante din transferuri în această vară, dar a avut fonduri să investească. În principal, a căutat să-și întărească apărarea, după ce a primit 42 de goluri în 29 de etape. Astfel, pentru zona centrală a fost adus columbianul Daniel Munoz, de la care se așteaptă să aducă mai multă stabilitate. De asemenea, mexicanul Gerardo Arteaga a fost adus pentru a crea concurență în banda stângă. Ito și Kouassi au fost transferați definitiv, după ce au jucat sub formă de împrumut, iar pentru atac a fost achiziționat Cyriel Dessers de la Heracles, jucător cu 15 goluri în ultimul sezon.

Genk este una dintre echipele care au fost atinse de Covid-19 în această perioadă. Theo Bongonda (24 de ani) a fost depistat pozitiv în urma testelor finale efectuate joi. Jucătorul a intrat într-o carantină de șapte zile, dar meciul cu Waregem nu a fost amânat. La Genk au fost alte două „victime”, atacantul Paul Onuachu și portarul Maarten Vandevoordt, care au revenit însă la pregătiri.

Dacă Paul Onuachu a fost în echipa de start în ultimul joc amical cu Lens, încheiat cu scorul de 2-3, Maarten Vandevoordt are șanse minime să joace. Genk ar putea începe sezonul cu Danny Vukovic în poartă. Australianul este gata să revină într-un joc oficial după un an foarte greu din cauza unei accidentări. Ultimul lui meci a fost chiar în prima etapă din sezonul trecut. Kristian Thorstvedt și Bryan Heynen sunt accidentați pe termen mai lung.

În ceea ce privește jocurile de pregătire, o victorie cu 1-0 cu Alkmaar și prima partidă cu Lens (1-1) sunt cele mai importante repere înaintea debutului în noul sezon.

Echipe probabile

Zulte Waregem Echipă probabilă Zulte Waregem
Portar Bansen
Fundași Opare, Pletinckx, Deschacht, De Bock
Mijlocaşi Sissako, Seck, Sarfi
Atacanţi Vossen, Berahino, Bruno
Genk Echipă probabilă Genk
Portar Vukovic
Fundași Munoz, Lucumi, Cuesta
Mijlocaşi Maehle, Hrosovsky, Wouters, Uroren
Atacanţi Onuachu, Dessers, Ito

Statistica meciurilor directe Zulte Waregem v Genk

În ediția trecută, cele două formații au câștigat meciurile din deplasare. După ce Waregem s-a impus cu 2-0, Genk și-a luat revanșa în retur, scor 3-0.

Cote pentru Zulte Waregem v Genk

Cele două formații au avut în majoritate meciuri de over 2,5 goluri în pregătiri. De asemenea, două jocuri din cele trei disputate anul trecut între Waregem și Genk s-au terminat cu cel puțin trei goluri pe tabela de marcaj. Pentru over 2,5 goluri și la această partidă, Unibet oferă cota 1.50.

Zulte Waregem vs Genk Pont: Victorie Genk

Genk își propune să revină în lupta pentru titlu în acest sezon, iar sub comanda lui Hannes Wolf pare să se simtă destul de bine. Succesul cu Alkmaar în pregătiri i-a oferit un plus de încredere, iar defensiva este mai sigură cu tripleta columbiană Munoz, Lucumi și Cuesta. Waregem nu se poate baza pe portarul Bossut, iar meciurile de pregătire au arătat că încă are probleme nerezolvate în apărare. În cinci din cele șapte partide amicale a primit cel puțin 5 goluri. Genk poate pleca cu o victorie de aici, având câțiva jucători de mare calitate în atac, care pot profita de anumite șanse pe parcurs.

Fotbal Belgia - Pro League

Victorie Genk

1.97
Zulte Waregem vs Genk

09 Aug 20, 17:00

Miza: 5/10
Cota: 1.97
Status: Castigat

Zulte Waregem vs Genk Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Genk are mari așteptări de la acest sezon și va dori, cu siguranță, să obțină un nou titlu. Are în față o formație care nu prea s-a descurcat în meciurile amicale, pierzând majoritatea și care a încheiat sezonul cu un eșec, 0-7 cu Anderlecht. Ultimul meci direct a fot 3-0 pentru Genk, de aceea cred că Genk își va respecta statutul de favorită și va porni meciul cu gândul de a marca repede.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Anulat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici