1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Zulte Waregem vs Antwerp

SV Zulte Waregem – R Antwerp FC. Pariuri Belgia 1A Pro League, 31.03.2023. Din lumi diferite, pentru aceleași 3 puncte

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2023-03-31 05:04:00

Fotbal Belgia - Pro League

31 Martie 2023, 21:45

Zulte Waregem

Zulte Waregem

versus
Antwerp

Antwerp

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Zulte Waregem v Antwerp

Etapa a 31-a din sezonul regular al1A Pro League este deschisă de meciul dintre două echipe situate pe „podiumurile” opuse ale clasamentului. R Antwerp este pe locul 3, și este ca și calificată în play-off-ul 1-4, având 11 puncte mai mult decât locul 5. Adversara sa din această rundă, de partea cealaltă, este pe penultimul loc, 17, cu 24 de puncte, trei mai puțin decât primul loc salvator, 15. Se anunță așadar un duel interesant între echipe, se poate spune, din două lumi diferite. Pontul acestui meci poate fi găsit la sfârșitul analizei de față.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Zulte Waregem: Forma echipei, știri și statistici

SV Zulte Waregem se află încă din prima etapă într-o zbuciumată luptă pentru evitarea retrogradării. Ca să scape din acea zonă care se aseamănă foarte bine cu una a nisipurilor mișcătoare, nu ajung doar niște rezultate meritorii din când în când, ci în primul rând niște victorii, cu atât mai bine dacă ar fi legate. Ceea ce nu prea reușeșete de ceva vreme, având 9 partide consecutive fără succes, din care a strâns numai 5 puncte. Este pe locul 17, cu 24 de puncte, și va duce o luptă dură de supraviețuire mai ales cu Oostende, cu care este la egalitate, și cu Eupen care are trei puncte mai mult.

Rezultatele sale din campionat de pe teren propriu, în ordine cronologică: 2-0 cu Seraing, 1-4 cu Genk, 1-3 cu Charleroi și Union Saint-Gilloise, 0-3 cu Sint Truiden, 2-5 cu Leuven, 3-2 cu Anderlecht, 0-3 cu Standard, 5-5 cu Eupen, 2-0 cu Mechelen, 1-1 cu Westerlo, 1-2 cu Club Brugge, 1-1 cu Oostende, 3-3 cu Kortrijk și 2-6 cu Gent. Deci 13 puncte luate acasă din totalul de 24. În ultima etapă a remizat, 2-2, pe terenul lui Standard Liège, după ce a fost condusă, 0-2.

Vor lipsi accidentații Vormer, Beernaert, Ciranni, Tambedou și Van Damme. Însă pe bancă va fi un nou antrenor, este drept, interimar, Frederik D’Hollander, adus de la echipa U23 a clubului, după ce Mbaye Leye a fost îndepărtat, din cauza rezultatelor slabe.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Antwerp: Forma echipei, știri și statistici

R Antwerp FC părea să arate un plus de formă în acest final de sezon regular, căci pe lângă faptul că reușise cât de cât să țină pasul cu primele două clasate, Genk și Union Saint-Gilloise, izbutise să se califice în finala Cupei, după ce o eliminase chiar pe amintita Union Saint-Gilloise în penultimul act. Numai că în etapa trecută a dat cu bâta în baltă, pierzând acasă, 0-1, în mod cu totul neașteptat în fața unui adversar inferior precum Charleroi, cu atât mai rușinos cu cât oaspeții au evoluat în ultimele 30 de minute în inferioritate numerică. Oricum, este sigură de prezența în play-off-ul 1-4. Matematic nu este încă rezolvată treaba, dar cu 11 puncte mai mult decât echipa de pe locul 5, Club Brugge, cu doar patru etape înainte de finalul sezonului regular, este greu de crezut că poate fi rostogolită din primele patru. Este foarte probabil să nu piardă nici locul 3, având 9 puncte mai multe și ca echipa de locul 4, Gent.

Rezultatele sale din campionat din deplasare, în ordine cronologică: 2-0 cu Mechelen, 1-0 cu Eupen, 2-1 cu Gent, 2-0 cu Cercle, 1-2 cu Kortrijk, 0-3 cu Standard, 0-1 cu Charleroi, 2-2 cu Club Brugge, 3-3 cu Westerlo, 0-2 cu Union Saint-Gilloise, 3-0 cu Oostende, 0-0 cu Anderlecht, 1-0 cu Genk, 1-1 cu Leuven, 2-0 cu Seraing. Se poate remarca trei perioade destincte: primele 4 meciuri, care au fost numai victorii, următoarele 6 care au fost fără victorie și ultimele 5 în care nu a suferit vreun eșec. Așadar, 25 de puncte aduse din deplasare din totalul de 60.

În continuare sunt accidentați Engels, Haroun, Valencia, Gerkens, Miyoshi, cărora li s-a alăturat de două etape și vârful Janssen.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Zulte Waregem Echipă probabilă Zulte Waregem
Portar Bostyn
Fundași Fila, Derijk, Willen
Mijlocaşi Ndour, Brüls, Sissako, Dismas
Atacanţi Zinho Gano, Vossen, Fadera
Antwerp Echipă probabilă Antwerp
Portar Butez
Fundași Bataille, De Laet, Pacho, Ávila
Mijlocaşi Vermeeren, Keita – Muja, Ekkelenkamp, Balikwisha
Atacanţi Kerk

Statistica meciurilor directe Zulte Waregem v Antwerp

Din 2004 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 14 ori (11 în primul eșalon, 2 în cel secund, 1 în cupă). Antwerp a câștigat de 10 ori, Zulte Waregem de 4, neexistând vreo remiză. În turul sezonului regular, Antwerp a câștigat cu 1-0 (Balikwisha 68).

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Zulte Waregem v Antwerp

Betano pariuri oferă o cotă de 1,60 pentru 0-1 scor corect oricând.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Zulte Waregem vs Antwerp Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Așadar, conform celor prezentate în analiză reiese că ambele au nevoie mare de victorie. Oaspeții, pentru a deveni și matematic calificați în play-off-ul 1-4 și totodată de a mai ține cât de cât aproape de primele două clasate. Gazdele, pentru a evita retrogradarea. Aceste obiective diferite care trebuie atinse pot duce la o partidă crâncenă, în care orice rezultat este posibil. Este drept, prima șansă o are echipa clasată net mai bine, Antwerp, care însă s-a făcut de râs în etapa trecută, când a pierdut acasă de la Charleroi, având și superioritate numerică în ultima jumătate de oră. Dar Zulte Waregem nu a mai bătut de 9 partide. Mergem așadar pe varianta golurilor.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici