Viktoria Zizkov - Lisen: ponturi pariuri fotbal Cehia. 14.05.2022

Alte Competitii

Cota: 1.44

Adaugat de: Gabriel Morariu

13 Mai 2022 17:26 357 0
Logo Zizkov Zizkov
Logo Lisen Lisen
VS
18:30 14 Mai 2022
Fotbal Cehia

Analiză și informații pentru Zizkov v Lisen

O singură etapă mai este de jucat în liga secundă din Cehia, iar lupta la promovare este una strânsă. Una dintre formațiile care speră la accederea în eșalonul superior este Lisen. Cu o victorie în deplasarea de sâmbătă, de pe terenul Viktoriei Zizkov, trupa din Brno își asigură accesul la baraj. Partida dintre cele două formații este programată sâmbătă, la ora 18:30. În continuarea articolului veți găsi recomandarea mea de pariu.

Zizkov: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î E E

Viktoria Zizkov era la un moment dat una dintre formațiile de top din prima ligă cehă. Sezoane la rând s-au bătut gazdele de sâmbătă pentru un loc de cupe europene și nu de puține ori au și reușit să ajungă acolo. Problemele financiare au lovit din plin însă echipa din Praga, astfel că ea se îndreaptă spre liga a treia. După 29 de meciuri disputate în liga secundă, Zizkov și-a trecut în cont doar 16 puncte. De vreo 4 etape știu cei ce la Viktoria că vor juca în liga a 3-a de anul viitor. O singură victorie a bifat Zizkov pe teren propriu în acest campionat, chiar în start de sezon, în luna august. 51 de goluri a încasat Viktoria până acum, cea mai slabă apărare din campionat.

Lisen: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V E

Lisen este ocupanta locului 4 în Liga secundă din Cehia. Înaintea ultimei runde, oaspeții de sâmbătă au strâns 50 de puncte. Prima poziție asigură promovarea directă, iar aceasta a fost acaparată de câteva etape bune de Brno. Totuși, lupta pentru promovare se duce în continuare. Opava (51) și Vlasim (50) sunt echipele clasate pe locurile 2 și 3. Aceste poziții duc la barajul de promovare în liga 1 din Cehia. Vestea bună pentru Lisen e că cele două rivale se vor afla față în față în ultima rundă, astfel că drumul este larg deschis pentru Lisen. Dacă oaspeții jocului de sâmbătă se impun, fac 53 de puncte și sunt siguri de locul de baraj, în condițiile în care adversarele de pe 2-3 se află în meci direct. Forma de moment este una dătătoare de speranțe pentru Lisen: 3 victorii în ultimele 4 etape disputate în liga secundă din Cehia.

Statistica meciurilor directe Zizkov v Lisen

În partida din turul campionatului, Lisen s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-2.

Cote pentru Zizkov v Lisen

Lisen este considerată favorită în acest joc, iar eu mă aștept să se impună. Oaspeții au o șansă imensă de a ajunge la baraj, cu un joc disputat pe terenul unei retrogradate. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un peste 2,5 goluri la total. În cazul în care vor fi înscrise cel puțin 3 goluri, veți prinde o cotă bună de 1,57.

Zizkov vs Lisen Pont: Victorie Lisen

Duelul motivațional e câștigat din start de Lisen. Oaspeții sunt singurii care mai au pentru ce să lupte pe final de sezon. Cu un succes în meciul de sâmbătă, Lisen este sigură că ajunge la barajul de promovare. De cealaltă parte, Viktoria Zizkov este de departe ultima în clasament, fără vreo posibilitate de a evita poziția de lanternă roșie. Gazdele vor pleca spre liga a treia, iar jucătorii vor încerca să își găsească angajamente. În aceste condiții, recomandarea mea merge pe un 2 solist. Succes!

Pont pariuri: Victorie Lisen

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

32

Castigate:

17

Pierdute:

11

Anulate:

1

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici