1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Jalghiris Vilnius - Riteriai. Ponturi A-Lyga, Lituania, 23.07.2020. Fac scor gazdele?

Jalghiris Vilnius - Riteriai. Ponturi A-Lyga, Lituania, 23.07.2020. Fac scor gazdele?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-07-22 18:56:00

A-Lyga

23 Iulie 2020, 20:00

Zalgiris Vilnius FK

Zalgiris Vilnius FK

versus
Riteriai FK

Riteriai FK

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Zalgiris Vilnius FK v Riteriai FK

Jalghiris Vilnius - Riteriai, partidă programată joi, de la ora 20.00, în etapa a 11-a din campionatul Lituaniei, opune ocupanta locului doi, echipa cu cel mai puternic atac din competiție, formației de pe ultimul loc, cu cea mai slabă apărare. Meciul n-ar trebui să ridice probleme pentru gazde.

Întâlnirea se va disputa cu un număr limitat de spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Zalgiris Vilnius FK : Forma echipei, știri și statistici

Jalghiris Vilnius (locul 2, 20 de puncte, golaveraj 22-6) are de departe cel mai bun atac din campionat și pare singura în stare, în acest moment, să atace poziția liderului Suduva – căruia i-a și luat 4 puncte din 6 și i-a dat 5 goluri în două jocuri.

Jalghiris este productivă, pe adversara de azi a bătut-o în tur, la ea acasă, cu 7-0. În ultimele 5 meciuri a înscris 15 goluri (13 în campionat, două în Cupă) și a primit un singur gol.

Clasarea pe poziția a doua, la 5 puncte de lider, este din cauza unor sincope neașteptate cu formații mai mici, precum Banga.

Riteriai FK : Forma echipei, știri și statistici

Riteriai (locul 6, 5 puncte, golaveraj 6-21) a obținut o singură victorie în acest sezon, în etapa a doua, pe 30 mai, tocmai cu adversara de azi, Jalghiris Vilnius, pe care a învins-o în deplasare cu 1-0. A fost o întâmplare, iar de atunci n-a mai bătut pe nimeni în campionat. În cele 9 partide care au urmat a suferit 6 înfrângeri, a remizat de două ori și a obținut o victorie în Cupă, 2-0 cu Banga.

Riteriai nu a înscris decât 6 goluri, dar în ultimul timp are obieciul să dea câte unul de meci. Din 14 iunie până azi a disputat 8 partide: în 5 a marcat o dată, în una de două ori.

Echipe probabile

Zalgiris Vilnius FK Echipă probabilă Zalgiris Vilnius FK
Portar Berkovec
Fundași Slijngard, Tatomirovic, Karamarko, Ljubisavljevic
Mijlocaşi Mikoliunas, Kuklys – Videmont, Simkus, Antal
Atacanţi Kyeremeh
Riteriai FK Echipă probabilă Riteriai FK
Portar Simaitis
Fundași Borovskis, Kalermo, Masenzovas, Barauskas
Mijlocaşi Levsinas, Dombrauskis - L. Traore, Filipavicius, Kazlauskas
Atacanţi Paulauskas

Statistica meciurilor directe Zalgiris Vilnius FK v Riteriai FK

În precedentele două partide din acest sezon, victoriile au fost împărțite. În luna mai, în etapa a doua, Riteriai a învins la Vilnius cu 1-0. Revanșa, pe 28 iunie, a adus victoria pentru Jalghiris, la Riteriai, cu 7-0! În sezonul trecut, echilibrul a fost clar: două succese pentru Riteriai (1-0 acasă, 3-1 în deplasare), o remiză (1-1 la Riteriai), o victorie Jalghiris (2-1 acasă).

În total, s-au jucat 35 de partide între cele două formații. Jalghiris a învins în 18, Riteriai în 9, alte 8 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Zalgiris Vilnius FK v Riteriai FK

Pariul pe GG – ambele formații înscriu – nu e chiar atât de absurd cum poate părea la prima vedere. Și Jalghiris Vilnius, și Riteriai reușesc să marcheze, de obicei. Cota pe GG este 2,27 pe Betano. O altă cotă bună este pe minimum două goluri date în prima repriză – 2,25.

Zalgiris Vilnius FK vs Riteriai FK Pont: Peste 2,5 goluri

Jalghiris Vilnius are cel mai bun atac din Lituania, a marcat în ultimul joc cu Riteriai 7 goluri, iar din ultimele cinci partide, în patru a marcat minimum 2 goluri. Riteriai are o apărare slabă, dar reușește cumva, în ultima lună, să înscrie în cele mai multe dintre meciuri. Mizăm pe minimum 3 goluri înscrise, pariu cu cota 1,57 pe Betano.

Miza: 7/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Zalgiris Vilnius FK vs Riteriai FK Pont: Peste 3 goluri asiatic

Pont pentru #biletulzilei. După 10 etape scurse din campionatul Lituaniei, Zalgiris, deși este pe locul 2, are deja cel mai bun atac din Lyga, la mare distanță de locul 1. Primește vizita celor de la Riteriai, ultimii în clasament, care au 4 eșecuri consecutive printre care și meciul tur, jucat acasă, cu Zalgiris, încheiat cu un catastrofal 0-7. Zalgiris a reușit câteva meciuri excelente pe teren propriu, cu goluri multe, printre care și 2 scoruri de 4-0, de aceea cred că vom asista la un festival de goluri din partea formației gazdă. O să aleg pariul de peste 3 goluri asiatic la o cotă oferită de către Unibet, pont pe care îl vom folosi pentru proiectul #biletulzilei.

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici