1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Young Boys vs Sion Ponturi Pariuri Cupa Elveției, 09.08.2020, cine prinde finala?

Young Boys vs Sion Ponturi Pariuri Cupa Elveției, 09.08.2020, cine prinde finala?

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2020-08-09 10:57:00

Fotbal - Cupa Elveției

09 August 2020, 17:00

Young Boys

Young Boys

versus
Sion

Sion

1.47

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Young Boys v Sion

Campionatul Elveției s-a încheiat săptămâna trecută, a mai rămas de stabilit câștigătoarea Cupei. Competiția a ajuns în faza semifinalelor, unde sunt calificate trei echipe din prima ligă și una din liga secundă (Winterthur). Programul semifinalelor: Young Boys Berna - FC Sion, FC Basel - Winterthur.

Mari favorite să joace finala sunt Young Boys (campioana) și Basel (locul 3 în Super League).

Young Boys a câștigat campionatul detașat, cu 8 puncte mai mult decât locul 2 (St. Gallen) și cu 14 față de locul 3 (Basel). Echipa antrenată de Gerardo Seoane Castro (41 de ani) a avut și un remarcabil parcurs în Europa League, ajungând în faza grupelor, unde a făcut 8 puncte într-o grupă grea, cu FC Porto, Glasgow Rangers și Feyenoord Rotterdam.

În schimb, FC Sion vine din altă zonă a clasamentului: a încheiat Super League pe locul 8, primul care asigură salvarea de la retrogradare, cu numai un punct peste "linia roșie".

La final veți regăsi și un pariu.

Young Boys: Forma echipei, știri și statistici

Tânărul antrenor Gerardo Seoane Castro (41 de ani) a impresionat Elveția în ultimii doi ani, câștigând campionatul de două ori la rând și stopând astfel hegemonia lui FC Basel.

Young Boys a câștigat "pe linie" ultimele 6 meciuri din Super League, având o singură înfrângere în ultimele 13 partide (2-3 la Basel, unde a revenit de la 0-3).

Joia trecută, în "sferturile" Cupei, Young Boys a eliminat greu pe Lucerna, 2-1 după prelungiri, cu golul decisiv marcat de germanul Gaudino în minutul 116.

Marea vedetă a campioanei este camerunezul Jean Pierre Nsamé (27 de ani), golgeterul Super League, cu un număr impresionat de goluri: 31. Nsamé a reușit să înscrie cam cât următorii doi "tunari" ai campionatului la un loc: Itten (19) și Demirovic (14), ambii de la St. Gallen. De altfel, Nsamé a marcat 40% din golurile echipei sale în campionat (32 din 80).

Young Boys - Ultimele 5 meciuri:

* 2-1 (d) cu Lucerna (după prelungiri / Schweizer Cup)

*  3-1 (a) cu St. Gallen

* 1-0 (d) cu Sion

* 1-0 (a) cu Lucerna

* 1-0 (d) cu Neuchatel Xamax

Absenți: Camara, Lefort, Lustenberger, Janko (accidentați).

Sion: Forma echipei, știri și statistici

FC Sion (locul 8 din 10) s-a salvat "la mustață" de la retrogradare, c un singur punct mai mult decât FC Thun (locul 9), care va juca barajul. Salvarea a venit grație unui parcurs formidabil în ultimele 8 etape: 4 victorii, 3 egaluri, o singură înfrângere (0-1 chiar cu adversara sa de acum, Young Boys).

Bonus: după salvarea de la retrogradare, Sion a făcut și o "aroganță": joia trecută s-a calificat în semifinalele Schweizer Cup, după 2-1 cu Rapperswil-Jona, echipă de liga a treia.

Echipa antrenată de italianul Paolo Tramezzani (50 de ani) se bazează pe o tripletă de atac braziliană (Patrick - Batata - Itaitinga), susținută de camerunezul african Zock Abep.

Totuși, golgeterul echipei este mijlocașul Pajtim Kasami (28 de ani), elvețian de origine macedoneană, care a marcat 11 goluri în recent încheiata ediție de Super League.

FC Sion - Ultimele 5 meciuri:

* 2-1 (d) cu Rapperswil-Jona (Schweizer Cup)

* 2-1 (d) cu Servette Geneva

* 0-1 (a) cu Young Boys Berna

* 2-0 (d) cu FC Zürich

* 1-1 (a) cu Thun

Echipe probabile

Young Boys Echipă probabilă Young Boys
Portar Von Ballmoos
Fundași Fassnacht, Burgy, Zesiger, Garcia
Mijlocaşi Aebischer, Martins Pereira, Sierro
Atacanţi Ngamaleu, Nsame, Sulejmani
Sion Echipă probabilă Sion
Portar Fickentscher
Fundași Maceiras, Bamert, Ndoye, Facchinetti
Mijlocaşi Kasami, Grgic, Zock Abep, Batata, Itaitinga
Atacanţi Patrick

Statistica meciurilor directe Young Boys v Sion

Situație rară la nivelul a două echipe de primă ligă: Young Boys a câștigat ultimele 15 confruntări cu FC Sion, în perioada 2016-2020, fără a pierde nici măcar un punct!

Au fost câteva victorii cu goluri multe (4-3, 5-1, 3-2, 4-0, 3-1), dar cel mai frecvent scor a fost 1-0, înregistrat de 7 ori (aproape jumătate din meciuri!).

Ultimele patru meciuri directe au consemnat victorii la limită pentru Young Boys.

Ultimele 5 confruntări directe:

* 2020: Sion - Young Boys 0-1

* 2020: Young Boys - Sion 1-0

* 2019: Sion - Young Boys 3-4

* 2019: Young Boys - Sion 3-2

* 2019: Sion - Young Boys 0-4

Cote pentru Young Boys v Sion

Recomand și:

* Pauză/Final: 1/1 / Cota: 1,77

* Prima repriză: 1 / Cota: 1,66.

Young Boys vs Sion Pont: Total goluri: 2-4

Young Boys are un bun potențial ofensiv, dovedit inclusiv în Europa League (2-1 cu Glasgow Rangers, 2-0 cu Feyenoord), unde a marcat cel puțin un gol în fiecare dintre cele 6 meciuri din grupă. În campionat, Young Boys a alternat victoriile cu potop de goluri (5-0 cu FC Zurich, 4-0 cu Thun, 4-2 cu Servette Geneva) cu cele pragmatice, la limită (1-0, consecutiv, cu Neuchatel Xamax, Lucerna și Sion). Miza partidei va face ca și Sion să-și crească nivelul. Ambele echipe vor căuta să joace pragmatic, la rezultat. De aceea, e de așteptat un număr moderat de goluri: nici prea multe, dar nici prea puține. Plaja de 2-4 goluri e rezonabilă și oferă o cotă suficient de bună.

Fotbal - Cupa Elveției

Total goluri: 2-4

1.47
Young Boys vs Sion

09 Aug 20, 17:00

Miza: 7/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Young Boys vs Sion Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

Young Boys, campioana Elveției, dorește să facă eventul, să pună mâna și pe cupă, și are șanse bune de a accede în finală pentru că are în față pe Sion, o formația care abia s-a salvat de la retrogradare în sezonul recent încheiat. În sferturi ambele echipe au disputat meciuri cu câte 2 goluri marcate până la pauză, de aceea cred că vom avea un deznodământ similar și acum.

Miza: 5/10
Cota: 2.00
Status: Pierdut

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici