1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Wisla Cracovia – Zaglebie Lubin. Ponturi Pariuri Ekstraklasa, Polonia, 26.07.2021. Derby de tradiție cu gazdele favorite

Wisla Cracovia – Zaglebie Lubin. Ponturi Pariuri Ekstraklasa, Polonia, 26.07.2021. Derby de tradiție cu gazdele favorite

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-07-25 11:18:00

Fotbal Polonia - Ekstraklasa

26 Iulie 2021, 19:00

Wisla Cracovia

Wisla Cracovia

versus
Zaglebie Lubin

Zaglebie Lubin

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Wisla Cracovia v Zaglebie Lubin

Wisla Cracovia – Zaglebie Lubin, partidă programată luni, de la ora 19.00, în prima etapă din campionatul Poloniei, este un derby de tradiție al acestei țări. Niciuna dintre cele două formații n-a arătat grozav în pregătiri, dar oaspeții par chiar într-o criză, ajungând la 10 meciuri consecutive fără victorie.  

Clasate în a doua jumătate a clasamentului în campionatul trecut, atât Wisla cât și Zaglebie sunt presate să-și recupereze prestanța în acest sezon. Totuși, granzii Poloniei sunt, momentan, alții.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Wisla Cracovia: Forma echipei, știri și statistici

Wisla Cracovia a terminat campionatul trecut (unul normal, fără play-off și play-out) pe un loc absolut nesatisfăcător – 13, cu 33 de puncte și golaveraj 39-42 în 30 de etape.

S-au operat schimbări masive în echipă în intersezon, dar incertitudinile privind valoarea și forma rămân după amicalele disputate: 3-2 cu Stal Mielec, 3-1 cu Mikulas, 3-2 cu Pszcza, 1-2 cu Rzeszow, 1-1 cu Podbeskidzie.

Antrenorul Adrián Guľa n-are probleme de lot și speră să mențină rețeta de succes din finalul sezonului trecut, când echipa sa, cu profil defensiv, a câștigat – de exemplu – ultima etapă, în deplasarea la Piast Gliwice, scor 3-2, deși a avut doar 34% posesia balonului, iar gazdele au tras de 16 ori la poartă.

Wisla a arătat și în pregătiri o bună eficiență în fața porții adverse, marcând 11 goluri în 5 amicale. În același timp, are o apărare slabă, care a primit în aceste meciuri 10 goluri. Au fost GG-uri în toate aceste amicale.

Zaglebie Lubin: Forma echipei, știri și statistici

Zaglebie Lubin a încheiat sezonul trecut pe un loc mult sub pretențiile clubului – 8, cu 41 de puncte și golaveraj 38-40, după ce o perioadă s-a învârtit în zona podiumului. Echipa este mai multă vreme într-o perioadă proastă, cu încă un an înainte ratând prezența în play-off.

Și mai îngrijorătoare este forma slabă care s-a perpetuat și în aceste pregătiri. Zaglebie n-a obținut nici măcar o victorie în 6 amicale: 0-3 cu Pogon Szczecin, 1-3 la Lech Poznan, 1-1 cu Legnica, 1-1 cu Sigma Olomouc, 0-1 acasă cu Warta Poznan, 2-2 cu Polkowice.

Antrenorul Paweł Karmelita are o problemă mai mică în ofensivă decât în defensivă. Din aceste 6 amicale, Zaglebie a înscris în 4. Însă apărarea este foarte slabă – a încasat de fiecare dată.

Oaspeții vin la Cracovia fără probleme de lot.

Echipe probabile

Wisla Cracovia Echipă probabilă Wisla Cracovia
Portar Lis
Fundași Gruszkowski, Frydrych, Sadlok, Hanousek
Mijlocaşi Hugi, El Mahdioui, Jukov, Blaszczykowski, Starzynski
Atacanţi Yeboah
Zaglebie Lubin Echipă probabilă Zaglebie Lubin
Portar Hladun
Fundași Chodyna, Soler, Simic, Bartolewski
Mijlocaşi Zivec, Baszkirow, Lakomy, Starzynski, Szysz
Atacanţi Podlinski

Statistica meciurilor directe Wisla Cracovia v Zaglebie Lubin

5 din cele 6 meciuri jucate între Wisla și Zaglebie din 2019 încoace s-au terminat cu GG.

În campionatul trecut, Zaglebie a câștigat tur-retur: 2-1 în deplasare, 4-1 acasă.

În campionatul 2019-2020, dat peste cap de pandemie, meciurile din sezonul regulat s-au terminat cu Wisla – Zaglebie 4-2 și Zaglebie – Wisla 0-1. În play-out, Zaglebie a învins cu 3-1.
În campionatul 2018-2019, victoriile s-au împărțit: Wisla – Zaglebie 3-2 în tur, Zaglebie – Wisla 3-1 în retur.

S-au jucat, în total, 52 de partide între aceste formații. Wisla Cracovia a câștigat 29, Zaglebie Lubin 15, de 8 ori s-a consemnat remiza.

Cote pentru Wisla Cracovia v Zaglebie Lubin

Deși Wisla pleacă favorită, ar fi de așteptat să vedem, totuși, echilibru în acest prim meci al sezonului – cel puțin în prima parte a meciului. Cred că sunt șanse mari să vedem remiză la pauză sau la final – cota 1,7 în oferta Betano pariuri.
Din aceleași rațiuni de mai sus – prima etapă, echipele nu sunt încă reglate pe deplin – cred că în prima repriză se va da cel mult un gol. Betano pariuri are cota 1,42 pe maximum o reușită în prima repriză și cota 1,93 pentru totalul asiatic HT -1.

Wisla Cracovia vs Zaglebie Lubin Pont: Ambele echipe marchează

6 din ultimele 7 meciuri de campionat dintre Wisla și Zaglebie s-au terminat cu GG (inclusiv cele două din sezonul trecut). În special oaspeții n-au obținut rezultate bune în pregătiri, dar ultimele 7 meciuri la rând jucate de Wisla au avut GG, la fel și 4 din ultimele 5 disputate de Zaglebie. Acesta este un derby de tradiție al Poloniei și înclin să cred că vom vedea goluri de ambele părți. GG-ul are cota 1,65 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici