1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Winterthur vs. Kriens, Ponturi Pariuri Fotbal Elveția 2, 23.02.2021

Winterthur vs. Kriens, Ponturi Pariuri Fotbal Elveția 2, 23.02.2021

Dan Bara
Dan Bara

2021-02-21 22:04:00

Fotbal Elveţia 2

23 Februarie 2021, 19:15

Winterthur

Winterthur

versus
Kriens

Kriens

1.58

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Winterthur v Kriens

Marți, de la ora 19:15, se dispută un meci fără o miză sportivă prea importantă în liga a doua elvețiană, ocupanta locului 6, Winterthur, urmând să primească vizita echipei de pe poziția a 8-a, Kriens. Însă pariorii ar putea găsi interesante datele întâlnirii și pronosticurile alese. 

Winterthur: Forma echipei, știri și statistici

Winterthur vine după 4 înfrângeri consecutive, iar perspectivele promovării s-au micșorat semnificativ. Momentan e pe 6, la 9 puncte de barajul de promovare și la 8 puncte peste adversarul din această etapă. Pe de altă parte, e la o distanță sigură de retrogradare, 14 puncte, ceea ce înseamnă că prestațiile din restul sezonului s-ar putea să fie destul de relaxate.    

Rezultatele sale sunt bizare din câteva puncte de vedere. În primul rând, pentru că această formație se descurcă bine în primele 45 de minute pentru ca, după pauză, lucrurile să o ia razna. Până acum e echipa care a intrat de cele mai puțin ori condusă la vestiare după prima repriză, doar în două rânduri. În al doilea rând, pentru că a produs recent una dintre marile surprize ale fotbalului elvețian, eliminând-o din Cupă pe Basel cu un categoric 6-2. Din nou, în repriza a doua s-au petrecut lucrurile interesante dar, de data aceasta, ele au fost nu tocmai rele. La pauză a fost 2-0 pentru Winterthur, pentru ca în partea secundă să se marcheze nu mai puțin de 6 goluri. 

Kriens: Forma echipei, știri și statistici

Kriens vine după o victorie, 2-0 cu ultima clasată, Chiasso, rezultat care a clarificat destul de bine raportul de forțe cu această formație. Din liga a doua elvețiană retrogradează doar ultimul loc, iar Kriens are acum un avans de 6 puncte față de cei de la Chiasso. Ba, mai mult, în urmă cu câteva etape a bătut-o și pe penultima clasată în meci direct, 1-0 în deplasare. 

În cele 9 deplasări ale sezonului a obținut doar două victorii și două remize, marcând 9 goluri și primind 15. Kriens a marcat în 7 partide pe terenurile adversarilor dar a primit gol tot în 7 dintre acestea. 

Echipe probabile

Winterthur Echipă probabilă Winterthur
Portar Marzino
Fundași Gantenbein, Lekaj, Kamberi, Wittwer
Mijlocaşi Alves, Isik, Pepsi, Kriz, Ramizi
Atacanţi Buess
Kriens Echipă probabilă Kriens
Portar Brugger
Fundași Urtic, Alessandrini, Berisha, Costa
Mijlocaşi Aliu, Selasi, Yesil, Mistrafovic
Atacanţi Patrick, Mulaj

Statistica meciurilor directe Winterthur v Kriens

Challenge League are 10 echipe, iar fiecare dintre acestea joacă câte 4 meciuri cu celelalte formații. În actualul sezon, Kriens a mai jucat de două ori cu adversarul din această etapă, obținând un singur punct.  

20.11.20 CL Winterthur Kriens 1 : 1
03.10.20 CL Kriens Winterthur 0 : 2
30.07.20 CL Winterthur Kriens 4 : 0
25.01.20 CL Kriens Winterthur 0 : 0
24.11.19 CL Winterthur Kriens 0 : 2

Cote pentru Winterthur v Kriens

În meciurile lui Winterthur se marchează foarte multe goluri în mod obișnuit, motiv pentru care am ales pariul „Peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.58 în oferta Netbet. De la același bookmaker vă mai propun să încercați „Peste 1.5 goluri în repriza secundă”, cota 1.76, și „GG și 3+”, cota 1.86. 

Winterthur vs Kriens Pont: Peste 2.5 goluri

Din întreaga ligă a doua elvețiană, doar în meciurile celor de la Aarau se marchează mai mult decât în cele ale lui Winterthur. Media golurilor e de 3.1 pe etapă, iar în ultimele 4 runde totalul a fost de 22 de goluri. De asemenea, rezultatul cu Basel, 6-2 în Cupă, se încadrează în aceeași linie. La ultima vizită pe care cei de la Kriens au făcut-o la Winterthur scorul a fost egal, 1-1, iar faptul că oaspeții au marcat în 8 dintre cele 10 deplasări ale sezonului efectuate în toate competițiile ne dă speranțe că și disputa din această etapă ar putea fi una cu multe reușite.

Miza: 8/10
Cota: 1.58
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici