1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Willem vs Utrecht

Willem II vs Utrecht – Ponturi Pariuri Olanda Eredivisie 15.05.2022

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2022-05-14 15:16:00

Fotbal Olanda - Eredivisie

15 Mai 2022, 15:30

Willem II

Willem II

versus
Utrecht

Utrecht

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Willem II v Utrecht

Willem primește vizita lui Utrecht pentru a încheia acest sezon. Cele două formații se vor întâlni duminică după-amiază, începând cu orele 15:30, pe Stadionul Konig Willem ÎI, sub conducerea arbitrului van den Kerkhof. În continuare puteți citi mai multe detalii despre forma celor două protagoniste și un pont recomandat.

Willem II: Forma echipei, știri și statistici

Willem se află într-o poziție destul de delicată. Formația este pe cale să părăsească Eredivisie, după 8 ani de zile.

Momentan ocupă locul 17, primul loc din zona roșie ce duce direct în Eerste Divisie. Locul de baraj este ocupat de Sittard, la doar 2 puncte peste Willem. Pentru Willem este vital să obțînă o victorie, iar Sittard să piardă etapă.

Doar 30 de puncte a reușit Willem până acum, după 8 victorii și 6 remize. A pierdut 19 etape în acest sezon, rezultate ce nu i-au permis să urce peste zona roșie.

Golaverajul formației este negativ, așa cum era de așteptat. Willem a înscris 29 de goluri, încasând 57. Este pe locul 3 atât în topul celor mai slabe ofensive, cât și în al celor mai slabe defensive din Eredivisie.

Pe Willem a îngropat-o seria celor 10 etape în care a pierdut de fiecare dată. A surprins cu o victorie în fața lui Waalwijk la final de aprilie, apoi a picat din nou cu 8 etape în care a luat doar 2 puncte. Așa că, situația de acum nu este deloc surprinzătoare pentru Willem.

S-a trezit pe final de sezon, reușind să se impună cu Vitesse și cu Heracles. A tras tare în meciul cu PSV, însă a pierdut cu 4:2. În etapa anterioară a scos un punct din deplasarea la Cambuur. Au fost acordate cel puțîn 9 lovituri de colț în ultimele 3 etape jucate de Willem.

Willem nu are decât să lupte și să spere la o minune. E musai să se impună și să se roage că Sittard să piardă acest ultim meci.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Utrecht: Forma echipei, știri și statistici

Utrecht este liniștită în această ultimă partidă. Se află pe locul 7, a reușit să prindă playoff-ul pentru Conference League și nu mai poate fi ajunsă. Are un total de 47 de puncte după 12 victorii, 11 remize și 10 înfrângeri.

A făcut un sezon bun, s-a descurcat mai bine pe teren propriu decât în deplasare. 30 de puncte a reușit în meciurile de acasă, pe când doar 17 din poziția de oaspete. Din fericire, Utrecht a scăpat de griji și nu o mai deranjează o ultimă vizită în acest sezon.

Are un golaveraj pozitiv, de 51:43. Grecul Douvikas și olandezul Ramselaar sunt golgheterii formației, cu câte 9 reușite. Veerman îi urmează cu 8 goluri. Se pare că toți 3 rămân în lot și în sezonul următor.

Utrecht vine după 3 remize, o victorie și o înfrângere. A încheiat la egalitate cu Alkmaar, cu Zwolle și cu Sittard, s-a impus cu Nijmegen, vecină să de clasament și a fost învinsă de Feyenoord.

Greu de spus ce strategie va adopta în această ultima etapă, având în vedere că și-a încheiat misiunea și nu mai poate fi ajunsă în clasament.

Statistica meciurilor directe Willem II v Utrecht

Așa arată cele mai recente întâlniri dintre Utrecht și Willem. Utrecht s-a impus în 4 din aceste 5 meciuri, iar o dată au încheiat la egalitate. În cele 3 meciuri jucate în anul 2021 s-au înscris cel puțin 5 goluri de fiecare dată. 9 lovituri de colț s-au acordat in meciul tur din acest sezon.

31.10.21               ERE         Utrecht Willem II             5:1         

01.05.21               ERE         Utrecht Willem II             3:2         

19.02.21               ERE         Willem II             Utrecht 0:6         

16.02.20               ERE         Willem II             Utrecht 1:1

29.09.19               ERE         Utrecht Willem II             2:0

Cote pentru Willem II v Utrecht

Din oferta de pariuri Betano am ales o cotă de 1.47 pentru că în acest meci să se acorde peste 8.5 cornere. La minimum 10 lovituri de colț, cota urcă la 1.78.

Willem II vs Utrecht Pont: Peste 8.5 cornere

Willem trebuie să forțeze și să își joace ultima carte. Se bucură de avantajul de a juca acasă, unde a bifat 6 victorii din totalul de 8. Se vede că Willem a încercat în ultimele etape să se salveze din această situație, însă nu a fost suficient. Au fost cel puțin 9 cornere acordate în ultimele 3 meciuri jucate de Willem: 11 cu Cambuur, 9 cu Heracles și 11 cu PSV Eindhoven. Aleg să pariez pe cornere, având în vedere că Willem are o eficiență destul de scăzută în atac, dar trebuie să forțeze.

Fotbal Olanda - Eredivisie

Peste 8.5 cornere

1.47
Willem II vs Utrecht

15 May 22, 15:30

Miza: 8/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici