Share

Pont Australia, A-League: Western Sydney – Brisbane Roar, goluri în prima repriză?

Alte Competitii

Cota: 1.72

Adaugat de: Matei Udrea

01 Noi 2019 14:41 304 0
Logo Western Sydney
Logo Brisbane Roar
Western Sydney
Brisbane Roar
VS
08:00 02 Noiembrie 2019
Fotbal Australia - A League

Analiză și informații pentru Western Sydney v Brisbane Roar

Western Sydney – Brisbane Roar, partidă contând pentru etapa a 4-a din prima ligă a Australiei, programată sâmbătă, de la ora României 8.00, opune două echipe care în sezonul trecut au mers destul de slab. Gazdele au pornit foarte tare noul campionat, păstrându-și obiceiul de a înscrie mult, în timp ce oaspeții, care au un meci în minus, s-au instalat deja în zona subsolului.
Analiza pariului poate fi consultată mai jos.

Pariază la o cotă mărită de 40.00 pe victoria lui Liverpool cu Aston Villa!

Western Sydney: Forma echipei, știri și statistici

Î E V V V

Western Sydney (locul 3, 9 puncte, golaveraj 5-2) și-a păstrat antrenorul din sezonul trecut, germanul Markus Babbel, și – se pare – obiceiul de a juca ofensiv, spectaculos. Anul trecut, echipa a terminat pe locul 8 și a avut golaveraj 42-54 (18-27) în 27 de etape. În acest sezon, după 3 etape golaverajul este deja 5-2 (2-1), dar diferența este că echipa merge mult mai bine și are punctaj maxim în acest moment.

Niciuna din cele două etape jucate acasă n-a avut 0-0 la pauză. În partida cu Central Coast a fost 2-1 (1-1), iar cu Sydney FC a fost 1-0 (1-0).

Brisbane Roar : Forma echipei, știri și statistici

V V E E Î

Brisbane Roar (locul 9, 1 punct, golaveraj 1-2) l-a adus ca antrenor, în aprilie, chiar înaintea ultimei etape din sezonul trecut, pe fostul internațional englez Robbie Fowler, dar startul noului campionat sugerează din nou momente grele. În ediția precedentă, Brisbane Roar a terminat pe penultimul loc (9) campionatul, cu golaveraj 38-71 (20-33). Acum, în primele două etape s-au înregistrat 1-1 (0-1) în deplasare cu Perth Glory și 0-1 (0-1) acasă cu Melbourne Victory. După cum se vede, formația a primit gol în prima repriză de fiecare dată. Brisbane îl are în continuare în atac pe golgheterul O’Donovan, care deja a marcat un gol la Perth, dar pare deocamdată incapabilă să își securizeze propria poartă.

Echipe probabile

Western Sydney

Echipă probabilă Western Sydney
Portar Lopar
Fundași Georghievski, McGowan, Jurman, Wilmering
Mijlocaşi Baccus, Schwegler, Sullivan
Atacanţi K. Yeboah, Meier, Duke

Brisbane Roar

Echipă probabilă Brisbane Roar
Portar Crocombe
Fundași Neville, Aldred, Gillesphey
Mijlocaşi O’Neill - McGing, Mauk, O’Shea, O’Toole
Atacanţi O’Donovan, Inman

Statistica meciurilor directe Western Sydney v Brisbane Roar

În sezonul trecut s-au disputat trei partide între Western Sydney și Brisbane Roar. Primele două partide s-au terminat cu același scor, 2-2. Ultima a fost câștigată de Western Sydney la Brisbane cu 4-1.
În total, au fost 26 de meciuri între cele două până acum. Western Sydney a câștigat de 11 ori, Brisbane de 9 ori, de 6 ori a fost remiză.

Cote pentru Western Sydney v Brisbane Roar

Western Sydney, care are 3 victorii din tot atâtea posibile în startul sezonului, primește o cotă foarte generoasă – 2,1 la Unibet – pentru pariul că va câștiga. Aceeași agenție ne dă cota 1,75 pentru minimum 3 goluri înscrise în acest meci.

Western Sydney vs Brisbane Roar Pont: Total asiatic +1 la pauză

Western Sydney are golaverajul pauzei 2-1 în cele două partide jucate până acum pe propriul teren. Brisbane a jucat un singur meci în deplasare și atunci a primit gol în prima repriză. Formația din Sydney s-ar părea că și-a păstrat stilul ofensiv din sezonul trecut, în timp ce Brisbane dă din nou semne de slăbiciune. Mizăm pe goluri până la pauză: pariul pe totalul asiatic +1 în prima repriză are cota 1,72 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic +1 la pauză

Miza: 7/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

16

Castigate:

7

Pierdute:

4

Anulate:

5

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici