1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Western Sydney Wanderers - Adelaide United: ponturi pariuri A-League. 27.02.2021

Western Sydney Wanderers - Adelaide United: ponturi pariuri A-League. 27.02.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-02-25 14:53:00

Australia A-League

27 Februarie 2021, 08:05

Western Sydney

Western Sydney

versus
Adelaide United

Adelaide United

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Western Sydney v Adelaide United

Într-un meci din prima ligă australiană de fotbal, Western Sydney Wanderers primește vizita celor de la Adelaide United. Partida de pe Bankwest Stadium din Sydney este programată sâmbătă dimineața, cu începere de la ora 08:05. În cele ce urmează putețit citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit. 

Western Sydney: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele de sâmbătă au început campionatul cu o înfrângere pe teren propriu, 0-1 cu Macarthur, însă de atunci nu au mai pierdut niciun meci. Seria pozitivă a ajuns la 7 etape, perioadă în care trupa de pe Bankwest Stadium a strâns 3 victorii și 4 egaluri. Cu 13 puncte acumulate până acum, echipa pregătită de Carl Robinson a ajuns pe locul 4 în A-League. Pentru gazde evoluează și Daniel Georgievski, fostul fundaș al celor de la FCSB. Cel mai recent meci disputat în campionat a fost încheiat la egalitate, scor 2-2, în compania celor de la Wellington Phoenix. În ultimele 3 etape, Western Sydney Wanderers au înscris câte două goluri: 2-0 cu Melbourne Victory și 2-2 în compania celor de la Macarthur. 

Adelaide United: Forma echipei, știri și statistici

Adelaide United este una dintre echipele care asigură spectacolul etapă de etapă în Australia. Oaspeții de sâmbătă vin după 4 jocuri la rând de peste 2,5 goluri. Cel mai recent a adus victoria de pe teren propriu cu Central Coast Mariners (3-2). Acel succes a pus capăt unei serii negative de 3 eșecuri: 0-4 cu Macarthur, 1-2 cu Perth Glory și 1-3 cu Brisbane Roar. În cele 8 meciuri bigate până acum de la începutul campionatului, Adelaide United are un golaveraj de 11-16, o medie de peste 3 goluri per partidă. Apărarea este cea mai slabă din întrega primă ligă australiană. Totuși, Tomi Juric este unul dintre golgheterii campionatului, cu 4 reușite. Înainte să se întoarcă în țara natală, atacantul de 29 de ani a evoluat la Lokomotiva Zagreb, Roda Kerkrade, Luzern și CSKA Sofia.

Statistica meciurilor directe Western Sydney v Adelaide United

Western Sydney Wanderers au câștigat ultimele 3 partide directe. În cele mai recente 6 confruntări între cele două formații s-au marcat peste 2,5 goluri: 5-2, 3-2, 3-2, 1-2, 2-2 și 2-3. 

Cote pentru Western Sydney v Adelaide United

Gazdele pornesc cu prima șansă, iar eu mă aștept la un meci spectaculos. Cele două formații sunt implicate des în partide cu multe goluri, iar recomandare mea merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un GG. În cazul în care vor fi marcate goluri în ambele porți, veți prinde o cotă atractivă de 1,65.

Western Sydney vs Adelaide United Pont: Peste 2,5 goluri

Fotbalul din Australia este ticsit cu meciuri de peste 2,5 goluri, iar duelul selectat nu cred că va face notă discordantă. Adelaide United are 4 etape la rând în care este implicată în jocuri de cel puțin 3 goluri înscrise, în timp ce Western Sydney Wanderers a marcat de 6 ori în ultimele 3 jocuri. Ultimele 6 dueluri directe au avut cel puțin 3 goluri la total, iar eu mă aștept ca seria să continue și după confruntarea de sâmbătă dimineața. Recomand un barem de peste 2,5 goluri, la o cotă excelentă selectată din oferta Betano. Succes!

Miza: 6/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici