1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Wellington Phoenix - Newcastle Jets: ponturi pariuri Australia A-League. 24.01.2021

Wellington Phoenix - Newcastle Jets: ponturi pariuri Australia A-League. 24.01.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-01-23 19:08:00

Australia A-League

24 Ianuarie 2021, 09:10

Wellington Phoenix

Wellington Phoenix

versus
Newcastle Jets

Newcastle Jets

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Wellington Phoenix v Newcastle Jets

Într-un meci din campionatul Australiei de fotbal, Newcastle Jets se deplasează pe terenul celor de la Wellington Phoenix. Partida este programată duminică dimineața, de la ora 09:10, pe Sky Stadium. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu.

Wellington Phoenix: Forma echipei, știri și statistici

Wellington Phoenix a apucat să dispute doar două meciuri de la începutul sezonului. Până acum, gazdele partidei noastre de duminică nu au reușit să își treacă în cont niciun succes. Mai întâi a venit înfrângerea de pe teren propriu în fața campioanei Sydney (1-2), iar apoi jucătorii pregătiți de Ufuk Talay au scos un punct în deplasarea de la Macarthur (1-1). În acest ultim meci au fost dictate nu mai puțin de 13 cornere (6-7). Dacă punem la socoteală și finalul campionatului precedent, Wellington Phoenix a avut meciuri de peste 10,5 cornere la total în 4 din cele mai recente 5 confruntări din A-League. Notă discordantă face doar partida cu Sydney, care se apără foarte sus și e rar implicată în dueluri cu multe lovituri de la colțul terenului.

Newcastle Jets: Forma echipei, știri și statistici

Newcastle Jets a jucat până acum 4 meciuri în acest sezon și le-a pierdut pe toate. Fiecare înfrângere a trupei lui Craig Deans a venit chiar la limită: 0-1 cu Central Coast Mariners, 1-2 cu Western Sydney Wanderers, 1-2 în fața celor de la Macarthur, respectiv 1-2 cu Brisbane Roar. În primul meci au fost 19 cornere, în al doilea 14, în cel de-al treilea 8 lovituri de colț. Cel mai recent duel, cel cu Brisbane Roar, a fost recomandat pe pariurix cu peste 9,5 și a ieșit fără probleme: în duelul de pe 20 ianuarie 2021 s-au dictat nu mai puțin de 16 cornere! Oaspeții de duminică au arătat că sunt capabili să atace, iar până acum și-au procurat nu mai puțin de 36 de cornere în cele 4 eșecuri suferite (o medie de 9 per partidă).

Statistica meciurilor directe Wellington Phoenix v Newcastle Jets

Wellington Phoenix a pierdut un singur duel din ultimele 5 avute cu Newcastle Jets. Acesta a fost chiar cel mai recent disputat, pe 13 august 2020, când oaspeții de duminică s-au impus cu 3-0. În rest, Wellington a obținut 3 succese (2-1, 4-1, și 2-1), iar un meci s-a încheiat la egalitate (1-1). De reținut un aspect extrem de important: în toate aceste dueluri directe au fost peste 10,5 cornere la total!

Cote pentru Wellington Phoenix v Newcastle Jets

Gazdele sunt considerate favorite într-un meci disputat împotriva ultimei clasate din A-League. Față în față se vor afla două formații implicate des în dueluri cu multe lovituri de la colțul terenului, iar recomandarea mea va merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca un barem de peste 2,5 goluri. Dacă vor fi înscrise cel puțin 3 goluri, veți fi recompensați cu o cotă frumoasă de 1,75.

Wellington Phoenix vs Newcastle Jets Pont: Peste 10,5 cornere

Campionatul Australiei este unul dintre cele mai profitabile când vine vorba de pariat pe lovituri de la colțul terenului. Statistica ne arată că foarte puține meciuri în fiecare etapă ajung să nu depășească baremul de 9,5 sau chiar pe cel de 10,5 la total. Wellington Phoenix și Newcastle Jets sunt două formații prolifice la acest capitol: ultimele 5 meciuri directe au avut peste 10,5 cornere, iar acum eu cred că șirul va continua. Chiar și în puținele etape disputate până acum în noul sezon, ambele formații au avut dueluri cu câte 14, 13, 16 sau chiar 19 lovituri de colț. Cota oferită de Superbet este una bună, iar eu o recomand cu încredere. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Wellington Phoenix vs Newcastle Jets Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Newcastle Jets a pornit cum nu se poate mai rău sezonul, 4 partide, tot atâtea eșecuri. Dacă în meciul de sâmbătă au fost 8 goluri în partea a doua a meciului, poate aici se schimbă situația, mai ales că Newcastle Jets a încasat cel puțin un gol în toate cele 4 partide disputate în acest start de campionat. Am ales o cotă generoasă din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 5.25
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici