1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Waterford vs St. Patricks. Ponturi Pariuri Premier Division, 25.06.2021

Waterford vs St. Patricks. Ponturi Pariuri Premier Division, 25.06.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-06-24 17:46:00

Premier Division

25 Iunie 2021, 21:45

Waterford

Waterford

versus
St. Patrick's Athletic

St. Patrick's Athletic

1.98

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Waterford v St. Patrick's Athletic

Waterford primește vizita lui St. Patricks, în etapa a 18-a din campionatul Irlandei. Gazdele ocupă locul 9, poziție care duce în baraj, în vreme ce oaspeții sunt pe primul loc, dar la egalitate cu Shamrock Rovers. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Waterford: Forma echipei, știri și statistici

Waterford a avut un start groaznic de sezon, dar, în ultima vreme, dă semne de revenire. Waterford este penultima, cu doar 12 puncte câștigate în primele 17 runde. Totuși, în ultimele 3 etape, gazdele au obținut jumătate din zestrea actuală, ceea ce îi dă echipei lui Marc Bircham speranțe că va scăpa, în cele din urmă, de locul de baraj. Distanța este mare, nu mai puțin de 7 puncte o despart pe Waterford de ocupanta locului 8, Finn Harps. În ultima etapă de campionat, Waterford a câștigat pe terenul ultimei clasate, Longford United, pe care a învins-o cu 2-1. A fost al doilea succes consecutiv pe teren străin, după cel cu Dundalk, 3-1. Marea problemă a echipei lui Marc Bircham este defensiva modestă. Waterford a încasat nu mai puțin de 36 de goluri, cele mai multe din campionat. Abia în ultimele etape au reușit cei de la Waterford să crească numărul de goluri marcate. În ultimele 3 etape, Waterford a marcat 6 goluri, tot atâtea câte înscrisese în primele 14 etape.

Martin, Molloy și Griffin au marcat de câte două ori în ultimele 3 etape și vor fi titulari și împotriva liderului din Premier Division. Waterford este singura echipă din campionat care nu a încheiat niciun meci la egalitate, în acest sezon. Pe teren propriu, Waterford a obținut doar 3 puncte, cele mai puține din campionat. A fost un 1-0 cu Longford, victorie urmată de 5 eșecuri consecutive pe teren propriu. În ultimele 5 partide jucate acasă, Waterford a încasat nu mai puțin de 17 goluri, dintre care 7 le-a primit de la Drogheda United. Gazdele au cea mai proastă apărare de pe teren propriu (20) și cea mai slabă ofensivă (4).

St. Patrick's Athletic: Forma echipei, știri și statistici

St. Patricks țintește primul titlu după 8 ani și se ține bine după 17 etape. Echipa lui Alan Mathews are 34 de puncte, o medie de două puncte pe meci. Același număr de puncte îl are și campioana en-titre, Shamrock Rovers, care are și aceeași diferență de golaveraj, +13. Criteriul care o situează pe St. Patricks deasupra lui Shamrock este număraul mai mare de goluri marcate, 29, față de cele 26 ale campioanei. St. Patricls vine după 3 victorii consecutive, dar două dintre adversare au fost cele două echipe care o încadrează pe Waterford, în acest moment, Longford și Finn Harps. În această perioadă, cel mai important succes este cel cu ocupanta locului 3, Sligo Rovers (2-0), victorie care le-a redat încrederea băieților lui Alan Mathews, încredere zdruncinată serios de eșecul cu Dundalk (0-2) și remiza cu Derry City (2-2), două echipe din partea a doua a ierarhiei.

4 dintre cele 9 goluri marcate în ultimele 3 etape au fost opera lui Coughlan, care a dat o dublă în ultimul meci, 4-1 cu Finn Harps. Benson și Smith au și ei câte două reușite în ultimele 3 runde, iar Mathews speră ca forma celor 3 să fie decisivă și în partida de la Waterford. St. Patricks a pierdut un singur meci în deplasare, 1-3 cu Drogheda. În ultimele 4 deplasări, St. Patricks a obținut un singur succes, 3-1 cu Longford United. Liderul din Premeir Division a dat și a luat gol în ultimele 4 deplasări, iar ultimele 3 au avut cel puțin 3 goluri. 

Echipe probabile

Waterford Echipă probabilă Waterford
Portar Murphy
Fundași Ferguson, Mascoll, Power, Stafford
Mijlocaşi Martin, O'Keeffe - Griffin, Molloy, O'Reilly
Atacanţi Mutswunguma
St. Patrick's Athletic Echipă probabilă St. Patrick's Athletic
Portar Jaros
Fundași Paddy, Bermingham, Desmond, Mountney
Mijlocaşi Forrester, Lewis - Benson, King, Smith
Atacanţi Coughlan

Statistica meciurilor directe Waterford v St. Patrick's Athletic

Deși este într-o situație dificilă, Waterford și-a tras partea leului din ultimele întâlniri. Waterford are 3 victorii în ultimele 4 directe, dar St. Patricks a câștigat ultimul meci, 1-0 pe teren propriu, în aprilie. Ultimul meci jucat pe terenul lui Waterford s-a încheiat cu victoria gazdelor, 3-0. 

Cote pentru Waterford v St. Patrick's Athletic

St. Patricks are 1.70 pentru un HA (-1). Un meci cu goluri în ambele porți este cotat la 2.18

Waterford vs St. Patrick's Athletic Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

În mod normal, ar trebui să vedem spectacol în meciul de la Waterford Regional Sports Centre. Waterford este echipa cu cea mai slabă apărare din campionat, dar dă semne de revenire în ultima perioadă, în vreme ce St. Patricks are al doilea cel mai bun atac din Premier Division. În ultimele 4 partide ale gazdelor s-au marcat cel puțin 3 goluri, la fel ca în 6 dintre ultimele 8 ale liderului campionatului. Cred că același lucru se va întâmpla și de această dată. 888sport pariuri sportive oferă cea mai bună cotă pentru un meci cu cel puțin 3 reușite.

Miza: 8/10
Cota: 1.98
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici