1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Warta Poznan – Gornik Zabrze. Ponturi pariuri Ekstraklasa, Polonia, 26.10.2020. Oaspeții încearcă să revină în lupta pentru locul 1

Warta Poznan – Gornik Zabrze. Ponturi pariuri Ekstraklasa, Polonia, 26.10.2020. Oaspeții încearcă să revină în lupta pentru locul 1

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-10-25 10:08:00

Fotbal Polonia - Ekstraklasa

26 Octombrie 2020, 19:00

Warta Poznan

Warta Poznan

versus
Gornik Zabrze

Gornik Zabrze

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Warta Poznan v Gornik Zabrze

Warta Poznan – Gornik Zabrze, partidă programată luni, de la ora 19.00, în etapa a 8-a din campionatul Poloniei, opune o nou-promovată unei formații de tradiție care vrea să revină în lupta pentru locul 1. Warta este echipa la ale cărei meciuri s-au marcat cele mai puține goluri în acest start de sezon. Gornik, fost lider, a luat un punct în ultimele 3 etape și a căzut pe locul 3.

Întâlnirea se va disputa fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Warta Poznan: Forma echipei, știri și statistici

Warta Poznan (locul 12, 7 puncte, golaveraj 5-5), una dintre cele 3 nou-promovate, a început Ekstraklasa slab. Preambulul a fost o victorie obținută la penalty-uri în Cupa Poloniei, după 3-3 în 120 de minute de joc, la Blekitni Stargrad, formație de ligă inferioară.

Au urmat primele 4 etape de campionat, toate fără gol marcat: 0-1 acasă cu Lechia Gdansk, 0-1 la Zaglebie Lubin, 0-0 acasă cu Piast Gliwice, 0-1 la vecina Lech Poznan.

Apoi, dintr-o dată, în ultimele două etape, Warta și-a redescoperit apetitul pentru gol: 3-1 în deplasarea la Wisla Plock și 2-1 într-un nou meci afară, la Podbeskidzie. Toate cele 5 goluri marcate până acum de Warta s-au dat în ultimele două meciuri.

Trebuie menționat că reușitele au venit în confruntări cu formații slabe, dar e de așteptat ca acum Warta, încurajată, să vrea mai mult. Meciul cu Gornik Zabrze, echipă aflată pe locul 3, dar într-o criză în ultimele etape, poate fi o ocazie bună pentru un succes de prestigiu.

Gornik Zabrze: Forma echipei, știri și statistici

Gornik Zabrze (locul 3, 13 puncte, golaveraj 13-8) a pornit excelent în campionat, dând impresia că poate să intre chiar în lupta pentru titlu după ce în sezonul trecut a ratat calificarea în play-off, fiind nevoită să se mulțumească doar cu locul 9 (primul din play-out).

A câștigat primul joc al sezonului, 3-1 în Cupa Poloniei cu Jagiellonia, apoi a înșirat 4 victorii în campionat: 4-2 acasă cu Podbeskidzie, 2-0 la Stal Mielec (ambele – nou-promovate), 3-0 acasă cu Lechia Gdansk, 3-1 la campioana Legia Varșovia (rezultat surprinzător).

În ultimele 3 etape, Gornik “s-a tăiat”. A remizat acasă, 0-0 cu Wisla Cracovia, apoi a pierdut cele mai importante jocuri, cu contracandidatele la locul 1: 0-2 la Zaglebie Lubin, 1-3 acasă cu Rakow. Formația din Zabrze a pierdut poziția de lider și a căzut pe locul 3, după cele două echipe care au bătut-o în ultimele etape.

Ca să oprească această cădere, Gornik Zabrze are urgentă nevoie de victorie chiar începând de acum, mai ales că adversarul nu e unul de speriat.

Echipe probabile

Warta Poznan Echipă probabilă Warta Poznan
Portar Bielica
Fundași Grzesik, Ivanov, Lawniczak, Kuzdra
Mijlocaşi Kupczak, Laskowski – Rybicki, Janicki, Rodriguez
Atacanţi Kuzimski
Gornik Zabrze Echipă probabilă Gornik Zabrze
Portar Chudy
Fundași Wisniewski, Paluszek, Gryszkiewicz
Mijlocaşi Prochazka, Manneh, Kubica, Janza – Nowak
Atacanţi Sobczyk, Jimenez

Statistica meciurilor directe Warta Poznan v Gornik Zabrze

Au fost foarte puține meciuri între aceste două formații, în principal pentru că Warta a stat în ligile inferioare, iar Gornik n-a prea coborât din prima divizie. Acum 4 ani, într-un amical, a fost Warta – Gornik 2-1. Acum 7 ani, într-un alt amical, a fost 0-0.

Precedentele jocuri oficiale au fost tocmai în sezonul 2009-2010, într-unul din rarele momente când Gornik retrogradase în eșalonul inferior. Warta a câștigat atunci ambele jocuri, 2-1 acasă și 3-2 în deplasare.

În total, au fost 6 partide directe. Warta a câștigat 3, Gornik una, alte două s-au încheiat al egalitate.

Cote pentru Warta Poznan v Gornik Zabrze

Cred că Gornik Zabrze, deși a luat un singur punct în ultimele 3 etape, pornește favorită în acest meci. Cota 1,59 pentru victoria oaspeților în pariul fără X, disponibilă în oferta Betano pariuri, este destul de bună.
Warta Poznan a dat un singur gol până la pauză în ultimele 6 etape, neprimind în schimb niciunul. Gornik Zabrze a fost mai activă, dar în ultimele 3 etape a scăzut tempoul și a avut golaveraj 1-4 în prima repriză. Unibet pariuri sportive dă o cotă foarte bună pentru totalul asiatic -1 la pauză – 1,92.

Warta Poznan vs Gornik Zabrze Pont: Ambele formații marchează

Gornik Zabrze trebuie să reînceapă urgent să câștige ca să se mențină în traiectoria favorabilă pe care s-a încadrat la începutul campionatului, așa că trebuie să riște ca să înscrie în acest meci. Warta a marcat în ultimele două etape toate golurile din acest sezon – 5 la număr. Vom miza pe opțiunea GG, cu cota 1,7 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici