1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Vitesse vs. Venlo, Ponturi pariuri Fotbal Olanda, 27.02.2021: Oaspeții sunt la retrogradare dar îl au în echipă pe golgeterul campionatului!

Vitesse vs. Venlo, Ponturi pariuri Fotbal Olanda, 27.02.2021: Oaspeții sunt la retrogradare dar îl au în echipă pe golgeterul campionatului!

Dan Bara
Dan Bara

2021-02-26 18:20:00

Fotbal Olanda - Eredivisie

27 Februarie 2021, 21:00

Vitesse Arnhem

Vitesse Arnhem

versus
VVV Venlo

VVV Venlo

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Vitesse Arnhem v VVV Venlo

Sâmbătă, de la ora 21:00, Vitesse și Venlo, echipe cu înfrângeri pe linie în ultimele 3 etape din Eredivisie, se întâlnesc în meci direct. Aflați în continuare care sunt ponturile pentru pariuri alese pentru această partidă și care sunt argumentele pentru care au fost selectate.

Vitesse Arnhem: Forma echipei, știri și statistici

În urmă cu exact o lună, Vitesse își întrerupea parcursul excelent din prima parte a sezonului, pierzând pe terenul aceluiași adversar pe care urmează să îl întâlnească în această rundă, scor 1-4. Până în acel moment fusese echipa care o talona îndeaproape pe Ajax, însă speranțele la titlul s-au năruit rapid. Începând de la înfrângerea cu Venlo, Vitesse a mai luat un singur punct în următoarele 5 etape, iar distanța față de „lăncieri” a ajuns la 14 puncte. 

Echipa din Arnhem (locul 5) nu e deloc slabă, dar are probleme de moral. Acest lucru s-a văzut și în ultima etapă, contra lui PSV. Deși a început foarte bine meciul, acoperind excelent terenul, presându-și sufocant adversarul și marcând încă din minutul 4, a renunțat încet-încet la această atitudine și a cedat inițiativa, pierzând cu 3-1. 

Defensiva lui Vitesse s-a dereglat de la înfrângerea neașteptată cu Venlo. Până la respectiva partidă, media golurilor primite era de sub un gol pe etapă, iar în ultimele 5 runde aceasta a ajuns la aproape 2 pe etapă. Atacul a trecut și el prin transformări substanțiale în această perioadă. De la aproape două goluri pe meci a ajuns la o medie de mai puțin de unul.   

Statistica ne arată că Vitesse a marcat în 10 dintre cele 11 etape de acasă și că și-a pastrat poarta intactă în mai bine de jumatate (6) dintre partidele de pe teren propriu.

VVV Venlo: Forma echipei, știri și statistici

Venlo este pe locul 15, primul deasupra liniei retrogradării. Cei de la VVV au 8 puncte peste următoarea clasată, Willem II, iar amenințarea cu despărțirea de primul eșalon nu e foarte presantă. În perspectiva partidei de sâmbătă, lucrurile sunt, totuși, îngrijorătoare. Între Venlo și Vitesse e o diferență de 20 de puncte, iar statistica spune că deplasările sunt o problemă pentru oaspeți, care au o medie de peste 2 goluri încasate pe terenurile adversarilor. Aceștia au primit gol în 10 dintre cele 11 deplasări, dar au și marcat în 10 dintre ele. 

Meciurile lui Venlo sunt spectaculoase, cu multe goluri. În 17 dintre ultimele 19 etape s-au bifat 3 sau mai multe reușite, iar defensiva sa este cea mai slabă din campionat, cu 56 de goluri primite. În precedentele 3 runde a încasat de fiecare dată câte cel puțin 3 goluri. 

Marele noroc al acestei formații e că îl are în rândurile sale pe golgeterul campionatului. Grecul Giorgos Giakoumakis, 26 de ani, este lider în clasamentul marcatorilor, cu 22 de goluri, în condițiile în care echipa sa a punctat în total de 36 de ori. Giakoumakis, care a înscris și toate cele 4 goluri ale lui Venlo în disputa cu Vitesse de acum o lună (4-1), marcase anterior, în cei opt ani de carieră, un total de... 22 de goluri!

Echipe probabile

Vitesse Arnhem Echipă probabilă Vitesse Arnhem
Portar Pasveer
Fundași Wittek, Rasmussen, Bazoer, Doekhi, Dasa
Mijlocaşi Tannane, Bero, Bruns
Atacanţi Broja, Openda
VVV Venlo Echipă probabilă VVV Venlo
Portar Kirschbaum
Fundași Guwara, Da Graca, Gelmi, Pachonik
Mijlocaşi Linthorst, Donis, Post
Atacanţi Van Crooy, Giakoumakis, John

Statistica meciurilor directe Vitesse Arnhem v VVV Venlo

În fiecare dintre ultimele 6 meciuri directe s-au marcat câte minimum 3 goluri, iar ultimele 4 dintre acestea au bifat și câte minimum 2 reușite în prima repriză.

27.01.21 ERE Venlo - Vitesse 4 : 1
22.12.19 ERE Vitesse - Venlo 3 : 0
19.10.19 ERE Venlo - Vitesse 0 : 4
15.05.19 ERE Venlo - Vitesse 1 : 3
15.12.18 ERE Vitesse - Venlo 2 : 1
24.02.18 ERE Venlo - Vitesse 2 : 2

Cote pentru Vitesse Arnhem v VVV Venlo

Pentru că Betano pariuri sportive ne permite să ne creăm singuri pariuri, am ales o variantă combinată care mi se pare destul de simplă, „1 și peste 1.5 goluri”, cota 1.57. De asemenea, am mai construit un pariu, „Vitesse marchează în prima repriză și dă minimum 2 goluri în meci”, cota 1.75.

Vitesse Arnhem vs VVV Venlo Pont: Vitesse Arnhem HA(-1)

Învinsă de PSV în ultima etapă, Vitesse a ieșit dintre primele patru clasate iar distanța față de liderul Ajax s-a mărit la 14 puncte. E momentul ca trupa din Arnhem să strângă rândurile, mai ales că are în față un adversar față de care are de luat o revanșă. În urmă cu o lună, atunci când a început declinul, Vitesse pierdea la Venlo cu 4-1. Totuși, adversarul este accesibil, mai ales atunci când evoluează în deplasare. VVV nu doar că are cea mai slabă apărare a campionatului, dar poarta sa a fost serios încercată în ultimele trei etape, în care a primit 10 goluri.

Fotbal Olanda - Eredivisie

Vitesse Arnhem HA(-1)

1.70
Vitesse Arnhem vs VVV Venlo

27 Feb 21, 21:00

Miza: 6/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici