1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Vitesse – PSV

Vitesse – PSV – Ponturi Pariuri Eredivisie – 19.03.2023

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2023-03-16 13:39:00

Ponturi fotbal - Eredivisie

19 Martie 2023, 17:45

Vitesse Arnhem

Vitesse Arnhem

versus
PSV Eindhoven

PSV Eindhoven

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Vitesse Arnhem v PSV Eindhoven

Angrenată în lupta pentru câștigarea Eredivisie, PSV se va deplasa la Arnhem, pentru meciul cu Vitesse, în etapa a XXVI-a a campionatului de fotbal din Olanda. Gazdele meciului programat să înceapă duminică, de la ora 17.45, sunt în zona retrogradării și se află pe o pantă descedentă de pe care speră să scape. Trecem în revistă cele două echipe și vă oferim un pont la finalul analizei.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Vitesse Arnhem: Forma echipei, știri și statistici

Fără punct în ultimele patru etape, Vitesse a rămas la 23 de puncte. Are doar trei mai multe decât Excelsior, aflată pe locul care duce la barajul de menținere în Eredivisie. O situație complicată, înaintea vizitei lui PSV.

În ultima etapă, deși a condus cu 1-0, Vitesse a pierdut în deplasarea de la Sparta Rotterdam. Un meci încheiat cu scorul de 1-3, în care Wittek, unul dintre fundașii laterali, a văzut cartonașul roșu și a fost trimis la cabine.

Iar ultima partidă disputată în fața propriilor suporteri a fost pierdută de Vitesse cu scorul de 0-1. Adversar a fost AZ Alkmaar, echipă care reprezintă Olanda în Europa Conference League.

Wittek, unul dintre personajele principale din angrenajul lui Vitesse, este suspendat.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

PSV Eindhoven: Forma echipei, știri și statistici

Deși a fost eliminată din Europa League, PSV a arătat ca una dintre echipele surprinzătoare ale Europei, care într-o zi bună poate pune probleme oricui. A pierdut cu 2-3 la general dubla manșă contra Sevillei, pe care a bătut-o la retur cu 2-0, după 0-3 în Spania.

După victoria din retur, au urmat alte patru succese pentru PSV, unul dintre ele cu Twente, 3-1 pe teren propriu. A fost tot în 3-1 „acasă” cu Den Haag, 1-0 în deplasarea de la Waalwijk și 5-2 în ultima etapă pe teren propriu cu Cambuur.

PSV este echipa cu al doilea cel mai fructuos atac din Eredivisie, după Ajax. A marcat de 66 de ori în cele 25 de partide. Olandezul Simons este golgeterul campionatului, cu 12 goluri și șase pase decisive. Al doilea cel mai bun marcator, Gakpo, a fost transferat în iarnă la Liverpool.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Vitesse Arnhem Echipă probabilă Vitesse Arnhem
Portar Scherpen
Fundași Arcus, Oroz, Meulensteen, Flamingo
Mijlocaşi van Ginkel, Tronstad – Manhoef, Bero Kozlowsko
Atacanţi Sankoh
PSV Eindhoven Echipă probabilă PSV Eindhoven
Portar Drommel
Fundași Mwene, Ramalho, Branthwaite, van Aanholt
Mijlocaşi Sangare, Veerman – Bakayoko, Til, Simons
Atacanţi Silva

Statistica meciurilor directe Vitesse Arnhem v PSV Eindhoven

Meciul tur dintre cele două echipe s-a disputat în 21 ianuarie 2023, iar PSV s-a impus pe teren prorpiu cu scorul de 1-0. A fost o lovitură de pedeapsă pe care a ratat-o de Jong în minutul 23. S-a intrat cu 0-0 la pauză, iar imediat după revenirea de la cabine Til a profitat de o pasă a lui Bakayoko și a marcat.

PSV are patru victorii consecutive în fața lui Vitesse, în ultimele patru meciuri. Când se întâlneau ultima dată la Arnhem, PSV câștiga cu scorul de 5-0. Cu excepția lui Mauro Junior, care acum este accidentat, restul marcatorilor, Zahavi, Gakpo, Carlos Vinicius și Doan au fost transferați către alte echipe.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Vitesse Arnhem v PSV Eindhoven

Ca un pont alternativ, puteți miza pe o victorie a oaspeților într-un meci cu minimum trei goluri, la o cotă de 2,40 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Vitesse Arnhem vs PSV Eindhoven Pont: Victorie PSV

Se întâlnesc pe de-o parte o echipă care are patru înfrângeri consecutive, iar de cealaltă parte o grupare care a câștigat ultimele cinci meciuri și care are o medie de aproape trei goluri marcate la 90 de minute. PSV este implicată în lupta pentru titlu și trebuie să țină pasul cu primele trei clasate inclusiv în contextul unei viitoare participări în Liga Campionilor. Dacă ne uităm la statistica meciurilor directe dintre Vitesse și PSV, ne dăm seama că echipa din Arnhem a dezvoltat un fel de complex, pentru că a câștigat o singură dată în ultimele 18 partide oficiale. Sunt toate motivele să mizăm pe o victorie a oaspeților, la o cotă de 1,67 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

Ponturi fotbal - Eredivisie

Victorie PSV

1.67
Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici