1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Vitesse Arnheim vs Feyenoord Rotterdam

Vitesse Arnheim vs Feyenoord Rotterdam – Ponturi Pariuri Olanda Eredivisie 07.08.2022

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2022-08-06 20:32:00

Fotbal Olanda - Eredivisie

07 August 2022, 15:30

Vitesse Arnhem

Vitesse Arnhem

versus
Feyenoord

Feyenoord

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Vitesse Arnhem v Feyenoord

Vitesse și Feyenoord se duelează în prima etapă din acest nou sezon. Cele două formații se vor duela duminică după-amiază, începând cu orele 15:30 pe Stadionul GelreDome din Arnheim, sub conducerea arbitrului Kamphuis. În continuare puteți citi mai mule detalii despre forma celor două echipe și un pariu recomandat.

Pariază la Winner pe meciul dintre Vitesse vs Feyenoord cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Vitesse Arnhem: Forma echipei, știri și statistici

Vitesse speră la un sezon cel puțin la fel de bun ca anteriorul, când a reușit să ocupe locurile de calificare în Europa Conference League. S-a duelat cu Utrecht și cu Alkmaar pentru un loc în cupe, însă a cedat în fața lui AZ.

Deși a încheiat destul de sus în clasament, pe locul 6, Vitesse a avut un golaveraj negativ. A marcat 42 de goluri, însă a încasat 51. A avut cea mai slabă apărare din primele 8 echipe.

Vitesse nu a făcut mari investiții pentru acest nou sezon. A adus un fundaș de la Waalwijk, transfer în valoare de un million de euro. Meulensteen are 23 de ani și a primit un contract pe 3 ani. Vitesse nu a vândut jucători, însă au plecat câțiva liberi de contract: Doekhi a mers la Union Berlin, iar Vroegh la Waalwijk.

Vitesse a jucat 6 partide amicale în această pauză competițională. 3 dintre aceste meciuri au fost pierdute, cu Oostende, cu OFI Crețe și cu Atromitos. A remizat cu Westerlo și cu Venlo și a bifat o victorie cu M. Haifa.

Nu se anunță jucători absenți pentru această prima etapă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Feyenoord: Forma echipei, știri și statistici

Feyenoord începe acest sezon cu o deplasare. Speră să încheie din nou pe cel puțin locul 3. La final de sezon a reușit să ocupe locul de calificare în Europa League, însă a pierdut primul duel. A cedat în fața lui AS Roma, scor 1:0.

Feyenoord a stat foarte bine în atac, având a treia cea mai bună ofensivă din Eredivisie, după Ajax și PSV. Defensiva a fost a doua cea mai bună, cu o medie de un gol primit per meci.

Feyenoord a investit aproximativ 9 milioane de euro în partea de mijloc a echipei. Timber a venit de la Utrecht, transfer în valoare de 8.5 milioane, iar Wieffer a venit de la Excelsior pe 600 de mii de euro. În ceea ce privește vânzările, Feyenoord a încasat destul de mult, aproximativ 41 de milioane de euro. Cel mai scump transfer este Sinisterra, plecat la Leeds pentru 25 de milioane de euro.  Malacia a ajuns la Manchester United după un transfer de 15 milioane, iar Linssen a ajuns la Urawa, vândut pe 1.3 milioane de euro. Feyenoord a rămas descoperită în ofensivă, având în vedere că cei mai buni 3 marcatori din sezonul anterior au plecat din lot.

Feyenoord a jucat 6 partide amicale în această vară. A câștigat cu Salzburg și cu Breda, însă a pierdut cu FC Copenhaga, cu Royale Union, cu Lyon și cu Osasuna.

Fundașul Trauner lipsește, acesta fiind accidentat de aproximativ o lună de zile.

Echipe probabile

Vitesse Arnhem Echipă probabilă Vitesse Arnhem
Portar Houwen
Fundași Ferro, Meulensteen, Flamingo
Mijlocaşi Arcus, Tronstad, Bero, Wittek, Sankoh
Atacanţi Baden, Manhoef
Feyenoord Echipă probabilă Feyenoord
Portar Bijlow
Fundași Pedersen, Geertruida, Senesi, Rasmussen
Mijlocaşi Aursnes, Timber, Jahanbaksh, Szymanski, Idrissi
Atacanţi Danilo

Statistica meciurilor directe Vitesse Arnhem v Feyenoord

Așa arată cele mai recente întâlniri dintre Feyenoord și Vitesse. Observăm că meciurile au fost destul de echilibrate. Vitesse a reușit 3 victorii destul de chinuite, iar alte 2 meciuri s-au încheiat la egalitate. S-au acordat cel puțin 9 cornere în 4 din ultimele 5 întâlniri.

15.01.22               ERE         Feyenoord         Vitesse 0:1          9 cornere

03.10.21               ERE         Vitesse Feyenoord         2:1          15 cornere

25.04.21               ERE         Feyenoord         Vitesse 0:0          9 cornere

20.12.20               ERE         Vitesse Feyenoord         1:0          12 cornere

08.12.19               ERE         Vitesse Feyenoord         0:0          7 cornere

Cote pentru Vitesse Arnhem v Feyenoord

Din oferta de pariuri Betano am ales o cotă de 1.47 pentru ca în meci să se acorde cel puțin 9 cornere. La peste 9.5 lovituri de colț, cota urcă la 1.78.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Vitesse vs Feyenoord cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Vitesse Arnhem vs Feyenoord Pont: Peste 8.5 cornere

Vitesse și Feyenoord s-au întâlnit des de-a lungul timpului, iar meciurile au fost destul de echilibrate. În meciurile disputate în ultimele 2 sezoane s-au acordat de fiecare dată cel puțin 9 lovituri de colț. Părerea mea este că Feyenoord se va concentra destul de mult în apărare, mai ales că a pierdut atacanți importanți. Merg pe cornere, cel puțin 9 in meci la cota 1.47 oferită de Betano Pariuri Sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici