Share

Pont Varzim - Academica Coimbra. 19.05.2019

Alte Competitii

Cota: 1.53

Adaugat de: Gabriel Morariu

18 Mai 2019 19:20 471 0
Logo Varzim
Logo Academica Coimbra
Varzim
Academica Coimbra
VS
17:00 19 Mai 2019
Portugalia Liga 2

Analiză și informații pentru Varzim v Academica Coimbra

În ultima etapă din liga secundă portugheză se vor înfrunta Varzim și Academica Coimbra. Doar trupa-gazdă are motivație în acest meci, deoarece luptă pentru salvarea de la retrogradare. Partida este programată duminică, de la ora 17:00, în continuare puteți citi analiza ei. La final veți găsi și recomandarea mea de pariu.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Varzim: Forma echipei, știri și statistici

E Î V V Î

Varzim a avut evoluții constant bune pe final de campionat, iar în ultimele 4 etape a pierdut o singură dată. În această perioadă, gazdele de duminică au strâns 7 puncte, vitale în lupta pentru evitarea retrogradării. Una dintre victorii a fost bifată în fața celor de la Braga B, adversar cu care luptă pentru menținerea în liga secundă. Cu 38 de puncte înainteea finalului de sezon, Varzim are un singur punct în fața celor de la Braga B - în acest moment Varzim e prima peste linie. Totuși, doar victoria cu Academica o poate asigura de menținerea în a doua ligă lusitană. Din ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu, formația de pe Estadio Varzim Sport Club a pierdut una singură. Victoria împotriva Aroucăi a fost și ea extrem de importantă (1-0), de asemenea contracandidată la evitarea retrogradării.

Academica Coimbra: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E E Î

Academica spera să revină în prima ligă portugheză. Înaintea ultimei etape este pe locul 5, fără vreo șansă la promovare. De vreo 7 etape de când a realizat că nu mai are cum să facă pasul spre liga Sagres, Coimbra a abandonat total întrecerea. În această perioadă, oaspeții de duminică au suferit 4 înfrângeri și au încheiat la egalitate de două ori. Statistica recentă în deplasări ilustrează evident forma slabă și lipsa de implicare pe final de campionat: un singur punct adjudecat din ultimele 12 posibile. Jucătorii își doresc să evite accidentări, nu forțează mai mult decât e cazul pentru un obiectiv inexistent.

Statistica meciurilor directe Varzim v Academica Coimbra

Ultimele 3 meciuri directe au fost câștigate la 0 de echipa care a jucat acasă. În tur, Coimbra a învins cu 2-0. 

Cote pentru Varzim v Academica Coimbra

Cu o victorie, gazdele se mențin în liga secundă portugheză. În afara pontului oferit, puteți încerca și un gol marcat de Varzim în prima repriză, la o cotă de 1,75.

Pont Varzim vs Academica Coimbra: Victorie Varzim

Varzim are neapărată nevoie de victorie pentru a se salva de la retrogradare. În fața ei va fi o echipă blazată, fără obiectiv, care își va dori un singur lucru: să încheie campionatul fără accidentări. Rezultatele din ultimele etape arată dorința celor de la Varzim de a se salva, formația reușind victorii importante la contracandidate. În cazul în care nu s-ar impune acum în ultima etapă, în fața propriilor suporteri, ar da cu piciorul la toată munca depusă în ultimele luni.

Pont pariuri: Victorie Varzim

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Varzim vs Academica Coimbra: Peste 1 gol asiatic la pauză

Varzim are nevoie de victorie ca de aer, este la 2 puncte de locul salvator și o victorie îi asigură prezența în sezonul următor pentru că deasupra ei sunt 4 echipe cu 40 de puncte, ea având 38, și două dintre ele au meci direct. Deci Varzim depinde doar de ea să se salveze și întâlnește pe Academica, o echipă lipsită de motivație care, după ce și-a ratat obiectivul, a lăsat-o mai moale. Mizez pe un meci în care gazdele vor veni tăvălug spre poarta musafirilor și în care vom avea parte de goluri rapide.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 1.94

Adaugat de: Modster

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

3

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Schalke vs Mainz. Germania Bundesliga
Cota: 1.35 20 Sep 2019 21:30 0