1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Valur - Akureyri. Ponturi Pariuri Urvalsdeild, Islanda, 15.08.2020. Gazdele caută să-și consolideze prima poziție

Valur - Akureyri. Ponturi Pariuri Urvalsdeild, Islanda, 15.08.2020. Gazdele caută să-și consolideze prima poziție

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-08-14 20:30:00

Urvalsdeild, Islanda

15 August 2020, 19:00

Valur

Valur

versus
KA Akureyri

KA Akureyri

1.42

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Valur v KA Akureyri

Valur - Akureyri, partidă programată sâmbătă, de la ora 19.00, în etapa a 12-a din campionatul Islandei, o are favorită pe echipa-gazdă, care ar putea să-și consolideze statutul de lider al campionatului cu a 7-a victorie din 10 jocuri.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Valur: Forma echipei, știri și statistici

Valur Reykjavik (locul 1, 19 puncte, golaveraj 21-8) se află într-o precară poziție de lider, în ciuda faptului că de peste o lună încoace este constant echipa cea mai bună și în formă din liga islandeză. A reușit să captureze locul 1 de la Knattspyrnufelag, dar această formație are un meci mai puțin disputat și o victorie obținută vineri seara, după apariția acestui text, ar putea să aducă o nouă rocadă – cel puțin până sâmbătă. Mai este și Stjarnan, care are 5 puncte mai puțin, dar și trei meciuri în minus.

Dincolo de aceste socoteli, Valur pare acum în mare formă. În ultimele 5 etape a reușit 4 victorii și un egal: 5-1 în deplasare cu Vikingur, 0-0 acasă cu Stjarnan, 2-1 în deplasare cu Breidablik, 3-0 acasă cu Fylkir, 3-1 în deplasare cu Fjolnir. Exceptând  Stjarnan, echipa cu cea mai bună apărare din campionat, nimeni nu pare să scape, în acest moment, de atacul celor de la Valur.

KA Akureyri: Forma echipei, știri și statistici

KA Akureyri (locul 9, 8 puncte, golaveraj 6-10) este o echipă destul de imprevizibilă a campionatului islandez. Este pe locul 9, cu o singură victorie și numai 6 goluri înscrise în 8 etape, la doar 3 puncte distanță de locurile retrogradabile. Dar, în același timp, a suferit abia două înfrângeri și, cu 10 goluri primite, e pe locul 4 în clasamentul eficienței defensive.

Atacul este slab, dar apărarea pare mai bună de la zi la zi. În ultimele 3 etape n-a primit niciun gol – ce e drept, a și reușit să înscrie doar o dată: 1-0 acasă cu Grotta, 0-0 în deplasare cu Hafnarfjordur, 0-0 acasă cu Knattspyrnufelag (rivala celor de la Valur la titlu). Akureyri a reușit însă contraperformanța ca în ultimul său meci, jucat acasă în Cupa Islandei, să fie bătută după prelungiri cu 1-3 de divizionara secundă Vestmannaeyjar.

Echipe probabile

Valur Echipă probabilă Valur
Portar H. Halldorsson
Fundași B. Saevarsson, R. Christiansen, Starke Hedlund, V. Fridriksson
Mijlocaşi H. Sigurdsson, K. Sigurdsson, L. Petry
Atacanţi K. Bartalsstovu, P. Pedersen, A. Bjarnason
KA Akureyri Echipă probabilă KA Akureyri
Portar K. Jajalo
Fundași A. Stefansson, I. Arnason, M. Qvist, S. Torsteinsson
Mijlocaşi Hallgrimur Steingrimsson, G. Stefansson, Hrannar Steingrimsson, Rodri
Atacanţi B. Bjarnason, B. Adalsteinsson

Statistica meciurilor directe Valur v KA Akureyri

În sezonul trecut au fost trei partide între cele două formații. În campionat, fiecare și-a câștigat jocul de acasă: 1-0 în tur pentru Akureyri, 3-1 în retur pentru Valur. În Cupa Ligii fusese 4-0 pentru Akureyri.

În total, au fost doar 14 partide directe. Valur a câștigat 8, Akureyri 3, alte 3 s-au încheiat la egalitate.

Cote pentru Valur v KA Akureyri

Se întâlnesc două echipe cu profil diferit. Deși gazdele au un număr mare de goluri înscrise, acum întâlnesc o formație preocupată de defensivă, care n-a primit niciun gol în ultimele trei etape de campionat. Cred că, dacă o va face, Valur nu va înscrie mult. Pariul pe cel mult trei goluri marcate în acest meci are cota 1,75 pe Betano. Pariul pe maximum un gol înscris în primele 45 de minute are cota 1,72 la aceeași agenție.

Valur vs KA Akureyri Pont: Valur câștigă

Oaspeții n-au pierdut decât două partide în acest campionat și nu mai departe de etapa trecută au remizat acasă cu KR Reykjavik, ocupanta locului doi. Valur este însă liderul, cu cele mai multe goluri înscrise și o vine după o serie de 5 etape în care a luat 13 puncte, înscriind de 13 ori. Mizăm pe victoria formației gazdă Valur, care are nevoie de toate punctele într-un moment incert. Deși e lideră, faptul că urmăritoarele sale au restanțe de disputat face această poziție relativă. Singura cale de a se asigura că nu-și va pierde fotoliul este să învingă în cât mai multe meciuri la rând. Superbet are cota 1,42 pentru pariul pe un succes al liderului Valur.

Urvalsdeild, Islanda

Valur câștigă

1.42
Valur vs KA Akureyri

15 Aug 20, 19:00

Miza: 7/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Valur vs KA Akureyri Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Valur, liderul din Islanda, a marcat mai multe goluri în prima repriză decât în cea secundă, iar oaspeții nu o duc prea bine în clasament, fiind deasupra zonei roșii, având un singur succes după 8 partide. Precedentele 2 directe cu Valur drept gazdă s-au soldat cu același scor, 3-1, și 4 goluri marcate în total până la pauză.

Miza: 5/10
Cota: 3.45
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici