Share

Vaduz - Schaffhausen, Ponturi Pariuri Challenge League, 30.07.2020, Luptă mare pentru poziția secundă

Alte Competitii

Cota: 1.43

Adaugat de: Burlacu Ștefan

30 Iul 2020 00:13 741 0
Logo Vaduz
Logo Schaffhausen
Vaduz
Schaffhausen
VS
21:30 30 Iulie 2020
Fotbal Elveţia - Challenge League

Analiză și informații pentru Vaduz v Schaffhausen

Un alt pont din liga secundă din Elveția vine de la partida dintre Vaduz și Schaffhausen, meci tot din cadrul etapei cu numărul 35 și care va începe tot de la ora 21 30. Mai multe amănunte, dar și pontul găsit, în cele de mai jos.

Vaduz: Forma echipei, știri și statistici

V E E V

Vaduz este pe poziția secundă în liga a doua din Elveția, dar nu are locul asigurat. Cu doar un punct în fața celor de la Zurich, Vaduz trebuie să fie foarte atentă în ultimele 2 meciuri dacă vrea să termine în primele 2. Ultimul meci nu va fi chiar floare la ureche, astfel că partida cu Schaffhausen trebuie câștigată cu orice preț. Mai ales că oaspeții sunt într-o formă foarte slabă.

Vaduz are al doilea atac din Challenge League, după lideul Lausanne și acest lucru s-a văzut și în ultimele meciuri, când echipa a marcat 12 goluri în ultimele 5 partide. Acasă, Vaduz a marcat 42 de goluri, pesemne că echipa de pe locul secund se simte foarte bine pe propriul teren. Meciul cu Schaffhausen pare foarte simplu, dar dacă formația antrenată de Mario Frick nu va forța, ar putea avea surprize.

Victoriile la limită din ultimele partide trebuie să le dea de gândit celor de la Vaduz, însă sunt sigur că elevii lui Frick știu de importanța punctelor rămase în joc și vor face ca victoria să fie aproape o formalitate.

Schaffhausen: Forma echipei, știri și statistici

Î Î E Î E

Doar 2 puncte strânse de Schaffhausen în ultimele 5 partide. Echipa se află într-o formă foarte slabă, alături de cei de la Aarau. Lipsa motivației, dar și lotul subțire fac ca aceste rezultate să nu fie tocmai întâmplătoare. Cu 31 de goluri marcate și 55 primite, golavarajul este unul pe minus mult, astfel că e de așteptat ca și contra lui Vaduz echipa să primească multe goluri. 

Schaffhausen are doar 2 remize în ultimele 5 meciuri și nu văd cum ar putea chiar contra locului secund din Challenge League să își revină. Sigur, fotbalul este imprevizibil la ora actuală, dar în cu 2 etape rămase de disputat și cu un obiectiv clar, Vaduz nu cred că o va ierta pe Schaffhausen. Nu mai puțin de 31 de goluri a încasat Schaffhausen pe terenuri străine.

Mă aștept să văd o partidă deschisă, golurile să nu lipsească și în special faze spectaculoase, mai ales că ambele formații au un stil de joc ofensiv.

Statistica meciurilor directe Vaduz v Schaffhausen

În ultimele 5 meciuri directe, Vaduz s-a impus de 2 ori, Schaffhausen o dată, iar alte 2 meciuri s-au încheiat la egalitate. În ultimul meci direct, meciul s-a încheiat nedecis, scor 0-0.

Cote pentru Vaduz v Schaffhausen

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe 1/1, la o cotă de 1,78.

Vaduz vs Schaffhausen Pont: Vaduz HA-1

Va fi un meci cu o favorită clară. Vaduz cu 3 puncte câștigate e mai aproape cu un pas de locul secund, mai ales că în ultima etapă nu va avea o partidă deloc ușoară. Schaffhausen în schimb e demotivată și nu știu cât de mult va trage în această confruntare. Ținând cont și de diferențele de valoare, voi merge pe pe un succes clar al gazdelor. Preventiv, aleg H asiatic, cu miza returnată la un succes la limită a celor de la Vaduz. Cota nu e deloc rea!

Pont pariuri: Vaduz HA-1

Miza: 9/10

Cota: 1.43

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

23

Castigate:

12

Pierdute:

11

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici