1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. R Union Saint-Gilloise vs KVC Westerlo

R Union Saint-Gilloise vs KVC Westerlo. Ponturi pariuri Belgia 1A Pro League, 10.02.2024. Continuă marșul triumfal

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2024-02-10 03:03:00

Fotbal Belgia - Pro League

10 Februarie 2024, 19:15

Union Saint-Gilloise

Union Saint-Gilloise

versus
Westerlo

Westerlo

1.55

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Union Saint-Gilloise v Westerlo

Union Saint-Gilloise a urcat de ceva vreme pe prima poziție, de care s-a prins foarte bine, distanțându-se de restul plutonului, având la zi 58 de puncte, cu 10 mai multe decât echipa de pe locul 2, Anderlecht. Adversara sa din această a 25-a etapă, Westerlo, ocupă locul 10, după ce a strâns 25 de puncte.

Pontul acestei partide poate fi găsit la sfârșitul analizei de față.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Union Saint-Gilloise: Forma echipei, știri și statistici

Ascensiunea rapidă a lui Union Saint-Gilloise a fost impresionantă. Din străfundurile fotbalului belgian a urcat într-un timp scurt până aproape de titlu. Pe care însă l-a ratat la mustață în ultimele două ediții, motiv pentru care în cea de față se arată mult mai stăpână pe situație, instalându-se de multe etape pe prima poziție, unde chiar s-a detașat, acum având zece puncte mai multe decât concitadina și actuala sa adversară Anderlecht, care s-a dovedit până acum principala sa urmăritoare. Strict în 1A Pro Ligue are 18 partide fără eșec, iar între acestea s-au strecurat doar 2 egaluri. Ultima înfrângere a suferit-o tocmai la jumătatea lui septembrie. Dar iată-i cele 18 partide amintite: 2-0 (d) cu Cercle, 3-2 (d) cu RWDM, 3-1 (a) cu Charleroi, 4-0 (d) cu Sint Truiden, 4-1 (a) cu Eupen, 3-1 (a) cu Westerlo, 2-1 (a) cu Club Brugge, 3-0 (a) cu Kortrijk, 1-1 (d) cu Gent, 2-1 (a) cu Cercle, 3-1 (d) cu Charleroi, 1-0 (a) cu Mechelen, 2-1 (d) cu Eupen, 1-1 (d) cu Club Brugge, 2-1 (a) cu Sint Truiden, 2-2 (d) cu Anderlecht, 3-2 (a) cu RWDM și 1-0 (d) cu Genk. În această săptămână, a jucat la Brugge partida tur din semifinalele cupei, pierdută, 1-2, marcând golul în minutele de prelungiri, care ar putea conta foarte mult la retur.

Va lipsi atacantul K. Rodriguez, accidentat.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Westerlo: Forma echipei, știri și statistici

Acesta este al 20-lea sezon în primul eșalon belgian pentru KVC Westerlo, care ocupă locul 27 în clasamentul all-time. A promovat ultima oară în primăvara lui 2022, iar în calitate de nou-promovată a avut o comportare bună în sezonul trecut, astfel încât la finele fazei regulare a ocupat locul 7, prinzând play-off-ul 5-8 sau pentru Conference League, cum mai era denumit. La final s-a clasat pe locul 8, ceea ce nu i-a știrbit din merite.

În sezonul de față a avut un start slab, părând a deveni o candidată la retrogradare. După 9 partide disputate luase doar trei puncte din tot atâtea egaluri. Prima victorie a venit abia în etapa a 10-a. Astfel, după etapa a 16-a, antrenorul Jonas De Roeck, care se afla la echipă din vara lui 2021, a fost eliberat din funcție. După o etapă în care a asigurat Bart Goor interimatul, de la 12 decembrie a fost instalat ca înlocuitor Rik De Mil. Cu acesta, după șapte etape, s-au câștigat 11 puncte (când a venit el, echipa avea 14), echipa ajungând astfel în zona de mijloc a clasamentului. Rezultatele înregistrate cu De Mil: 2-0 (a) cu Eupen, 2-2 (d) cu Antwerp, 3-0 (a) cu RWDM, 0-3 (d) cu Club Brugge, 2-2 (d) cu Gent, 4-2 (a) cu Cercle și 0-3 (a) cu Leuven.

Lipsesc pentru acest meci Madsen, Reynolds, Vaesen, Stassin, accidentați, și Rommens suspendat.

Echipe probabile

Union Saint-Gilloise Echipă probabilă Union Saint-Gilloise
Portar Moris
Fundași MacAllister, Burgess, Sykes
Mijlocaşi Castro-Montes, Sadiki, Vanhoutte, Cameron Puertas, Lapoussin
Atacanţi Nilsson, Amoura
Westerlo Echipă probabilă Westerlo
Portar Sinan Bolat
Fundași Iordanov, Neustädter, Bayram, Bos
Mijlocaşi Sydorciuk, Piedfort – Yow, Madsen, Van den Keybus
Atacanţi Vermant

Statistica meciurilor directe Union Saint-Gilloise v Westerlo

Din 2017 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 22 de ori (3 în primul eșalon, 18 în cel secund, 1 în cupă). USG a învins de 11 ori, Westerlo de 5, în 6 rânduri fiind egal. În partida din turul sezonului regular, USG a învins la Westerlo cu 3-1 (Lapoussin 33, Eckert Ayensa 56, Amoura 88 / Daci 11). În ediția trecută, Westerlo îi luase 4 din cele 6 puncte.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Union Saint-Gilloise v Westerlo

Superbet pariuri oferă o cotă de 2,10 pentru Union Saint-Gilloise peste 2,5 goluri.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Union Saint-Gilloise vs Westerlo Pont: Peste 2,5 goluri

În mod normal, Union Saint-Gilloise ar trebui să-și continue marșul triumfal, pentru a intra cu un avans consistent în play-off. Și conform istoricului rezultatelor, ar trebui să câștige cu atâtea goluri marcate, încât să acopere pontul de față. Mai ales că Westerlo nu pare a avea forța de a opune prea mare rezistență în fața tăvălugului bruxellez.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Union Saint-Gilloise vs Westerlo Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Royale Union este lider detașat în Jupiler League dar nu se poate culca pe o ureche, trebuie să adune puncte pentru play-off. Și se află și într-o formă excelentă, cu victorii pe linie acasă. Din septembrie 2023 nu a mai pierdut puncte în propriul fief. Anul acesta are acasă trei partide, trei victorii, toate cu gol sau goluri marcate până la pauză. Westerlo a încasat și ea în prima repriză în cele două deplasări din acest an, așa că mă aștept la un meci plin de goluri rapide. Cota vine din oferta Netbet pariuri sportive.

Miza: 6/10
Cota: 3.95
Status: Anulat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici